André van Duin host nieuwe talentenjacht NPO 1

André van Duin is de presentator van de nieuwe culinaire talentenjacht De Nieuwe Lekkerbek op NPO 1. Aflevering één is op woensdag 1 augustus. Dat heeft de presentator vrijdagavond bekendgemaakt in Tijd voor MAX. De Nieuwe Lekkerbek is een programma van Heel Holland Bakt-omroep MAX waarin kandidaten hun nieuwe eetsensatie aan een vakkundige jury presenteren. “Die beoordeelt de eetuitvindingen op originaliteit, kwaliteit en smakelijkheid“, zo laat de omroep weten.

Onder de inzendingen bevinden zich tot nu toe onder meer een nieuw soort veganistische kaas, een Zwolse variant op de iconische Bossche Bol en speciale sporter-sushi. Of deze inzendingen ook de voorrondes gaan halen is nog niet bekend.

Naast een presentator en een jury zien we ook niemand minder dan Janny van der Heijden in het nieuwe MAX-programma. Zij weet alles over voedsel en geeft in De Nieuwe Lekkerbek uitleg over smaak(combinaties), producten en de geschiedenis van gerechten.

MAX is nog steeds op zoek naar hobbykoks, thuisbakkers, foodies en culinaire uitvinders die er van overtuigd zijn dat hun eetuitvinding de nieuwe tompouce, kroket of kapsalon is. Aanmelden kan nog tot eind juni op de MAX-site.

Lees ook: MAX zoekt in talentenjacht naar nieuwe eetsensatie (25 januari)

Foto: Roy Beusker, MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen