Roelvink krijgt column in Story: ‘Twijfelde geen moment’

Geplaatst op Tue 22 May 2018 om 12:30

Dries Roelvink kan zijn mening voortaan niet alleen kwijt in zijn dagelijkse rubriek op NPO Radio 1, maar ook in het tijdschrift Story. Voortaan schrijft hij elke week een column voor het blad. Dat heeft de redactie vandaag laten weten. Roelvink is blij met zijn column. “Dries Roelvink: ‘Met mijn wekelijkse column in Story is de Roelvink-cirkel rond. Want reeds in 1985, alweer 33 jaar geleden, verscheen er in dit blad voor het eerst een artikel over een zingende voetballer. En dat was ik.”

Vanaf die tijd heeft hij ‘altijd een prettig contact met Story onderhouden’. “Bij mijn huwelijken, na de geboortes van mijn zoons Dave en Donny en bij andere mijlpalen was Story erbij, voor exclusieve foto’s en een mooi verhaal.

Toen Story met dit verzoek kwam, greep Roelvink dat direct met beide handen aan. “Het is vooral om die band met Story dat ik geen moment aarzelde toen hoofdredacteur Guido den Aantrekker mij vroeg om een wekelijkse column te gaan schrijven. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker: “Nadat eerder tv-presentatrice Catherine Keyl zich eind vorig jaar aan Story verbond, ben ik verheugd ook Dries Roelvink te mogen verwelkomen binnen ons team. Niet alleen omdat Dries een echte verhalenverteller is die over herkenbare dingen schrijft, maar ook omdat ik Dries ken als een goudeerlijke showbizzcollega, die altijd probeert overal een positieve draai aan te geven.”

Sanoma-titel Story schrijft wekelijks over de showbizz-, society- en royaltywereld. Het entertainmentblad heeft een wekelijks bereik van 809.000 lezers en staat in de top tien van publieksbladen met het grootste bereik.

De eerste column van Roelvink kunt u vanaf vandaag lezen in de Story van deze week.

Foto: Story-rechtenvrij, Peter Smulders
18 Reacties op “Roelvink krijgt column in Story: ‘Twijfelde geen moment’”


 1. bert

  treurige vent begint het te worden die schnabbelkoning, tuurlijk twijfelde hij geen moment. Het is een ziekte om de drang te hebben om maar in picture te staan.

 2. Ano Nymous

  Heeft ie in ieder geval een vaste bron van inkomsten…

 3. Wollter

  Oh daar zitten ze op de camping op te wachten, de mening van ouwe Dries.

 4. Hooftstraat

  Wat een treurigheid zeg! Pfff zowel Drol Roelvink, Story zelf en alle lezers van zulke vuile bladen. Bah bah bah

 5. Enzo Voort

  Het enige wat zo’n Trieste Rioolvink kan toevoegen aan een roddelblad als Privé is nog meer roddel in Privé.

 6. Bep

  Nou daar zaten we op te wachten zeg…..Wat voor interessants kan Dries ons vertellen.Die man maakt toch helemaal niets mee? 1 avond in de week een paar liedjes zingen op een verjaardag, onder de zonnebank en naar de sportschool dat is het zo’n beetje.

 7. Ano Nymous

  Nou als schnabbelkoning kan hij heel wat vertellen.
  Hoe het is om na 35 jaar proberen door te breken nog steeds voor 15 (dronken) mensen in n partytent staat te kwelen bijv.

 8. Appelsap

  Als hij hem maar gaat schrijven in zijn gele zwembroek…. lachen man

 9. Kaaskijker

  Schrijf zoals je bent Dries. Zijn muziek is kut maar wel een geinige vent. Kan ook best nadenken. Hoop niet dat hij aan ‘dumbing down’ doet. “Hey Dries, maak je columns voor onze lezers niet te moeilijk.”

 10. Japie

  Alle beetjes helpen Dries, jouw inkomen was al zo karig met je kermis optredens.

 11. A.M.

  Succes Dries!

 12. Vrede

  Tja toch knap hoe je het voor elkaar krijgt. Hij is in ieder geval geen uitkering aan het trekken of banken aan het beroven.

 13. Theo

  Dries! Koning!! Laat ons niet stikken …. Help ons van die verschrikkelijke weelen af….

 14. Meneer van Beheer

  Moet je wel eerst voor de IQ test zakken om zijn geschrijf te kunnen begrijpen en waarderen!

 15. `Flits Bom

  Mijn god wat ziet hij eruit.

 16. Marianne

  Pff nou ik snap niet dat je zo’n man überhaupt nog aandacht geeft. Maargoed, Story zet iedere week meer Z-sterren in de schijnwerpers. Volgens mij weten ze daar niet zo goed wat ze willen. Is niet voor niets het minst gelezen blaadje van de 3.

 17. Claire

  Dries Roelvink kan niet schrijven want hij is toch analfabeet? Hoe is het mogelijk dat ze deze over geparfumeerde gladjanus dan toch inhuren.

  Vader en zonen Donny en Dave vind ik dom en vies.

 18. Renee

  Claire helemaal mee eens. Wat een zot.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.