‘Kemna mag door en Gijs van Dam is alles kwijt: raar!’

Peter van der Vorst vindt dat de beschuldiging van Jelle Brandt Corstius aan het adres van Gijs van Dam wel heel verstrekkende gevolgen heeft voor de tv-producent. Dat liet hij woensdagavond blijken in RTL Boulevard. Brandt Corstius beweerde vorig jaar dat Van Dam hem heeft gedwongen tot orale seks toen ze allebei jonge twintigers waren. Door deze heftige beschuldiging van verkrachting, mogelijk een verzinsel, heeft Van Dam zijn bedrijf Ten Eleven Entertainment compleet zien instorten.

Van der Vorst vindt het wel héél heftig. En dat terwijl een bedrijf als Kemna Casting, waar wél echt misstanden hebben plaatsgevonden, gewoon vrolijk verder mag, aldus de tv-maker.

De RTL Boulevard-ster, die zelf ook tv-producent is, zegt over Gijs van Dam: “Wat ik er wel van vind: zijn bedrijf ligt echt op zijn gat, hè? Maar Kemna Casting en Job Gosschalk waar het gewoon echt aangetoond is met 40 getuigenverklaringen of nog meer: dat loopt nog gewoon, en Gijs van Dam is zijn bedrijf kwijt.

Luuk Ikink is het daarmee eens: “Ja, hier weten we nog niet wat er aan de hand is.

Brandt Corstius blijft beweren dat hij Van Dam gedwongen oraal moest bevredigen. Hoewel Brandt Corstius degene is die dit verkrachtingsverhaal de media in heeft geholpen, vindt hij nu dat Van Dam moet stoppen met zijn media-optredens.

Lees ook:
Gijs van Dam: ‘Jelle Brandt knettergekke fantast’ (gisteren)
Jelle Brandt vindt Gijs van Dam aandachtstrekker (gisteren)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen