Angela de Jong niet in Adam Zkt Eva VIPS

Geplaatst op Tue 15 May 2018 om 12:30

Tv-columniste Angela de Jong van het AD wil niet meedoen aan de naakte datingshow Adam Zkt Eva VIPS. Als ze een verzoek krijgt van RTL 5, dan zal ze dat naast zich neerleggen. Dat heeft de sterjournaliste vanochtend gezegd in Goedemorgen Nederland. Adam Zkt Eva VIPS is een programma waarin bekende Nederlanders zonder kleding aan op zoek gaan naar een liefdespartner. Daarbij zijn ook hun geslachtsdelen in beeld. De Jong moet er niet aan denken om naakt over het scherm te paraderen.

De Jong zou zo’n verzoek van RTL 5 weigeren. “Nee, dat ga ik Nederland niet aandoen. Natuurlijk niet. Bovendien ben ik al zestien jaar met dezelfde man, dus ik ga niet meedoen aan dat programma. Ik snap überhaupt de mensen niet die daaraan meedoen eerlijk gezegd.

Susan Smit was maandag in het nieuws, omdat zij zich eraan stoorde dat ze was gevraagd om mee te doen. De Jong: “Ik vind het vooral heel onnadenkend van de redactie, want zij is bezet voor zo ver ik weet. Ze komt dus helemaal niet in aanmerking daarvoor.

Tot nu toe zijn vier van de zes kandidaten van Adam Zkt Eva VIPS 2 bekend: turner Jeffrey WammesJoshua uit Temptation Island, Dewi Pechler uit Idols en dj Jeroen Post.

Foto: WNL
18 Reacties op “Angela de Jong niet in Adam Zkt Eva VIPS”


 1. Sjaak

  Ik denk dat de kijker er ook niet aan wil denken om de Jong naakt in beeld te zien.
  Er zijn betere dingen om s nachts gillend van wakker te worden

 2. Mark

  Ten eerste is dit programma’s voor vrijgezellen. Mijns weten is mevrouw De Jong getrouwd, als wel al voorzien. Ten tweede is dit programma bedoeld voor mooie bn’ers die er een beetje appetijtelijk uitzien, want het oog wil ook wat. Denk dat niemand in NL zit te wachten op een naakte Angela.

 3. Britt Scholte Lover

  Dus er komen nog 2 vrouwlijke bn-ers bij? wie zou dat zijn?
  Zeker weer iemand uit Idols of een andere serie

 4. Wil

  Wij zeggen altijd BN’ers zijn …..Belachelijke Nederlanders

 5. albert

  PRIMEUR : MORGEN IN HET AD : Angela de Jong heeft ook een #MeToo ervaring!

 6. shrink

  Dat Angela zích niet te goed voelt om zo’n krankjoreme vraag te beantwoorden, is veelzeggend. En maar wauwelen…

 7. Grunn

  Ik zou van haar wel een flinke Martinitoren krijgen!

 8. L

  Ik snap niet waarom mensen zo negatief doen over Angela de Jong, dat ze niet dom is heeft ze bewezen bij slimste mens en lelijk is ze ook niet.

 9. peter

  @L : Mee eens. Dit is gewoon een keurig nette vrouw. Knap zijn is een mening. Maar representatief is ze zeker. Het is overigens een belachelijke vraag van zo’n interviewer om zoiets te vragen aan iemand die jaren getrouwd is. Wie is er hier nu dom.

 10. SOLANGE

  Angela de Jong is een slimme vrouw die haar mening geeft wat is daar mis mee,we leven in een land van vrije menings uiting

 11. Weg Ermee

  Die wil je toch ook niet naakt zien!

 12. julske

  Ik zou haar wel naakt willen zien(LOL)

 13. Frenantius

  Alsof de naakte waarheid niet voldoende is…

 14. Vrede

  Dewi Pechler? Even opgezocht en die deed 15 jaar geleden mee aan Idols en is de ex van Jamai haha. Je kunt zien dat ze echt moeten graven om iets te vinden.

 15. Theo

  Kan die dikke mevrouw de jong de komende 7345744665 jaar haar muil houwen…. Met al d’r meningen waar niemand op zit te wachten ….ook de mensen die deze vrouw steeds maar weer de ruimte geven…. STOPPPPPPP DAARRRRMEEEEEEEEEE!!!

 16. lopi

  Waarom Viola Holt nou genegeerd wordt?

 17. Japie

  Een zichzelf respecterend iemand zou het ook niet willen!

 18. rook

  HELP,

  Angela,

  Kindje jezus, docher van adam en eva

  doe dat niet!!!!!!

  Angela je fietst naar je werk
  als je op de afdeling komt ruikt alles naar okselfris……………………………………

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.