‘Gosschalk wil door iedereen aardig gevonden worden’

Geplaatst op ma 23 apr 2018 om 14:45

Job Gosschalk, die sinds vorig jaar bekendstaat als vieze casting director, wil graag door iedereen aardig gevonden worden. Daarom zit hij er extra mee dat iedereen hem zo publiekelijk afslacht. Dat zegt Peter Heerschop, wiens serie Jeuk door Gosschalk werd geregisseerd, in de Privé. Volgens Heerschop is dit enorm lastig voor Gosschalk. “Dit is voor hem echt verschrikkelijk, want hij is iemand die heel graag door iedereen aardig gevonden wil worden“, zo laat de cabaretier weten.

Gosschalk is nooit publiekelijk naar buiten getreden met zijn verhaal. “Ik heb begrepen dat hij in allerlei zware therapieën zit om zichzelf beter te begrijpen en zijn leven weer op het juiste spoor te zetten. Ook hij zal verder moeten, maar ik denk dat hij zich doodschaamt.”

Hoe het nu met hem gaat? “Ik denk dat er van hem weinig over is. Veel groter dan dit kan een straf namelijk niet zijn. Deze publieke terechtstelling heeft hem, vermoed ik, tot de grond toe afgebroken.”

Dus als er mensen zijn die denken: ‘We moeten nog veel meer kapotmaken,’ zeg ik: Het kwaad is al geschied. Er is namelijk niet veel meer van hem over, hij ligt allang in de foetushouding op de grond. Dat doet mij uiteindelijk wel iets.”

Het Privé-interview, waarin Heerschop ook vertelt over de door de NPO verwijderde aflevering van Jeuk waarin Gosschalk een vieze casting director speelt, kunt u lezen via Blendle.

Overigens verschenen er onlangs beelden uit die bewuste aflevering van Jeuk op YouTube, maar die heeft Kemna ook laten verwijderen, bericht Slebs.nl.

Foto: SBS
26 Reacties op “‘Gosschalk wil door iedereen aardig gevonden worden’”


 1. bert

  Iedereen wil graag aardig gevonden worden maar iemand vragen om zijn plasser in je mond te steken helpt meestal niet….

 2. Senip

  Welke aflevering was dat? En was dat een aflevering die ooit al eens op tv is geweest, of een nieuwe die we dus ooit zullen zien? (Alhoewel die natuurlijk wel reeds in de krochten van het net te vinden zal zijn.)

 3. KingAlert

  MC

  GORDON VRIJGESPROKEN GAARNE UW MENING OF DOEN WE EEN BOULEVAARDJE????????

 4. Senip

  die we dus *nooit zullen zien

 5. Peter Poot stijf

  Elk woord over Gordon is er 1 teveel dus zwijgen over deze man.

 6. Frenkie

  https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBMNE:2018:1676&showbutton=true

  Volledige uitspraak van de rechter in de zaak Gordon: met heel veel Whatsapp-berichten, zo maar een bericht van Gordon aan Kevin:
  “[17-01-18 20:14:35] [gedaagde] : Mn leven was altijd al onstuimig en spectaculair met heel veel hoogtepunten en vaak ook diepe dalen. Sinds jij weer in mn leven bent lijkt alles nog gekker mooier leuker en liever dan ooit tevoren. Ik huil nu vaak van blijdschap ipv verdriet. Je bent een gekke gozer waar ik zo ontzettend van ben gaan houden en ik weet dat het af en toe wel heel erg snel gaat en ook best wel gek lijkt. Maar ik geniet van elke seconde dat ik bij je ben en zelfs de momenten dat we even in onmin raken lijkt het wel of onze band alleen maar hechter wordt. Ik heb geen idee hoe ons pad verder verloopt en hoe lang we samen blijven maar ik zou je voor geen goud meer willen missen! De liefde de seks de warmte die we elkaar geven is er een die ik zelden heb gehad van iemand en ik hoop dat ik jou ook zo gelukkig maak zoals jij dat bij mij doet. Dus schat als je straks je saunaatje uitrolt en de buikspieren nog voelt dan is dit dat teken dat je leeft, dit is dat risico waar ik het over had en waar je midden in zit. Ik hou je vast als je valt of als je je klote voelt en wees niet bang voor wat er komen gaat want volgens mij gaat dit verhaal nog heel lang duren. Je bent mijn makkertje en ik vind het mieters met je □□ mensen en mn omgeving hebben me zelden zo blij en gelukkig gezien en dat doe jij dus! En of je he ho of bi bent maakt mij geen zak uit want ik hou van jou ongeacht wat. Zo …….. dit is mijn uitspraak en daar moet je het mee doen! X [gedaagde]

 7. Karel

  @Senip.
  Een oudere aflevering van een paar jaar terug, waar ze in zijn woonboerderij een scene hebben opgenomen waar ook hij in speelde.

 8. Ookdatnog

  WEER IEMAND P HEERSCHOP DIE HET VOOR HEM OPNEEMT…
  EN HEM ZO ZIELIG VINDT …JAMMER DAN WIE ZIJN BILLEN BRANDT MOET OP DE BLAREN ZITTEN…ALS HET NIET WAS UITGEKOMEN HAD HET NU NOG DOOR GEGAAN MET NIEUWE LICHTING JONGEREN ONSCHULDIGE NET AFGESTUDEERD E ACTEURS!😣

 9. Papegaaitje leef je nog

  De Jeukaflevering met de vieze Job is in het verleden uitgezonden.

 10. Ad Roland

  Hahaha daar hebben al die viespeuken las van, heeft meerdere lersoonlijkheidsstoornissen en gedragstoornissen. Zwaar ziek in zijn hoofd. Doet mij denken aan pedofielen die zeggen ‘ ja het kindje wilde zelf het snoepje’.
  Laat je opnemen zieke geest.

 11. Sam

  Ookdatnog

  Doe gvd je capslock uit!

 12. Ookdatnog

  @SAM…IS GOED JONGEN …. LATER, HET KNOPJE OP MIJN TOETSENBORD BLIJFT HANGEN……😀

 13. Ookdatnog

  Gelukkig gerepareerd ,nou maar hOPEN DAT HET GOED BLIJFT GAAN…

 14. Senip

  @Karel

  Dank je wel!

 15. Henriette

  Doet heel erg denken aan een affaire van bestuurder. Toen waren er ook geluiden dat die beste man zo zielig was omdat het publiek was geworden wat hij gedaan had.

 16. Caat

  Toch een giftig probleem. Iemand die door iedereen aardig gevonden wil worden en iemand die auditie doet. Dan krijg je een nare situatie.

 17. Neptunus

  wie het dan ook geregisseerd heeft: jeuk is erg leuk!

 18. StefanV

  Ik zie hier in de reacties staan dat Heerschop het opneemt voor Gosschalk. Ik lees dat in de tekst nergens terug. Heerschop zet slechts uiteen welke impact alle aandacht – volgens hem – heeft op Gosschalk. Nergens zie ik Heerschop het gedrag van Gosschalk relativeren of goedpraten.

  Als je aardig gevonden wilt worden, helpt het trouwens om geen misbruik te maken van je machtspositie, mensen niet te vernederen en mensen niet tot seksuele handelingen te dwingen. Alle negatieve aandacht heeft Gosschalk toch echt aan zichzelf – en niemand anders – te danken.

 19. Vrede

  Moet er niet eens een lijst komen van elk bedrijf enz die nog met Kemna Casting in zee gaat zodat we weten wie er schijt aan hebben.
  Weinstein Company is helemaal klaar maar hier gebeurd er niks.

 20. Henk

  Jonge mensen moeten zich organiseren en beter op elkaar passen.

 21. critikast

  Ook Peter Heerschop is een huichelaar, die gebukt gaat onder de tonnen boter op zijn hoofd !

 22. Annoniemus

  Smerig wereldje is het , en Peter Heerschop wentelt zich er heerlijk in !!!

 23. Marianne

  Kennelijk kent hij hem heel goed, en dan nooit iets geweten van zijn hobby?

 24. Meneer van Beheer

  Hij heeft in elk geval zijn kop niet mee.

 25. Uit het Vak

  @Meneer van Beheer
  24 Apr 2018 om 11:52
  Blij dat ik mijn tijd nuttiger besteed dan te kijken naar deze onzin.

  MC is tenslotte geen onzin

 26. Japie

  De mister Bean van Nederland.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.