RTL 4 maakt van Humberto belangrijke showmaster

Het vertrouwen in Humberto Tan (52) als televisiemaker is groot bij RTL. Hoewel zijn imago vorig jaar een flinke klap kreeg door buitenechtelijk gerotzooi met NOS-ster Dionne Stax en de kijker van RTL Late Night vervolgens massaal afhaakte, verzekerde Tan zich deze week van een nieuw driejarig contract bij de zender. Nu blijkt dat hij niet alleen Het Zijn Net Mensen en The Big Music Quiz blijft doen en Holland’s Got Talent gaat presenteren, maar óók de nieuwe host van Dance Dance Dance wordt.

Tan gaat in Dance Dance Dance aan de zijde staan van Chantal Janzen en in die hoedanigheid volgt hij Jandino Asporaat op. Zelf is Tan geen onbekende van het programma: hij deed al eens mee als kandidaat.

Alles lijkt dus weer pais en vree tussen Tan en RTL. “Dat de deur bij RTL Late Night dicht ging vond ik niet leuk, maar het ging niet in een ruzie, maar in een overleg. Dan kun je het niet met elkaar eens zijn, maar RTL heeft wel aangegeven door te willen. Ik zei: ‘Doe maar een voorstel’“, legt hij uit op Radio 538.

Ik heb ook met anderen gesproken, maar de gesprekken met RTL waren gewoon goed. Als ik een contract zou tekenen dan moest er plezier in zitten, perspectief en financieel moest het goed zijn. Het complete plaatje moest goed zijn. Ik zou de tijd nemen ervoor – ik had geen haast. Maar goed, RTL was voortvarend.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen