Jan Uriot laat geen spaan heel van Patricia Paay

Geplaatst op Thu 17 May 2018 om 14:35

Jan Uriot laat geen spaan heel van Patricia Paay. Hij vindt haar inhalig, een aandachtstrekker en onverstandig. Dat laat hij blijken in een video van Privé TV. Paay is een van de kandidaten in het programma BN’ers in Therapie, dat vanavond begint op RTL 5. Hierin gaat ze praten over het trauma van haar seksvideo. Dom, vindt Uriot. “Ik vind dat helemaal niet verstandig. Ik bedoel: waarom zou ze zelf die zaak weer oprakelen? Bijna iedereen is het vergeten“, zegt hij.

Het land zit hier niet op te wachten, aldus Uriot. “Ik weet ook zeker dat ze daar helemaal niet meer op aan wordt gesproken; we weten het allemaal al. Dan denk ik: waarom ga je zelf die hele handel naar voren trekken?

Volgens Uriot is Paay gewoon uit op aandacht. “Theo Maassen heeft destijds iets lelijks gezegd in De Wereld Draait Door, namelijk dat ze nogal van aandacht houdt en dan zeg ik het nog op een nette manier. Theo zei van: ‘Dat is een aandachtsjunk.’ Dat zijn mijn woorden dus niet. Maar ze laait het weer op, dan denk ik: Patricia, je bent toch wijzer? Hou er eens mee op om alles maar te etaleren op de televisie! Iedereen gaat het er nu weer over hebben. Dat is het natuurlijk, hè.”

Ze zal het wel voor het geld doen, meent hij. “Natuurlijk krijgt Patricia er geld voor. Patricia heeft nog nooit iets gratis gedaan, dus ook hier krijgt ze geld voor. Ik denk zo’n 10.000 euro. Ik kan geen andere reden bedenken eigenlijk om dit verhaal uit te venten op televisie.”

Paay moet leren naar zichzelf te kijken, briest Uriot. “Wat mij ook nog steeds een beetje irriteert is dat ze met haar beschuldigende vinger naar mensen wijst, van: ik heb toch een hoop dingen meegemaakt. Ja, ik ben niet op mijn knieën gaan liggen daarzo! Dat heeft zij toch gedaan?! Waarom ga je mensen daar de schuld van geven?

Verder vindt Uriot ook dat er te veel mensen bezig waren met haar sekstape. “Alleen denk ik dan: Peter R. de Vries was ermee bezig. Wie was er allemaal niet mee bezig? De politie was ermee bezig, mijn hemel: het hele leger was er bij wijze van spreken mee bezig. Maar als het bij Máxima en Willem-Alexander was gebeurd, dan was diegene binnen 24 uur gevonden. En nu zijn we een jaar verder en weten we nog niet wie het gedaan heeft.”

Ze gaat in de therapieshow niet alleen over haar sekstape praten, maar ook over haar ex Adam Curry. “Dat vind ik ook allemaal niet verstandig. Los het met z’n tweeën op. Ik had haar toch verstandiger ingeschat.”

Toch heeft RTL 5 met Paay wel een interessante kandidaat gestrikt. “Ja, ik had haar hier ook liever aan de tafel gehad. Dan konden wij daar ook nog even over nadruppelen.”

Foto: Privé TV
22 Reacties op “Jan Uriot laat geen spaan heel van Patricia Paay”


 1. Coeus

  Ze hebben Adam Curry, naar eigen zeggen, 25.000 euro geboden om mee te doen, maar hij heeft geweigerd. Paay schijnt het geld goed te kunnen gebruiken, dus en natuurlijk leggen de programmamakers haar deze kwesties voor. Beetje makkelijk van Uriot.

 2. Patty Fart

  Jan Uriot is geweldig! Altijd heerlijk om zijn stukjes te bekijken.

 3. Pipa

  Het is ook eigenlijk een kermisklant.

 4. Mark

  Mensen, kijk nog eens een keer naar Koefnoen met Jan Uriot, briljant gewoon!

  https://www.npo.nl/het-beste-van-koefnoen/08-04-2017/AT_2077436

 5. Zalmneusje

  Hoe narcistisch moet je zijn om 1: te denken dat je zo interessant bent dat Jan met de Pet op al jouw zielenroerselen zit te wachten? 2: dat je jezelf voor geld op deze manier in de etalage zet. En 3: dat je dit naar buiten toe durft te verkopen als ‘echte therapie’. Val ons niet lastig met deze poppenkast en zoek gewoon privé hulp als je dat echt nodig hebt.

 6. KingAlert

  Jan Urinoir

 7. Curryworst

  De politie heeft zelfs het onderzoek naar de mogelijke verspreider gestaakt toen bleek dat Paay zelf die ranzige video’s zelf naar haar hele kennissenkring heeft geappt.
  Behalve deze video’s nog een heleboel apps naar Jan en alleman voor een eventuele s exd ate.
  En nu dan weer het slachtoffer uithangen om zo de lege portemonnee enigszins te vullen.

 8. joh_echt?

  Dit is de druppel.

 9. Wollter

  Natuurlijk heeft Paay het geld nodig; ze heeft geen pensioen opgebouwd en ze wordt gekort op de AOW omdat ze lang in het buitenland heeft gewoond. Van de uitkering van haar werkloze man kunnen ze toch niet leven?

 10. Enzo Voort

  Ik vind Patricia een van de sieraden zo niet parels van de Nederlandse TV. Die dame heeft ook helemaal geen aandacht nodig van een echte man als Jan Uriot.

 11. Noëlla

  Helemaal met hem eens.

 12. RaymondVL

  Wel erg goedkoop dat Patries weer helemaal onder gepist wordt aan negatieve reacties. Mondje open, Patries….. ja, goed zo!

 13. piet

  Jan Urinepot moet zijn mond houden over Patricia. Voor haar leeftijd nog altijd een lekker stuk.

 14. Ruk

  Piet is visueel gehandicapt

 15. Bart

  PPPP piet pist paay potje

 16. piet

  RUK en BART een paar APART.

 17. ox

  wat een enge glijnicht

 18. Peanut

  Ik vind Jan Uriot een hele enge vieze man.

 19. Bep

  Die Christina heeft het echt niet getroffen met zo’n moeder, die is daardoor totaal geflipt. Kijk hoe ze eruit ziet. Mams denkt alleen aan zichzelf en aan geld bij elkaar sprokkelen.En liegen dat ze kan…..

 20. henk1

  Wie is dat wijf met die uiterst smerige tokkie tattoo in haar nek? Of is het huidkanker?

 21. SOLANGE

  Jan heeft gelijk PaTRIES haar toyboy werkt niet dus er moet geld in de knip komen …wat haar dochter is overkomen door een moeder die altijd met zichzelf bezig is was shocking om te horen ……btw volgens mij was de psychiater een actrice

 22. SOLANGE

  Bep heeft helemaal ge;ijk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.