‘RTL 4-ster Gordon duidelijk zichtbaar op seksvideo’

Kevin B. heeft stiekem een video gemaakt waarop te zien is hoe hij seks heeft met Gordon. Beiden zijn op de sekstape duidelijk zichtbaar. Dat blijkt uit het dossier van het kort geding dat B. heeft aangespannen tegen Gordon en waarin vandaag uitspraak volgt. Volgens Gordons advocaat Jaap Versteeg heeft Kevin B. tijdens seks met diverse vrouwen heimelijke opnames gemaakt. “Een getuige, bekend bij de rechter, zegt dat Kevin ook heimelijk seksopnamen van Gordon heeft gemaakt.”

Deze beelden heeft Kevin aan de getuige laten zien, zei Versteeg tijdens het kort geding. Volgens de Privé was Gordon verbijsterd toen hij daarover hoorde.

Die getuige is volgens ‘een goed ingevoerde Privé-bron’ een ex-vriendin van B. Zij zegt die video te hebben gezien waarop te zien is dat Gordon en Kevin de liefde bedrijven. “Omdat ze het vreselijk vindt wat er allemaal gebeurt, heeft ze Gordon over deze opname verteld.

Beiden zijn op de sekstape duidelijk zichtbaar, aldus de bron. Alleen aan een aantal intimi die weten dat hij zowel op vrouwen als mannen valt, heeft Kevin de video laten zien. Het was voor hem een soort trofee.

Tien jaar geleden ging ook al het gerucht dat er een seksvideo van Gordon in omloop was. GeenStijl heeft die naar eigen zeggen ook gezien. Gordon zei destijds van niets te weten: “Er zal vast eens een jongen geweest zijn die met zijn mobiel wat opnamen heeft gemaakt, maar van seks met meerdere mannen weet ik niets.

Heel druk maakte Gordon zich toen niet: “Mijn moeder zei vroeger altijd dat ik helemaal niets heb om me voor te schamen.

Het Privé-artikel Gordon en Dr. Love bezorgen rechter rode oortjes! leest u via Blendle. Gisteren verscheen op NU.nl een achtergrondartikel over deze zaak en de uitspraak die vandaag volgt. Dat leest u hier.

Lees ook: Gordon niet veroordeeld voor bedreiging met mes (10 april)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen