Pernille La Lau ontkent dat ze haar vriend verzint

Koffietijd-presentatrice Pernille La Lau ontkent dat ze al jarenlang tegen de media liegt over haar liefdesleven. Ze heeft wel degelijk een vriend, al is zijn naam geheim. Dat heeft ze laten weten aan weekblad Story. La Lau vertelt de media al jaren dat de identiteit van haar vriend geheim is vanwege zijn baan bij de Special Task Force. Haar boezemvriend Addy van den Krommenacker verbijsterde de showmedia onlangs echter door in een interview te zeggen dat hij haar vriend nog nooit heeft gezien.

Van den Krommenacher zei geen weet te hebben van een liefdespartner voor La Lau. “Nee joh, dat zou ik echt moeten weten. Ze is al jaren vrijgezel. Pernille kan goed grappen uithalen, ze is heel slim.

Story belde verbolgen op met La Lau, maar de presentatrice beweert dat ze de showmedia helemaal niet voor de gek heeft gehouden. “Ik werd er een beetje moe van dat mensen maar bleven vragen wanneer ik mijn vriend mee over de rode loper nam. Addy weet dat en daarom reageerde hij zo. Het was als grapje bedoeld, maar iedereen heeft het heel serieus opgevat.

Het grapje liep uit de hand, zegt een aangeslagen La Lau. “Mensen dachten daadwerkelijk dat ik de afgelopen jaren mijn vriend heb verzonnen. Maar hij bestaat echt. We zijn nog altijd erg gelukkig samen.”

Alleen blijft het zo dat hij nooit mee naar feestjes kan, omdat zijn identiteit niet bekend mag worden. En natuurlijk kent Addy hem.”

Het Story-interview met La Lau, waarin ze ook vertelt dat ze haar partner maar één dag per twee à drie weken ziet vanwege zijn vele uitzendingen, kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen