Anne Fleur Dekker genegeerd op borrel na Pauw

Geplaatst op zo 27 mei 2018 om 13:14

De linkse activiste Anne Fleur Dekker, die bekend werd door haar oproep om 500 stenen te gooien op Geert Wilders, werd in maart vorig jaar genegeerd op de borrel na afloop van de talkshow van Jeroen Pauw. Dat vertelt ze in gesprek met Volkskrant Magazine. Dekker zat in Pauw om zich te verdedigen over die Wilders-uitspraak. “Ik heb een paar weken op een andere locatie gewoond – je zou het onderduiken kunnen noemen. Ergens in die weken was ik te gast bij Pauw“, zegt ze.

De activiste werd geëscorteerd naar Pauw. “Ik werd opgehaald door hun beveiliging en via de achteringang naar binnen gebracht, een hoop gedoe. Vervolgens moest ik me daar de hele tijd gaan zitten verantwoorden over die oude tweets.”

Met de tweet wilde Dekker mensen niet tot geweld oproepen, maar een dubbele moraal aantonen (ze verwees naar een tweet over stenen gooien naar moslims). Pauw viel haar hard aan; ze moest zich flink verdedigen. “Ook tegenover de andere tafelgasten. Ed Nijpels onder anderen. De toon was: ‘Tut tut, meisje.‘”

Na afloop werd Dekker doodgezwegen door alle aanwezigen. “Op de borrel na afloop heerste een rare sfeer, niemand praatte met me.

Na de uitzending schreef Theodor Holman een column die erop neerkwam dat hij wel met haar naar bed zou willen. “Ik voelde me vies toen ik het had gelezen, aangetast in mijn persoonlijke ruimte. Ik heb na die column van Holman echt een tijdje geen seks gewild.

Het Volkskrant Magazine-interview met Anne Fleur Dekker kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
32 Reacties op “Anne Fleur Dekker genegeerd op borrel na Pauw”


 1. Bart

  Je zou toch maar de ouders zijn want dit meisje

 2. Appelsap

  Leuke meid… misschien wat onhandig in der uitspraken maar dat hebben er meer

 3. harteloze henk

  @ Appelsap

  Domme idioot

 4. Sjaak

  Anne Fleur heeft haar mening inmiddels behoorlijk herzien.
  Met voortschrijdend inzicht je mening herzien getuigt van slimheid, lef en eerlijk kijken naar jezelf en de wereld, en dat kan maar van weinig links extremisten gezegd worden.

 5. Haan

  Ik las gisteren toevallig nog een artikel over haar dat ze Bassie en Adriaan racisten noemt. Wat een domme kip. En ik hoop dat ze dit leest: ik zou mijn hanenkam wel eens door haar heen willen raggen. Zo, die heeft meteen een maand geen (zin in) seks meer. :D

 6. Japie

  “Ik heb na die column van Holman echt een tijdje geen seks gewild.”

  Mannen laat je vrouw geen columns lezen!!

 7. Joep uit Tilburg

  Anne-Fleur en Volkert. Zou een leuk stel zijn…

 8. rooie rinus

  Volstrekt begrijpelijk. Zelf denkt ze zo ongeveer het enige verlichte baken in het universum te zijn, maar voor een buitenstaander is het 3 x niks. Hooguit een boderline patient op de ritalin.

 9. Bobo de Clown

  Inmiddels is de volgende Anne Fleur opgestaan. Afkomstig, ja ja weer uit Hilversum. SP gemeente raadslid Rebekka Timmer. Deze zelf verklaarde Antifascist, feminist met gymnasium opleiding waarover ze pocht wil eigenlijk Thierry uitroeien. Maar schermt met woorden net als Anne Fleur deed met die 500 stenen.

 10. Jozias E.

  Deze ”Anne Fleur” lijkt me totaal geen echte activist. Meer een verwend meisje dat gepusht wordt. En ze heeft een leuk bekkie, dus dat wil de o zo vooruitstrevende ”Volkskrant” dan wel plaatsen, hebben ze zogenaamd aandacht besteedt aan ”activisme”. De echte activisten worden zorgvuldig buiten beeld gehouden, dat wordt de kranten nl opgedragen. Dat zou gevaarlijk zijn, om die ook maar 1 mm krantenruimte te geven. Het is maar dat je het weet. Dit is een fake.

 11. Benny

  @JoziasE, natuurlijk is dat zo ! Kranten gaan toch niet echte activisten een kans geven? Domme oppervlakkig leuke hele jonge meisjes wel, en inderdaad hebben ze dan zogenaamd progressief aandacht besteedt aan een activist. Kranten denken echt dat we debiel zijn. Er is een reden dat niemand meer die troep leest. Dit is dus de reden.

 12. Guusje

  Niet iedereen is zwart dus zielig. Ik zat gisteren naar Reaal Madrid te kijken en hun coach Zinédine Zidane, een Algerijn, is gewoon blank. Karim Benzema ook. Dus ik snap die hetze tegen Wilders niet echt. Hij kaart terecht iets aan, maar hij gooit wel iedereen op één hoop.

 13. Ookdatnog

  WEER EEN KIP ZONDER KOP…😵

 14. Joran

  Theodor Holman is een vieze seksmaniak na die gewraakte column. Fleur is gewoon goed bezig.

 15. Surandy

  GW is samen met Baudet de enige 2 politici die niet wegkijken zoals al die schijnheilige huftertjes van VVD,D’66 en CDA.

 16. Saskia zonder Serge

  Zouden de piggelmee vrouwtjes theelepel Annefleur Dekker en Rebekka Timmer een paar eeuwen terug eventueel als heksen zijn veroordeeld? Ik weet het niet. Zij komen op mij over als haatmensen, wezens die oproepen tot haat.Eigenlijk erg gevaarlijk voor de maatschappij.

 17. Katy

  Deze vrouw (tr*t) weet nu hoe het is om bedreigd te worden. Wilders leeft al meer dan 10 jaar onder gronds omwille van een mening. Wie wil er nu niet minder M? Wie wil er nou niet minder Isl.?

  Haar oproep om Wilders te steningen is een oproep tot gebruik van geweld en dat neem ik haar nog steeds kwalijk.

 18. Start/finish

  Lekker meissie.

 19. Ron

  Anne Fleur is eindbaas. Pure arrogantie van de macht om haar te negeren.

 20. Daniel

  Anne Fleur staat vreselijk bekend bij verschillende media. Ze komt afspraken niet na, komt niet opdagen op castings en laat soms na afspraken weken totaal niks van zich horen. Deze vrouw is ongekend onprofessioneel maar blijft bizar genoeg toch een podium krijgen om zichzelf voor gek te zetten. Ze liegt en bedriegt zolang ze maar feministische onzin kan verkondigen wanneer het haar uitkomt. Hopelijk wordt deze gekke meid vanaf nu door alle media doodgezwegen.

 21. Gerard

  Heeft deze idioot mensen opgeroepen om Wilders te stenigen ? Dan mag ze wat mij betreft opgepakt worden en (lang) in de gevangenis gegooid. Waarom mag deze gevaarlijke gek / halve debiel uberhaupt nog op de media komen dan ? Wat IS dit !

 22. lvs2015

  Al dit soor haatzaaiende linkse activisten verdienen maar 1 ding en dat is dat wat ze anderen toewensen maar dan ook hetzelfde veelvoudig terugkrijgen.Oh maar dat kan niet want links activisme is altijd moreel goed volgens deze racisten.

 23. anoniem

  Waarom vraagt en krijgt deze jongedame zoveel aandacht? :-S

 24. Geah Weijs.

  En zelfs Michael van Zeijl en Christa Soeters hebben die schele trien verwijderd van hun FB…

 25. ox

  je gaat toch ook geen bitterballetje eten met een verongelijkte puber,hup in de taxi en naar huis,verder deugen

 26. Myass

  @Ron

  Eindbaas? Wat is dat nu weer voor millennial-taal? Hup, naar bed. Je moet morgen weer vroeg op en naar de kleuterschool.

 27. Johann

  @sjaak…om van de rechts-extremisten maar te zwijgen he, ot niet Sjaak.

  Het valt mij wel op dat vooral de Wilders fanbase (en wrsl Baudets’ groupies) hier weer losgaan op dit linkse meisje. Dat wordt wel verwarrend, want onder het mom van vrijheid van meningsuiting vindt juist die groep dat men alles moet kunnen zeggen, wat vooral geldt voor hun grote roerganger. Het lijkt mij dat dit dan ook geldt voor deze dame

 28. Johann

  Ivs…trok je ook zo’n grote muil open toen er bij meerdere asielzoekercentra Wilders tokkies schuimbekkend ‘daar moet een piemel in’ schlagers schreeuwden.? Typisch voor rechts om altijd verongelijkt te pruttelen zodra het over links gaat. Als het echter over rechts extreme dombo’s gaat wordt de vrijheid van meningsuiting kaart direct getrokken

 29. Johann

  @katy..ik neem Wilders nog steeds kwalijk dat hij al jarenlang doelbewust bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet. Hij moet dus geen huilie huilie doen over die bewaking, van onze belastingcenten. Hij heeft vast wel genoeg (Amerikaans) Joodse vrienden die daarvoor de beurs willen trekke.

 30. anymouse

  Daar komt ze nu mee. 1 jaar na dato.

 31. Paul Goudsmit

  Zou er echt een vrouw bestaan die ongedrogeerd met Theodoor Holman naar bed is geweest?

 32. Werner

  @ Johann

  Dames en heren er is een nieuwe g^k geboren we noemen haar Johann LOL

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.