Caroline Tensen niet bezorgd over Eén tegen 100

Caroline Tensen wordt er niet nerveus van dat er al jaren wordt gediscussieerd over het amusementsgehalte van haar NPO 1-show Eén tegen 100. Ze denkt dat het programma gewoon op de buis blijft. Dat vertelt ze in KRO Magazine. Eén tegen 100 heeft onlangs een amusementstest van de NPO niet doorstaan en moet dus meer ‘publiek’ worden. Ook Tensen heeft dit meegekregen. “Het gaat hierbij onder meer om moeilijk bereikbare kijkers, zoals jongeren“, legt ze uit.

Ze vervolgt: “Nu is de Eén tegen 100­-app al meer dan een miljoen keer gedownload, vooral door jongeren, dus ik denk dat het allemaal wel meevalt. Ik maak me er totaal geen zorgen om. Ik wacht het rustig af.

Eén tegen 100 is het belangrijkste programma voor Tensen, dus als dat stopt, heeft ze wel een probleem. Vreest ze wel eens voor haar naderende houdbaarheidsdatum? “Ik heb veel ervaring, wat een jong iemand niet zomaar kan inhalen. Maar je weet natuur­ lijk nooit wat er gebeurt.”

Al lange tijd behoort Tensen tot een select gezelschap van seniore tv-vrouwen. “Eens in de zoveel tijd eet ik met Irene Moors, Angela Groot­ huizen, Karin Bloemen, Astrid Joosten en Anita Witzier. Dat doen we al negen jaar zo. We lopen allemaal ongeveer even lang mee en hebben allemaal zo onze onzekerheden. En we weten ook dat die van voorbij­ gaande aard zijn.

Mocht het tv-werk tóch ophouden, dan wil Tensen naar eigen zeggen graag een jaar naar Afrika voor het goede doel.

Foto: Nick van Ormondt

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen