‘Gosschalk wil door iedereen aardig gevonden worden’

Job Gosschalk, die sinds vorig jaar bekendstaat als vieze casting director, wil graag door iedereen aardig gevonden worden. Daarom zit hij er extra mee dat iedereen hem zo publiekelijk afslacht. Dat zegt Peter Heerschop, wiens serie Jeuk door Gosschalk werd geregisseerd, in de Privé. Volgens Heerschop is dit enorm lastig voor Gosschalk. “Dit is voor hem echt verschrikkelijk, want hij is iemand die heel graag door iedereen aardig gevonden wil worden“, zo laat de cabaretier weten.

Gosschalk is nooit publiekelijk naar buiten getreden met zijn verhaal. “Ik heb begrepen dat hij in allerlei zware therapieën zit om zichzelf beter te begrijpen en zijn leven weer op het juiste spoor te zetten. Ook hij zal verder moeten, maar ik denk dat hij zich doodschaamt.”

Hoe het nu met hem gaat? “Ik denk dat er van hem weinig over is. Veel groter dan dit kan een straf namelijk niet zijn. Deze publieke terechtstelling heeft hem, vermoed ik, tot de grond toe afgebroken.”

Dus als er mensen zijn die denken: ‘We moeten nog veel meer kapotmaken,’ zeg ik: Het kwaad is al geschied. Er is namelijk niet veel meer van hem over, hij ligt allang in de foetushouding op de grond. Dat doet mij uiteindelijk wel iets.”

Het Privé-interview, waarin Heerschop ook vertelt over de door de NPO verwijderde aflevering van Jeuk waarin Gosschalk een vieze casting director speelt, kunt u lezen via Blendle.

Overigens verschenen er onlangs beelden uit die bewuste aflevering van Jeuk op YouTube, maar die heeft Kemna ook laten verwijderen, bericht Slebs.nl.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen