NPO 1 verhuist Britse Heel Holland Bakt naar prime time

NPO 1 verhuist de Britse Heel Holland Bakt naar prime time. Het achtste seizoen van de televisieshow is vanaf 24 mei elke donderdag om 20.30 uur op zender, direct na het Achtuurjournaal. Dat heeft Omroep MAX laten weten. Voorheen zond NPO 1 de Britse seizoenen van Heel Holland Bakt ’s zomers uit op het tijdstip van De Wereld Draait Door, maar op dat plekje programmeert de zender voortaan het hele jaar door een actuele talkshow. Daarom promoveert The Great British Bake Off naar prime time.

Het achtste seizoen kent een gloednieuw presentatieduo: Noel Fielding en Sandi Toksvig. Dat heeft te maken met de verhuizing van het programma van BBC naar het commerciële Channel 4.

Jurylid Paul Hollywood beoordeelt alle baksels met zijn nieuwe collega Prue Leith. De eerste aflevering op 24 mei gaat over het bakken van taarten.

Overigens heeft MAX ook de rechten van The Great Australian Bake Off bemachtigd. Het eerste seizoen is vanaf 21 mei elke werkdag om 11.00 uur te zien op NPO 1 en het tweede seizoen begint op precies dezelfde dag en zal elke werkdag om 22.00 uur te zien zijn op themazender NPO 1 Extra.

Foto: Channel 4

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen