‘Dionne Stax in laatste RTLLN kan vuurwerk opleveren’

Privé-sterjournalist Jan Uriot zou het een ontzettende stunt vinden als Humberto Tan zijn oud-minnares Dionne Stax zou uitnodigen voor de allerlaatste aflevering van RTL Late Night op 8 juni. Dat schrijft hij in het entertainmentblad. Critici denken dat Tans affaire met Stax – en daarmee het bedriegen van zijn vrouw – heeft bijgedragen aan de teloorgang van zijn late night talkshow op RTL 4. “Toen zijn privéleven op straat kwam te liggen, verloor hij alle glans en respect“, denkt ook Uriot.

Zijn affaire met Stax was vorig jaar lange tijd het showbizzgesprek van de dag. Zelf heeft de presentator altijd geweigerd om er wat over te zeggen. “Al met al hebben de liefdesescapades bepaald niet bijgedragen aan zijn populariteit.

Tan roept zijn kijkers op om tips in te sturen voor de gastenlijst in de laatste week van RTL Late Night. “Misschien een mooie suggestie om dan maar eens eindelijk Dionne Stax uit te nodigen en haar het verhaal te laten doen.

Het lijkt Uriot heerlijk. “Dan heb je spraakmakende televisie waarover de volgende dag bij de koffieautomaten in het land zeker gesproken gaat worden!

Het Privé-artikel ‘Wat gaat Humberto Tan na 8 juni doen?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen