BLVD-ster Nikkie Plessen wilde per se op Quote-lijst

Geplaatst op Fri 25 May 2018 om 9:39

RTL Boulevard-ster Nikkie Plessen vond het een doorn in het oog dat ze met al haar vergaarde miljoenen euro’s jarenlang is genegeerd door Quote’s 100 Jonge Selfmade Miljonairslijst. Ze heeft geregeld dat ze er dit jaar wel op staat. Dat vertelde hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck gisteren in RTL Boulevard. Plessens vriend Ruben Bontekoe heeft contact opgenomen met de Quote en het blad ervan verzekert dat zij haar succes niet alleen aan hem te danken heeft.

Er staan maar drie vrouwen in de top honderd, waaronder dus Plessen. Voorafgaand aan de publicatie van de lijst plaatste Schimmelpenninck een oproep op Twitter, omdat hij maar geen jonge zakenvrouwen kon vinden die selfmade miljonair zijn geworden.

Schimmelpenninck: “Ik had een oproep op social media geplaatst van: ‘Jongens, het kan toch niet zo zijn dat er geen één is?’ Maar goed, toen kwamen er wel wat reacties binnen, waaronder van de vriend van Nikkie Plessen. Hij meldde zich en zei: ‘Jullie doen altijd alsof zij er niet op hoort, maar dat hoort ze wel.‘”

De Quote hanteert strenge regels. “De mensen moeten echt ‘self made’ zijn. Dat betekent dat je niet een familiebedrijf hebt overgenomen en niet alles cadeau hebt gekregen. Dat je het echt zelf hebt gecreëerd. We waren altijd in de veronderstelling dat zij toch wel beslissende hulp heeft gekregen van haar vriend, die ook vermogend is en een bedrijf heeft gehad.”

Bontekoe heeft nu een boekje open gedaan bij de Quote. “Hij heeft uitgelegd hoe dat zit. Ze hebben allebei de helft, zijn samen dat bedrijf begonnen, dus ja: dan is het net als Coolblue met twee of drie oprichters. Zij is gewoon voor de helft eigenaar van het bedrijf, dat een fantastische winst maakt: 4 miljoen per jaar bijna.”

Beau van Erven Dorens: “Ik moet een beetje eerlijk zijn hier: ik dacht ook altijd dat ze het geld had van die jongen en daarmee iets goeds heeft gedaan, maar ze heeft het eigenlijk zelf ook opgezet.”

Schimmelpenninck: “Ze heeft het zelf gedaan, het merk heet natuurlijk ook Nikkie. Zonder haar was er geen bedrijf. Ik vind het mooi dat hij dat heeft gedaan, want we hebben dat soort inspirerende voorbeelden nodig en ik vind het mooi dat er zo’n vrouw op staat.”

Nikkie Plessen zelf: “Het is toch ook wel leuk. Soms vond ik dat wel eens lastig, maar toen dacht ik: er komt vast wel een moment dat mensen het weten. Ik doe het voor mezelf en ik wist wat ik zelf deed, maar ja…

Plessen is volgens de Quote 10 miljoen euro waard.

Foto: RTL
28 Reacties op “BLVD-ster Nikkie Plessen wilde per se op Quote-lijst”


 1. Paul

  de t en d altijd een probleem.

 2. Paul

  Bestaat er ook een verzekering tegen redactieleden die de Nederlandse taal niet machtig zijn?

 3. lvs2015

  Zij was toch degene die van plagiaat werd beschuldigd met haar kledinglijn en wat ze bij RTL Boulevard probeerde te ontkrachten met een heel verhaal die eerder de beschuldiging onderschreef en bevestigde, dan dat deze haar vrij pleitte? Ja, dat was zij. Maar Plessen is schijnbaar zo “dom” is ( jaja, want onderneemster zijn en geld verdienen over de rug van anderen = beter goed gestolen dan zelf bedacht is echt zwaar) dat ze erom zit te springen in een blad als Quote te worden vermeld terwijl iedereen weet dat het blad verre van betrouwbaar is (en gist) en vermelding erin trekt de aandacht van mensen vaak van wie je liever geen aandacht wil, aangezien geld altijd aantrekkingskracht heeft op types die ongevraagd iets van je willen. Of heft Plessen niet de media gevolgd waarbij criminelen zelfs tot in je woning binnendringen en alles doen om je geld af te troggelen… Nee, goeie zet Plessen met je honger naar een vermelding in de Quote.

 4. Hooftstraat

  “Dat ze met al haar vergaarde miljoenen euro’s” Zelf vergaarde?? Oh please, give me a break! Wat een ongein, dat mens heeft zelf nooit iets vergaarde!

 5. Ikke

  De leegheid van je bestaan… Willen dat je in de Quote lijst komt te staan.

 6. Mike

  Die vrouw liegt alles bij elkaar. Vervelend Amsterdam-Zuid meisje. Die flutketen van haar stort op een dag even hard in elkaar als het zandkasteel van Olcay.

 7. Benny-Bjorn A.

  Eng heksje met ontploft vet haar. Waar is de shampoo, Pikkie Flessen?

 8. Idioterie

  Wat een narcistische graftak! ze kopieert ook nog!

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/1066965/nikkie-plessen-geeft-plagiaat-toe

 9. Wim

  Niet, ze heeft het niet zelf vergaard. Het is gefinancierd door haar vriend. Kom op zeg, dat weet iedereen. En Quote gaat er nu in mee… waarom???

 10. Jantien de Groot

  Plagiaat plegende opschepster die wil pronken met haar miljoenen. Ach was schattig!

 11. RaymondVL

  Nikkie Plessen “vergaarde haar miljoenen” door met haar benen wijd te gaan liggen voor een hitsige rijke stinkerd.

 12. Japie

  Als ik aan iemand een hekel heb dan is zij dat wel.
  Niks sympathieks aan te ontdekken!

 13. ox

  pikkie plessen,desk leeghoofd

 14. Anouk Smullers

  Dus FAKE!! Hou toch op ze is de grootste toneelspeelster in Amsterdam Zuid. Dit bedrijf bestaat alleen maar uit geldschieters! Het is 1 grote façade daar!

 15. Mark2

  Wat een dom persoon!!! Alles bij elkaar gejat en in bed vergaard.. verschrikkelijk mens!

 16. anonymous

  Nikkie is echt te triest voor woorden.

 17. anonymous

  Mens ziet er trouwens uit als een vogelverschrikker.
  Ze mag bij mij in de tuin de vogels wegjagen.

 18. Marco

  Zielig, is dit je doel in je leven?

 19. Marian

  je zou toch denken dat ze met al haar “vergaarde miljoenen “wel een goede kapper zou kunnen vinden…

 20. Hy

  En nu? Geeft ze ook wat weg aan goede doelen?

 21. Hy

  @Marian, tegenwoordig wil iedereen ´blond´ lijken. Maar blond staat niet iedereen. Probeer ze dat maar eens bij te brengen.

 22. Wollter

  Mijn dag kan niet meer stuk nu ik dit weet.

 23. 3hoek

  Wát een WAL-GE-LIJK TRIEST wijf ben jij, Nikkie, om zo je (on)terechte rijkdom te etaleren!

  ‘t Is voor je kinderen niet te hopen dat er binnenkort inbrekers bij je langskomen nu zij (die inbrekers) weten dat jij nu ook officieel in de Quote staat omdat jij naar eigen zeggen terecht ─ maar volgens anderen onterecht ─ héél rijk zou zijn!

  Een gold digger ben je!

 24. Peter

  Nikkie ziet eruit als een zwerfster

 25. Wim

  En ze wil zo graag op Sylvie lijken……ook zo’n triest en eenzaam figuur.

 26. David

  Dit is dezelfde Nikkie die jaren geleden als VJ op TMF aan Fab Morvan van Milli Vanilli vroeg hoe het ging met Rob Pilatus en of Fab nog weleens contact met hem had. Pilatus was toen al jaren dood. Fab wist niet waar hij kijken moest. Blunder van jewelste.

 27. Wendy

  Ach…in de mediawereld weet iedereen dat Nikkie haar editorials en columns in bladen als Grazia gewoon koopt met het geld van haar vriend.

 28. Bloem

  Ik zou mij kapot schamen als mijn man dat zou doen…je kan rijk zijn maar geestelijk erg arm…dat is leeghoofd Nikkie dan weer wel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.