Caro, Chantal en Roel in jury RTL 4’s The Talent Project

Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen zijn de juryleden van de nieuwe talentenjacht The Talent Project op RTL 4. Voor Emerald betekent dit haar debuut als tv-persoonlijkheid. Dat heeft de tv-zender laten weten. Emerald, bekend van grote hits als A Night Like This en Back It Up, is door RTL over de streep getrokken. “The Talent Project biedt een fantastisch platform voor jong talent waarbij specifiek aandacht wordt besteed aan ontwikkeling“, legt de zangeres uit.

Ze vervolgt: “Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om zo’n kans te krijgen, want dat kan het verschil maken. Dat maakt het zo bijzonder voor mij om aan dit programma mee te werken.”

Chantal Janzen: “Nederland stikt van het talent maar je moet maar net de juiste mensen om je heen hebben. Bij ons krijgen ze de kans om zichzelf verder te ontwikkelen met behulp van verschillende coaches om uiteindelijk op het grote podium te schitteren.”

En Roel van Velzen: “Wij beoordelen niet hoe goed iemand nú is, maar proberen in te schatten hoe goed iemand kan worden. Uitdagend voor ons om niet per se de pareltjes te spotten maar juist de ruwe diamanten; die willen wij graag helpen. Met de juiste instelling en coaching kan er dan echt iets magisch gebeuren. Die coaching krijgen de kandidaten tijdens de academy van ‘The Talent Project’ en dan hoop ik dat de kandidaten getransformeerd zijn in de artiest die ze graag willen worden.

The Talent Project zoekt niet alleen naar zangtalent, maar investeert ook in talent. Kandidaten met potentie worden toegelaten op The Talent Project Academy, waar ze in een periode van 100 dagen worden opgeleid en klaargestoomd door professional coaches voor het grote podium.

De zesdelige show wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau en is een productie van EndemolShine Nederland.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen