Shownieuws-baas heel tevreden over Wietze de Jager

Geplaatst op ma 16 apr 2018 om 15:17

Shownieuws-hoofdredacteur Jum Festen is buitengewoon tevreden over de prestaties van Wietze de Jager als presentator van de showrubriek. Dat heeft hij gezegd in de rijdende talkshow van NU.nl-ster Chris Helt, waarin De Jager te gast was. Helt en De Jager wilden net de SBS-garage uitrijden toen Festen ineens kwam aanlopen. Helt wilde wel eens van Festen weten wat De Jager zo goed maakt. “Dat hij heel erg zichzelf is en omdat hij de timing van een radio-dj heeft, wat logisch is.”

Daardoor is het heel natuurlijk, aldus Festen. “Als je ernaast staat als deskundige en je voelt je vertrouwt… Als je dat kan…

Welke onderwerpen liggen De Jager het best? “Eigenlijk alle onderwerpen, want bij de royalty-onderwerpen kan hij de knipoog geven die je als kijker eigenlijk ook wel voelt. Als het over muziek gaat wordt het natuurlijk makkelijk.

Dan grappend: “Had ik je al verteld dat we Mattie binnenkort als deskundige aan de desk hebben?

De Jager blijft Shownieuws graag presenteren, ook nu hij weer radio gaat maken voor 538. “Dat doe ik gemiddeld twee keer per week. Het is een combinatie, want ik maak nu ook een programma voor Net5. Het is ook de bedoeling dat we daar meer voor gaan doen.”

America’s Funniest Homevideos blijft hij ook doen. “Dat doe ik ook nog inderdaad. Het is het best bekeken zaterdagavondprogramma van SBS 6, hè? Linda de Mol is er ook ooit mee begonnen.”

De rijdende talkshow van Chris Helt kunt u hier bekijken.

Foto: NU.nl
14 Reacties op “Shownieuws-baas heel tevreden over Wietze de Jager”


 1. Vrabus

  Jaja wat een talent mensen
  Misschien ziet u het niet maarwat een talent heeft dit lu lletje rozenwater

  Alleen Jammer van dat schijtgezicht en irritante stemmetje

  Maar dat neemt niet weg dat het vertellen wat er in flauwe niet grappige filmpjes gaat gebeuren je toch een bepaald talent moet bezitten
  En gelukkig heeft deze eeuwige troostprijs winnaar dat

 2. Baron van Boetzelaere

  Poe phoofd

 3. Mark

  Wel jammer dat het zo slecht gaat met de kijkcijfers van Shownieuws.

 4. GJ

  Nou beste Shownieuws-baas : uw tevredenheid strookt echt niet met de (on)tevredenheid van de (meeste) kijkers! Geen prettig gezicht om naar te kijken en te luisteren. Laat hem vooral alleen radio doen. Overigens is Shownieuws zeker niet spannend meer. Holt hard achteruit evenals Hart van Nederland.

 5. Jo

  Radiohoofd

 6. Henk

  Jum is een aardige vent, maar het oude Shownieuws van John Lukken scoorde toch een stuk beter…

 7. Roobie

  Wat een gelijk daar bij SBS, bah

 8. Peter

  Wietze is helemaal niks. Shownieuws is de laatste maanden echt belabberd geworden. HvN ook. De redactie is door de Mol verpauperd.

 9. Zonder Naam

  Ik vind Shownieuws juist prettiger om naar te kijken sinds het minder strak gepresenteerd wordt. Wietze mogen ze echter weglaten. Hij komt ongeïnspireerd over, en kijkt steeds alsof hij iets vies ruikt.

 10. Karel

  At is dat So you think you vcan sing nu weer voor iets. Geen touw aan die aankondiging vast te knopen.

 11. Joop55

  Wietze kan beter in een diep gat zitten.

 12. Japie

  Helemaal niet mee eens, de Jager heeft totaal geen uitstraling en komt over als een stagiair.

 13. BRAAK

  Jum Vesten is rijp voor een psychiatrische inrichting als hij die mongool op de buis zet, die Wietze ziet er niet uit, hij heeft geen tvsmoel. Die matige kijkcijfers had iedereen die een greintje verstand heeft kunnen voorspellen. Iedereen behalve die eigenwijze Jum.

 14. Charles

  Wietze is een grote anti-climax zowel qua verhaal als qua uiterlijk. Lekker thuisblijven flapdrol.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.