Joling vreest islam: ‘Buitenlanders nemen land over’

Gerard Joling trekt wederom fel van leer over de islamisering van Nederland, zoals hij dat zelf noemt. Hij sluit niet uit dat dit tot een burgeroorlog leidt. Dat is te lezen in het mannenblad Playboy. Jarenlang schreef de entertainer al zijn zorgen van zich af op een eigen weblog, maar daar is Joling al een tijdje mee gestopt. Als de Playboy hem vraagt naar zijn zorgen over ons land, loopt de zanger weer helemaal leeg. “Mijn grootste angst voor de komende jaren is de islamisering van Nederland“, vertelt hij.

De huidige situatie in Amsterdam waarbij huizen worden gekraakt door buitenlanders, stoort Joling enorm. “Van Aartsen, die paardenlul, zegt tegen die mensen: dan moet je maar aangifte gaan doen. Wat is dat voor een waarnemend burgemeester? Die man moet gewoon heel snel met pensioen.

We moeten onze eigen mensen beschermen, aldus Joling. “Het kan toch niet waar zijn dat een vrouw van in de zeventig staat te douchen en dat er ineens buitenlanders in de woonkamer staan die dat huis gaan kraken?

Joling wil vooral een stop van immigranten uit islamitische landen. “Ik heb niets tegen buitenlanders, maar ze moeten wel onze taal spreken en onze normen en waarden respecteren. We hebben de afgelopen jaren gewoon te veel binnengelaten in een te klein land en vroeg of laat gaat dat botsen. Dan komt er een clash tussen de verschillende culturen.”

Uiteindelijk zullen Nederlanders zich verzetten tegen de islam, denkt Joling. “Het zou mij niet verwonderen als er binnen nu en drie jaar een burgeroorlog uitbreekt. De mensen pikken het niet meer. Het land gaat naar de klote op deze manier.”

Het land wordt overgenomen door de buitenlanders en we zijn gewoon te laat. We kunnen niet meer terug. En dat is allemaal de schuld van links.”

Het Playboy-interview met Gerard Joling kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Gerard Joling vreest voor tsunami aan moskeeën (september 2015)
PVV-Kamerlid Fleur Agema vindt Gerard Joling dapper (september 2015)
Gerard Joling: ‘Straks meer moskeeën dan kerken’ (september 2015)
Volkskrant vindt Gerard Joling mediaflop van de week (oktober 2015)
Joris Linssen: ‘Gerard Joling, hou je buiten de politiek!’ (december 2015)
Harry de Winter vergelijkt Joling met Wilders (februari 2016)
Joop.nl blij met ommezwaai Gerard Joling (september 2016)
Gerard Joling hekelt islam, maar is geen Wilders-fan (november 2016)
GroenLinks in kabinet had geleid tot emigratie Joling (oktober 2017)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen