Peter R. de Vries kreeg dit keer wel te eten in rechtbank

Peter R. de Vries heeft op zijn tweede dag als getuige in het megaproces tegen Willem Holleeder wél te eten gekregen. De rechtbank had een lunchpakketje geregeld na de ophef van de vorige keer. Dat vertelde de Joan Collins van de misdaadjournalistiek gisteren in RTL Boulevard. De Vries was in april furieus bij zijn debuut als getuige. Niet alleen moest hij gewoon op straat parkeren en zijn schoenen uittrekken voor de security, ook kreeg hij tijdens zijn getuigenis geen krentenbol.

De misdaadjournalist zorgde gisteren voor hilariteit in de rechtbank door op zijn tweede dag als getuige op te komen dagen met een hele zak krentenbollen. “Vorige keer kreeg ik natuurlijk helemaal niets te eten tijdens zo’n lange dag verhoor, dus ik dacht: ik neem nu maar een zak krentenbollen mee.”

Gelukkig had de rechtbank ditmaal wel wat geregeld voor De Vries. “De president zag de krentenbollen liggen en zei: ‘Nou, meneer De Vries, ik kan u geruststellen: we hebben een lunch geregeld.’ Dus ik kreeg ook een lunchpakketje.”

Volkskrant-columnist Nico Dijkshoorn heeft hartelijk gelachen om de krentenbollenactie van De Vries. “Peter R. de Vries is de coolste motherfucker op aarde, gewoon keihard binnenkomen met een zak krentenbollen“, schrijft hij.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen