MAX zoekt in talentenjacht naar nieuwe eetsensatie

Na het verpletterende succes van Heel Holland Bakt komt Omroep MAX met een nieuw programma in het culinaire genre: De Nieuwe Lekkerbek. Hierin gaat de omroep op zoek naar bijzondere eet-uitvindingen waar heel Nederland kennis mee móet maken. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Omroep MAX is naarstig op zoek naar kandidaten. “Mensen die denken dat hun eetsensatie in de voetsporen kan treden van de hutspot, tompouce of kapsalon kunnen zich aanmelden.

Er zijn anno 2018 allerlei mogelijkheden voor nieuwe gerechten, aldus MAX. “Het aanbod van exotische producten in de supermarkten is de laatste jaren sterk gegroeid en we zijn ons steeds meer bewust van wat we eten: niet alleen biologisch en duurzaam, maar ook vooral lekker.”

In het nieuwe MAX-programma worden lekkerbekken uitgedaagd de jury en het publiek te overtuigen en uiteindelijk heel Nederland te laten smullen van hun innovatieve eet-uitvinding. “Alles kan, alles mag; zo lang het maar lekker en vooral nieuw is.”

De kandidatenoproep ziet u onderstaand:

Foto: Algont, Wikimedia, CC BY-SA 3.0

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen