Caroline Tensen niet bezorgd over Eén tegen 100

Geplaatst op Sun 13 May 2018 om 11:00

Caroline Tensen wordt er niet nerveus van dat er al jaren wordt gediscussieerd over het amusementsgehalte van haar NPO 1-show Eén tegen 100. Ze denkt dat het programma gewoon op de buis blijft. Dat vertelt ze in KRO Magazine. Eén tegen 100 heeft onlangs een amusementstest van de NPO niet doorstaan en moet dus meer ‘publiek’ worden. Ook Tensen heeft dit meegekregen. “Het gaat hierbij onder meer om moeilijk bereikbare kijkers, zoals jongeren“, legt ze uit.

Ze vervolgt: “Nu is de Eén tegen 100­-app al meer dan een miljoen keer gedownload, vooral door jongeren, dus ik denk dat het allemaal wel meevalt. Ik maak me er totaal geen zorgen om. Ik wacht het rustig af.

Eén tegen 100 is het belangrijkste programma voor Tensen, dus als dat stopt, heeft ze wel een probleem. Vreest ze wel eens voor haar naderende houdbaarheidsdatum? “Ik heb veel ervaring, wat een jong iemand niet zomaar kan inhalen. Maar je weet natuur­ lijk nooit wat er gebeurt.”

Al lange tijd behoort Tensen tot een select gezelschap van seniore tv-vrouwen. “Eens in de zoveel tijd eet ik met Irene Moors, Angela Groot­ huizen, Karin Bloemen, Astrid Joosten en Anita Witzier. Dat doen we al negen jaar zo. We lopen allemaal ongeveer even lang mee en hebben allemaal zo onze onzekerheden. En we weten ook dat die van voorbij­ gaande aard zijn.

Mocht het tv-werk tóch ophouden, dan wil Tensen naar eigen zeggen graag een jaar naar Afrika voor het goede doel.

Foto: Nick van Ormondt
12 Reacties op “Caroline Tensen niet bezorgd over Eén tegen 100”


 1. Curryworst

  Nou Carolientje. Je hoeft niet naar Afrika voor het goede doel hoor.
  Ze komen al met bootladingen onze kant op.

 2. Tss

  Eén tegen 100 heeft onlangs een amusementstest van de NPO niet doorstaan.
  Niet doorstaan? Juist een leuk programma en ook nog educatief.
  Gooi die boer zoekt vrouw en heel holland bakt er maar uit!
  Geen toegevoegde waarde.

 3. pieter

  of het songfestival eruit was helemaal niets , trouwens al jaren niets

 4. Mink Vaillant

  Mevrouw Tensen is de laatste die zich zorgen hoeft te maken. Het programma – en haar miljoenen – worden betaald door de Postcodeloterij. Als de NPO het programma schrapt staan de commerciëlen on de rij om het (weer) over te mogen nemen.

 5. Ookdatnog

  IK ZIE NET DE PROMO VOORBIJKOMEN VAN HET NIEUWE PROGRAMMA IK DENK DAT HET EEN GROTE FLOP WORDT,HET IS NERGENS OP GEBASEERD HET IS EEN VOORGEVOEL ALS IK NAAR DE PRESENTATIE KIJK!

 6. Ookdatnog

  M

 7. frans

  Naar Afrika…uiteraard op kosten van het Goede Doel

 8. W.A. de Koning

  Die opgelegde flauwekul over jongeren bereiken, die kiezen hun eigen pad wel. Op tv op via anderen digitale kanalen.

 9. W.A. de Koning

  (of via andere kanalen)

 10. Hans

  @Curryworst: Nederland promoot immigratie uit Afrika
  https://opiniez.com/2018/05/11/nederland-promoot-immigratie-uit-afrika/robertbor101/

 11. Mark

  Waarom starten ze met nieuw seizoen als over een maand al het WK voetbal is? Of gaat 1 Tegen 100 dan naar NPO 2, of even 5 weken niks? Of gaan ze in september weer verder. Dan is het ook niet veel als er maar 3 of 4 afleveringen komen.

 12. jroen

  Hup van de NPO af, naar de commerciële. En dan zonder Tensen. Dan kunnen ze nog jonger publiek aanboren..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.