Caro, Chantal en Roel in jury RTL 4’s The Talent Project

Geplaatst op Mon 21 May 2018 om 8:30

Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen zijn de juryleden van de nieuwe talentenjacht The Talent Project op RTL 4. Voor Emerald betekent dit haar debuut als tv-persoonlijkheid. Dat heeft de tv-zender laten weten. Emerald, bekend van grote hits als A Night Like This en Back It Up, is door RTL over de streep getrokken. “The Talent Project biedt een fantastisch platform voor jong talent waarbij specifiek aandacht wordt besteed aan ontwikkeling“, legt de zangeres uit.

Ze vervolgt: “Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om zo’n kans te krijgen, want dat kan het verschil maken. Dat maakt het zo bijzonder voor mij om aan dit programma mee te werken.”

Chantal Janzen: “Nederland stikt van het talent maar je moet maar net de juiste mensen om je heen hebben. Bij ons krijgen ze de kans om zichzelf verder te ontwikkelen met behulp van verschillende coaches om uiteindelijk op het grote podium te schitteren.”

En Roel van Velzen: “Wij beoordelen niet hoe goed iemand nú is, maar proberen in te schatten hoe goed iemand kan worden. Uitdagend voor ons om niet per se de pareltjes te spotten maar juist de ruwe diamanten; die willen wij graag helpen. Met de juiste instelling en coaching kan er dan echt iets magisch gebeuren. Die coaching krijgen de kandidaten tijdens de academy van ‘The Talent Project’ en dan hoop ik dat de kandidaten getransformeerd zijn in de artiest die ze graag willen worden.

The Talent Project zoekt niet alleen naar zangtalent, maar investeert ook in talent. Kandidaten met potentie worden toegelaten op The Talent Project Academy, waar ze in een periode van 100 dagen worden opgeleid en klaargestoomd door professional coaches voor het grote podium.

De zesdelige show wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau en is een productie van EndemolShine Nederland.

Foto: RTL
28 Reacties op “Caro, Chantal en Roel in jury RTL 4’s The Talent Project”


 1. Mariekje

  O nee…alweer een nieuwe talentenjacht. Echt om gek(ker) van te worden. Het hele weekend al zoveel van die onzin programma’s en dan de komende tijd nog al die herhalingen, dansen, zingen en vooral je eigen voor l*l zetten op nationale tv, waarom??. En waarom ons er zo mee vervelen. STOP ERMEE en zend eens wat leuks uit in het weekend!!.

 2. Sar

  Leuk !!

 3. Dede

  De nieuwe show van Sanne Wallis de Vries heeft gelijk tot controverse geleid. Op het eind kwam de cabaretière met een parodie op het winnende Songfestivalnummer van Israël, dat bij een aantal kijkers niet in de smaak viel en door enkelen zelfs nogal antisemitisch werd gevonden.

 4. Norvo

  Bravo, RTL… Zowaar 1 nieuw gezicht in de jury.

 5. Stefan

  Nog meer troep.

 6. Wollter

  FLOPPERDEFLOP

 7. anonymous

  Oh nee, nog een talentenjacht.
  RTL denkt ook, dat is het enige dat scoort, laten we dit maar elke dag
  gaan uitzenden.

 8. natasja

  Yolanthe…

 9. Anouk Smullers

  Tja.. goed niveau, jammer dat nietskunner Yolanthe de boel totaal naar beneden trekt! Zonde! Die meid zorgt standaard voor LAGE kijkcijfers

 10. frans

  Chantalleku en Yolanthe dan weet je het al, de volgende mislukking

 11. Jaap

  Caro is echt geen slimme zet. Ik begrijp en waardeer dat ze een nieuw jury gezicht willen toevoegen maar Caro is totaal geen uitgesproken persoonlijkheid. De gemiddelde Nederlander kent alleen haar stem en leuke liedjes maar niet haar karakter. Heb haar meermaals live gezien en entertainen is niet haar ding. Ze komt vrij vlak en afgemeten over. Prima zangeres, erg succesvol maar echt geen tv personality als bv een Waylon, Anouk of Sanne die naast authentiek zijn ook begrijpen hoe je iemand inpakt met woorden en een gevoel over draagt.

 12. Jim

  Leuke jury samenstelling. Zag het op boelevard en is toch wel weer anders. Eindelijk een opvolger voor het toneelstuk The Voice??

 13. Peanut

  Gaat hem niet worden.

 14. Mink Vaillant

  Caro is een act, geen artiest. Met haar eentonige liedjes scoort ze weliswaar redelijk, maar vernieuwing zit er niet in. Dus zij moet talenten gaan beoordelen? Hm.

 15. A.Zijn

  Het feit dat een Roel van Velzen hieraan meewerkt maakt me toch nieuwsgierig naar dit format. Zou het dan toch weer heel anders zijn?! De presentatie vind ik in dat geval dan weer wel erg opmerkelijk.

 16. Henkie983425

  Het talent om leuke programma’s te maken ontbreekt geheel.

 17. Doe

  De super arrogante Caro denkt dat zij het uitgevonden heeft,terwijl twee producers alles hebben geschreven in een concept en daarbij een zangeres zochten,de eerste wilde niet de tweede ‘wel (Caro).
  aangezien ze nu hier weer opduikt zal de room van optredens eraf zijn.

 18. Verras de kijker en stop met bagger

  Nee wat erg, niet weer zo een flut programma!
  Dit is geen vernieuwende televisie dit is bagger en de kijker minachten. Zo ook de kudde aan dezelfde bekende gezichten. Wees eens creatief en ga aan het werk met voor het grote publiek nog onbekende juryleden maar die wel over kennis en kunde beschikken, verras de kijker!

  En please stop met de Chantals, Johnny’s en al helemaal met die paardenbek met heksenstem.

 19. henk

  OMG en dan inderdaad de heksenstem als presentatrice.
  Het moet niet veel gekker worden ,nou ja we sissertje Katja nog.

 20. droevige zakkenvullers

  Geld graaiende juryleden met een nietszeggend programma.

  Gedoemd om te mislukken. Nederland is klaar met geldgraaiende BNérs en programma’s voor dum bo’s.

 21. Laurens

  @A.zijn;
  Klopt, Roel stapt altijd in interessante projecten. Blijft ook niet lang hangen bij producties. Leuk en deskundig jurylid!

 22. Lava

  Roel van Velzen is een aardige vent en inderdaad de enige met kwaliteit maar toch ga ik niet kijken want ik heb mijn buik vol van die ‘op zoek naar talenten programma’s.’

 23. ali

  Alweer.pffffffffffff. opzouten met die talentenjachten, genoeg zang , muziek en dans op youtube. zend iets waar de mensen iets aan hebben ipv die bekende gezichten constant op tv

 24. herbert

  Chantal moe, na de overdosis Chantal nog meer Chantal. Ze heeft inmiddels ruimschoots kunnen bewijzen dat ze een one trick pony is. Blehhh

 25. ano@niem.nl

  Opzouten met nog een talentenjacht! Wat een armoede. En dit keer maar 1 jurylid die geen RTL-ster/al eerder jurylid is geweest. Ik ben dit meer dan zat!

 26. Bart

  @Laurens Zeker eens betreft Roel. Alleen het worden wel weer erg veel talentenjachten hoor. Ze lijken het niet te willen inzien bij RTL dat het roer drastisch om moet.

 27. Japie

  Caro Emerald moet doen waar ze goed in is en dat is zingen.
  Verkwansel je naam niet aan het zoveelste “talenten” programma!

 28. Mike

  Zo zo, weer veel mensen last van het warme weer! Kom op, lekker even naar buiten, uitwaaien en dan weer hard op zoek naar een baan!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.