Victor Reinier haalt uit naar Derksen en John Williams

Geplaatst op Mon 16 Apr 2018 om 16:00

Victor Reinier haalt in een interview met de VARAgids over zijn tv-voorkeuren uit naar RTL-gezichten Johan Derksen en John Williams. Dat is te lezen in de televisiegids. De steracteur uit Flikken Maastricht laat ten eerste klip en klaar weten dat hij geen fan is van de RTL 7-talkshow Voetbal Inside. Hij neemt Derksens deskundigheid op de hak. “Je vraagt je bij zo’n Johan Derksen af waarom hij eigenlijk geen toptrainer geworden is bij een topclub. Een zure man. Zonde van mijn tijd.”

Erger nog vindt hij verwerpelijke televisie zoals de hulpprogramma’s van John Williams. “Waar ik niet van hou, zijn zelfhulpprogramma’s als Dubbeltje op z’n kant. Redelijk schandalig om mensen op die manier met hun problemen te ‘helpen’.

Williams en zijn collega’s kunnen een voorbeeld nemen aan een programma als Schuldig, vindt Reinier. “Wil je het probleem van armoede belichten? Maak dan zoiets moois als de documentaireserie Schuldig. Daar wordt een gevoelig, maar actueel onderwerp aan ons voorgelegd zonder sentimentele inmenging van de makers.”

Ook walgt Reinier van de ordinaire tv-shows van RTL 5, zoals Rick Brandsteders Temptation Island. Dat keek zijn vriendin vroeger altijd, net als America’s Next Top Model. “Ik vond dat ver-schrik-ke-lijk.

Wat hij wel leuk vindt? Zondag Met Lubach. Dat kijkt hij altijd op maandag. “Het niveau is soms zo hoog dat je je afvraagt hoe ze dat voor elkaar krijgen.

Het VARAgids-interview met Victor Reinier kunt u lezen via Blendle.

Foto: William Rutten
31 Reacties op “Victor Reinier haalt uit naar Derksen en John Williams”


 1. Vrede

  Die vent heeft echt het idee dat Flikken Maastricht een top serie is he. The Sopranos en Breaking Bad zijn er niks bij.
  Elke promo zie ik weer zijn zelf geschreven verhaaltjes waar zijn karakter een pistool op zich gericht krijgt of die zelf op iemand richt. Maar nog dezelfde 2 karakters in de hoofdrol. Die zal zichzelf er niet uitschrijven dus spannend hoor.

 2. Peter Vandermeersch

  Ben het eigenlijk helemaal met hem eens.

 3. critikast

  Wat ik zonde van mijn tijd vind is kijken naar al die onbenullige series zoals Flikken. Daar wordt gedaan alsof politiemensen adequaat handelen vanuit een erg gestroomlijnde en gestructureerde organisatie. Alles loopt op rolletjes. De collegialiteit viert hoogtij, hogeren in rang opereren foutloos, er is geen sprake van conflicten, discriminatie of corruptie . Was het maar waar! Geen wonder dat de politie een serie als “Flikken” waardeert en mede begeleidt. Het is pure reclame voor het politie-apparaat, dat echter aan alle kanten hapert en in de fout gaat.
  Dus Victor Renier, veeg eerst je eigen straatje schoon voordat je kritiek hebt op b.v. Johan Derksen die heel wat meer in zijn mars heeft dan jij. Jij bent immers een onbetrouwbare, leugenachtige tweederangsacteur, die God op zijn blote knietjes mag danken dat hij een rolletje mag spelen in een serie. Want anders zou je loopbaan een zachte dood sterven. Spelen in een serietje is immers als acteur kiezen voor de weg van de minste weerstand !

 4. SOLANGE

  B-acteur die zichzelf heel wat vindt…….

 5. Mama Nouskouri

  Hahahahahaha. Beetje erg hoog WC-Eend-gehalte ;-)

 6. Dirk

  Ach ja als je carrière een beetje ingestort is moet je op een andere manier aandacht vragen.

 7. Fox Mulder

  Zet het raam eens open…

 8. Rodrigo

  had deze kwibus niet zijn vriendin door het raam naar buiten geduwd of zoiets…

 9. B

  @Dirk

  Flikken scoort wekelijks een dikke anderhalf miljoen kijkers….dus echt ingestort is zijn carriere niet.

 10. piet

  Die Reinier heeft geen verstand van voetbal en Derksen wel.
  Dus niet zeuren.

 11. scott_0

  Moet ie zijn snol niet uit het hotelraam flikkeren?

 12. Sebas

  Je kan zeggen van deze acteur wat je wil, maar hij heeft wel mooi de hoofdrol gespeeld in de twee meest succesvolle politieseries van Nederland.

  Als hem gevraagd wordt wat hij wel en niet goed vindt moet hij daar toch antwoord op geven.

 13. Tom Smit

  Er zit wel wat in wat hij zegt. JW is gewoon een troeltelneger pur sang. En JD was en is en wordt nooif iets. Maar heeft wel een dikke bankrekening met zijn gezeur en walgelijke muzieksmaak. En dat is op zich toch knap te noemen.

 14. Tom Smit

  En FM is een goede serie.

 15. Appelsap

  Hij heeft zeker geen onderbroek gehad van voetbalinside dat ie zo zuur doet

 16. Peter R de Fries

  Hahaha oud zeer. Extreem linkse C acteur.
  Derksen veegt de vloer met je aan.

 17. Joop55

  Deze papadag weet dat er een rode knop op zijn Tb-afstandsbediening zit?

 18. Joop55

  Papzak* k*nker telefoon

 19. Baron van Boetzelaere

  Iemand van de publieke omroep doet zijn zegje in het huisblaadje van een publieke omroep en vindt programma’s van de publieke omroep goed.
  Hoe incestueus wil je het hebben.

 20. Blabla

  En jullie lezen het allemaaaaal…

  Triest hoor… wat zou jullie het moeten interesseren wat hij er van vindt?

  Maar toch lezen …

 21. E.Dik

  @critikast

  Ter¡ng, jij hebt vast nog nooit een seconde van Flikken Maastricht gekeken, want wat je hier uitbraakt klopt van geen kant.

 22. Matt

  Grappig dat mensen die vinden dat Derksen en co alles mogen zeggen (vrijheid van meningsuiting en zo) vinden dat andere mensen hun mond moeten houden en Derksen niet mogen bekritisieren

 23. julske

  Derksen mag pesten, beledigend , alsof hij van God los is.En wordt ook de hemel in geprezen.
  , met dat belachelijke gedrag van hem. deze man moet iemand tegen komen , die hem goed onder de tafel kan vegen. Hij denkt dat hij de Koning van RTL7 is.Als je hem bekritiseert krijg je de hele wereld over je heen, Foei toch. al die negatieve vrienden van hem, dragen hem op een Voetstuk, vandaar dat arrogante gedrag.

 24. Peter

  Die Volictor Reinier is ook zo’n grachtengordeljankerd g a d v e r d a m m e.

 25. Peter

  Die Victor Reinier is ook zo’n grachtengordeljankerd g a d v e r d a m m e.

 26. Peter

  En Flikkers Maastricht is belabberd. Dat het al 13 seizoenen draait is een wonder

 27. Johan

  Ik wil er nog wel overheen stappen dat Fledder’s gevoel voor humor een dusdanig niveau heeft dat wij daar niet aan kunnen tippen en dat wij als eenvoudige stervelingen per abuis menen dat Voetbal Inside een uiterst grappige TV show is, en dat dit volgens Fledder een verkeerde veronderstelling is. 30 jaar in een sectarische omgeving (grachtengordel) doet blijkbaar al je relativeringsvermogen vervagen en het is voor Fledder moeilijk voor te stellen dat de rest van Nederland niet in een grachtenpand van 2 miljoen woont en niet iedere ochtend luxe broodjes van 10 euro bij de broodjuwelier kan kopen. MAAR!: van John Williams blijft je af! John Williams, de onbaatzuchtige weldoener die in ieder programma vreugde brengt in armzalige opknapkotten, jarenlange burenruzies in korte tijd oplost en natuurijk niet te vergeten de mooie prijzen die John Williams vroeger mocht uitdelen met zijn belspel programma’s. Dus geen kwaad woord over het fantastische multitalent John Williams, een man die in zijn eentje een hele zender kan dragen. John Williams, de uiterst sympathieke presentator die zo de rol van Fledder in Flikken Maastricht kan overnemen waardoor er zomaar dubbele kijkcijfers gescoord kunnen worden! Ik zeg: Fledder eruit, John Williams erin!

 28. Mug

  Haha Vrede! You’re right!

 29. Jan

  victor reinier: je vraagt je af waarom hij eigenlijk geen top-acteur is geworden

 30. Momo

  Over zuur gesproken…

 31. Jan Hoekstra

  Je mag over iedereen zeiken maar niet over Johan Derksen. Misschien is zijn humor van een iets te hoog niveau Victor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.