RTL 4 maakt van Humberto belangrijke showmaster

Geplaatst op Fri 25 May 2018 om 10:00

Het vertrouwen in Humberto Tan (52) als televisiemaker is groot bij RTL. Hoewel zijn imago vorig jaar een flinke klap kreeg door buitenechtelijk gerotzooi met NOS-ster Dionne Stax en de kijker van RTL Late Night vervolgens massaal afhaakte, verzekerde Tan zich deze week van een nieuw driejarig contract bij de zender. Nu blijkt dat hij niet alleen Het Zijn Net Mensen en The Big Music Quiz blijft doen en Holland’s Got Talent gaat presenteren, maar óók de nieuwe host van Dance Dance Dance wordt.

Tan gaat in Dance Dance Dance aan de zijde staan van Chantal Janzen en in die hoedanigheid volgt hij Jandino Asporaat op. Zelf is Tan geen onbekende van het programma: hij deed al eens mee als kandidaat.

Alles lijkt dus weer pais en vree tussen Tan en RTL. “Dat de deur bij RTL Late Night dicht ging vond ik niet leuk, maar het ging niet in een ruzie, maar in een overleg. Dan kun je het niet met elkaar eens zijn, maar RTL heeft wel aangegeven door te willen. Ik zei: ‘Doe maar een voorstel’“, legt hij uit op Radio 538.

Ik heb ook met anderen gesproken, maar de gesprekken met RTL waren gewoon goed. Als ik een contract zou tekenen dan moest er plezier in zitten, perspectief en financieel moest het goed zijn. Het complete plaatje moest goed zijn. Ik zou de tijd nemen ervoor – ik had geen haast. Maar goed, RTL was voortvarend.

Foto: RTL
39 Reacties op “RTL 4 maakt van Humberto belangrijke showmaster”


 1. Schrik

  Al deze programma s het laatste seizoen

 2. Linda

  Wat een bedrijf. Je personeel belonen voor slechte kijkcijfers (Gordon, Humberto) en vreemdgaan. (Humberto) lekker fan centric zeg.. Willen ze hem niet ontslaan omdat hij een kleurtje heeft of is dat te kort door de bocht? Ik gok dat de kijkcijfers van HGT en DDD een stuk lager zijn, jammer joh.

 3. Ai

  fout van RTL, ze hadden deze van zich zelf ingenomen man moeten laten gaan. geen leuke man, gespeeld warm

 4. Frans

  Ik geloof het gewoon niet! Wat een zooitje bij RTL. Je grootste failure nieuwe prime time programma’s geven. Ik denk gewoon dat er een Mol in de RTL directie zit die omgekocht is door De Mol. Kan bijna niet anders.

 5. Leo

  Ik had Tan en Gordon lekker naar SBS laten gaan en ik had mijn geld ingezet op Ten Brink, Boszhard, Krabbé aangevuld met jong talent Versteeg, Kluijver & Brandsteder.

 6. Wim

  RTL snapt niets van het begrip gunfactor!! Deze mensen hebben dat verspeeld door hun gedrag, hun arrogante houding, hun narcisme. RTL blijft ze programma’s geven terwijl Nederland het even helemaal met ze gehad heeft.Ouwe verwende meuk.Zoek nieuw fris talent en laat de oude kliek ze op de achtergrond begeleiden zolang hun contract duurt.De oude kliek kan ze leren wat ze NIET moeten doen als de roem hen te veel wordt!

 7. Ronnie

  Het vertrouwen in Humberto Tan (52) als televisiemaker is groot bij RTL
  jaja
  Ik geloof er niks van

 8. Anoniem

  Eindelijk Jandinw eruit! Het land haalt opgelucht adem.

 9. Grace321

  Niet kijken mensen #bagger

 10. Hijgje Huigstra

  Gadverredamme!!!

 11. J

  Vraag me af of dit door RTL of Humberto gemeldt is.
  Gister schreef het AD dit namelijk ineens, maar wordt niks gezegd waar dit vandaan komt. Nu nemen andere media het over.

  Overigens we prima dat Jandino vervangen wordt. Al houwel humbero nu wel meteen op veel shows wordt gezet, hoeft ook weer niet.

 12. Pim

  Deze programma’s passen wel bij hem. Entertainment zonder te veel inhoud. Een talkshow is andere koek. Ik begrijp deze move wel.

 13. Benny-Bjorn A.

  Ga toch eens weg met deze inhoudsloze man. En flikker Gordon en Snuifje van Dijk ook bij het oud vuil wil je met RTL weer gaan scoren.

 14. Ron

  Ben weer heel benieuwd naar de gepeperde mening van Angela de Jong in deze.

 15. Eduard

  @leo Talenten Kluijver en Brandsteder? Jij bent een van de twee zelf. Die zijn het toppunt van non-talent. Grapjas!!!!

 16. Alex

  Humberto had een jaar pauze moeten nemen, daarna langzaam zijn programma’s weer oppakken.
  Iedereen heeft even genoeg van hem gezien.

 17. Lies

  @Alex

  Ik niet!
  Spreek voor je zelf, simpeltje.

 18. Enzo Voort

  Voor RTL is Humberto als een soort Erland Galjaard; net zo lang doorgaan met een mislukking tot het circus instort.

 19. Richard

  Vaarwel RTL.

 20. pip

  Dat wordt “lachen”

 21. anymouse

  Gut, een artikel over Humberto, hoe verrassend.

 22. Piet

  Hahah blijft me verbaze dat mensen zich zo druk maken wat hij buiten de deur doet zijn vrouw is mog steeds bij hem , wie the fuck zijn jullie om hem te beoordeelen , hij is jullie niks verantwoordelijk , hij lacht iedereen keihard uit nu zn bankrekening word lekker gevuld het komend seizoen en jullie lopen te janken hahahs

 23. Alex

  Knap hoor Lies, lekker schreeuwen.

 24. julske

  Piet gelijk heb je, zijn toch Pvv-Stemmers, ze begrijpen het nog steeds niet.

 25. Mark

  Leegloop bij RTL: Johnny de Mol, Irene Moors, enz. Dus blijft er niet veel meer over. Krijgen we komend seizoen nog elke dag Humberto en Chantal op de buis. Net als die Nicolai.

 26. J

  @Mark: Slaat nergens op die leegloop. Irene kreeg gewoon geen contract meer en dat is inmiddels al bijna 2,5 jaar geleden. Zelfde geldt voor Nicolette. Enkel Johnny, Winston en de VI Heren zijn zelf overgestapt, waarvan Winston toch alleen BLVD deed. Daarintegen zijn Art, Twan en Katja er bij gekomen.

 27. Wim

  Lies, blijf jij maar kijken.Voor jou moet er ook wat zijn.

 28. Kamikaze

  Bij MC denken ze blijkbaar dat ongetrouwde mensen buitenechtelijk met elkaar kunnen rotzooien.

 29. Marian

  Humberto is meer op zijn plek bij entertainment…tijd zal leren of het publiek dit accepteert…er is al met zoveel modder gegooid…. ik wens hem veel succes

 30. Erwin

  Wat is dat tegenwoordig met mannen van in de 50 (Humberto Tan, Wilfred Genee, Gordon) die opeens over onvermoede talenten blijken te beschikken?

  Had dat lekker dertig jaar geleden gedaan! Gewoon afbouwen bij Omroep Max of Radio 5, heeft niemand meer last van verder.

 31. Gebruikert

  Commerciële tv, tussen de reclames door naar nog meer reclame kijken. Helemaal fantastisch

 32. ArnieAlberts

  Oh kom op. Medewerkers en presentatoren bij RTL voelen zich écht wel gepasseerd door deze vreemde beslissing. De vreemdganger krijgt nu drie programma’s, kom op.

 33. julske

  ArnieAlberts,ze gaan ook vreemd, maar alles wordt binnenshuis gehouden, niet te hard van de daken schreeuwen.Elk huisje heeft zijn kruisje, die van Humberto ligt toevallig op straat,en dat wordt voor zijn voeten gegooid.

 34. droevig mismanagement rtl

  Oh oh wat is dit weer super fout bij RTL.

  Hoewel ze gokken op het Surinaamse/Antilliaanse kijker gaat dit echt een fiasco worden.
  De rest van Nederland is voorlopig klaar met deze man. Paar jaar in de luwte zou een betere strategie zijn.

  Maar bij RTL zitten geldgraaiende d ummies die maar wat doen.

 35. Bart

  @ArnieAlberts Inderdaad. Het slaat echt helemaal nergens op. RTL Sven zou meer gaan luisteren naar de kijker. Nou die heeft gesproken de afgelopen anderhalf jaar en toch krijgt deze meneer 2 nieuwe programma’s. Anderen zijn wederom weer gepasseerd voor Humberto. Waarom? Is de grote vraag.

 36. BRAAK

  Tan en die Jardino of zoiets, allebei van de buis, worden gedoogd vanwege hun huidskleur niet vanwege hun kwaliteiten.

 37. energy-x

  gewoon niet meer naar kijken, bagger RTL, dan stopt het allemaal vanzelf

 38. ano@niem.nl

  Wat een grote fout. Humberto als showmaster…. Ik vond The Big Musicquiz al overdreven gepresenteerd. Humberto op RTL7 zetten voor de sport was handiger geweest. De grootste failure van het seizoen nog grotere programma’s geven lijkt me compleet mismanagement,

  Zelfde als Tijl Beckand, Gordon en Ruben Nicolai. Waar deze mensen de gunfactor vandaan halen weet ik niet. Ze zijn allemaal even tenenrkrommend.

 39. Laurens

  Als het waar is, ben ik benieuwd of ze nog wel Jandino verder gaan.
  De Dino Show is ook al even geleden en Dance Dance Dance was de laatste tijd één van zijn weinige vaste programma’s.
  Jandino op It Takes Two had prima gekund en leuker dan nu.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.