‘Maan en Romy vaakst genoemd voor Songfestival 2019’

De namen van Maan de Steenwinkel (21) en Romy Monteiro (25) worden momenteel het vaakst genoemd als potentiële inzendingen voor het Eurovisie Songfestival in 2019. Dat meldt het AD vandaag. Waylon is zaterdag compleet afgegaan tijdens het Songfestival in Lissabon, dus de AVROTROS moet iets beter zijn best gaan doen voor de editie van volgend jaar in Jeruzalem. De geruchtenmachine over de volgende inzending begint langzaam weer op gang te komen.

Het AD komt alvast met twee namen op de proppen. “De vaakst genoemde namen: zangeressen Romy Monteiro en Maan de Steenwinkel. Beiden charismatische én vocaal veelzijdige entertainers.

Zij zouden ook een danceproductie van een van onze bekende dj’s kunnen vertolken, schrijft het AD. “Met een internationaal gekende merknaam van pakweg Hardwell op de song, is attentie in Israël verzekerd.”

Het zou misschien sowieso goed zijn om éérst een goed nummer te vinden en daar dan de artiest bij te zoeken, aldus het AD. De krant vond zowel het nummer van Waylon dit jaar als dat van OG3ENE vorig jaar niet goed genoeg. “Nederland reisde met een topartiest, maar zonder toplied naar het festival.

Het AD-artikel ‘Hoe nu verder met het Songfestival?’ kunt u lezen op de AD-site.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen