NPO 1 test talkshow met Dave von Raven uit

Geplaatst op Wed 16 May 2018 om 13:15

NPO 1 heeft zanger Dave von Raven gisterenavond een proefaflevering laten maken van een eigen talkshow. Mocht het programma doorgaan dan zal deze net als de pilot worden opgenomen in theater Walhalla in Rotterdam. Dat meldt het AD vandaag. Van Raven werd voor het programma gevraagd nadat hij vorig jaar meedeed aan de NPO 1-show Maestro. Uiteindelijk is er dus een proefaflevering gekomen. Daarin waren gisterenavond Ellie Lust en AD-opiniediva Angela de Jong te gast.

Von Raven bevestigt de pilot aan RTV Rijnmond. “De productiemaatschappij wilde graag een programma met me maken. Een talkshow, dat leek me wel wat. Ik hoor mezelf natuurlijk graag praten, maar nu ben ik degene die anderen aan het praten moet zien te krijgen.

Normaal gesproken worden talkshows opgenomen in Amsterdam, maar Von Raven kiest dus voor Rotterdam. “Dat was voor mij een voorwaarde, dat we het in Rotterdam zouden doen.

De zanger vult bij het AD aan dat zijn persoonlijkheid een grote rol speelt in de show. “Wat mij steekt aan talkshows is dat de presentator weinig over zichzelf loslaat. Van mij mag hij best reageren, wat kan jou dat nou schelen. Ik wil iets van mezelf laten zien.

Als het programma doorgaat dan is het vanaf komend najaar te zien op weekendavonden.

Foto: Avrotros
10 Reacties op “NPO 1 test talkshow met Dave von Raven uit”


 1. A.Zijn

  Bas van Toor stopt met het optreden als Bassie. Lijkt me ook wel (media)nieuwswaardig.

 2. Rodrigo

  A Zijn

  dat zal MC niet doen, dat is geen clickbait waardig….

 3. Weg Ermee

  Dave is okay, maar gatverdamme Ellie Lust en Angela de Jong, brrrrrrr

 4. Rodrigo

  Ron, kun je niets beters melden loser dat je bent

 5. Henkie983425

  nog een keertje dan:
  het is testen of uitproberen.
  uittesten zeggen alleen praktisch opgeleiden

 6. Don Diego

  En de praktisch opgeleiden zijn meestal de beste in hun vak.

 7. Curryworst

  Nog een talkshow?!?
  Decortje, tafel, klapvee eromheen, wat BN’ertjes die aanschuiven, kort muzikaal intermezzo, wat koddige YouTube filmpjes en hup gaan met die banaan.

 8. Sean

  Idee is misschien leuk, maar nu de gasten nog.

 9. Japio

  Die talkshow zou wel eens ten gunste van het beginnend grijze imago van de publieke omroepen, een verrassing kunnen worden. Dave Von Raven is een innemende persoonlijkheid die zeer snel voor zijn mening uitkomt. Bovendien heeft hij (geevoel voor) humor.

 10. Johan

  @Curryworst…Curryworst…nee, dan liever de zoveelste talentenjacht of dansshow, of niet?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.