SBS 6 verhuist zijn grootste hit: de Frank Visser-show

Geplaatst op do 26 apr 2018 om 14:00

SBS 6 gaat zijn grootste hit op prime time verhuizen. De tv-show van Frank Visser is vanaf maandag 7 mei niet langer om 21.30 uur maar om 20.30 uur te zien. Dat heeft de zender laten weten. De reden van de verhuizing is evident: SBS 6 hoopt dat alle kijkers meeverhuizen naar half negen, zodat het station eerder op de avond al een groot kijkerspubliek in huis heeft. De hoop is dan dat zij om 21.30 uur blijven hangen voor het programma dat erna volgt. Dat is straks het programma Van Onze Centen.

Het is een experiment. “Sinds de start van Mr. Frank Visser doet uitspraak in 2016 bij SBS 6 is het populaire programma voor het eerst vanaf 20.30 uur te zien. Dit was eerder altijd vanaf 21.30 uur.

In de eerste aflevering, op 7 mei, reizen mr. Frank Visser en presentator Viktor Brand af naar Zaandam, waar Tineke een tijdje terug is verhuisd naar een fijne seniorenwoning. Haar woongenot wordt vanaf dag 1 verziekt door haar bovenbuurman, die volgens haar elke nacht expres tegen haar slaapkamerraam tikt.

Het programma is een productie van Vincent TV Producties. De andere grote prime time hit van SBS 6 is momenteel BankGiro Loterij: The Wall, te zien op zondagavond. Dat is een productie van EndemolShine.

Foto: SBS
14 Reacties op “SBS 6 verhuist zijn grootste hit: de Frank Visser-show”


 1. Jatje

  Nou ik verhuis gezellig mee hoor naar 20.30 uur. De eerste aflevering met Tineke klinkt nu al hilarisch. De buurman die continue op haar slaapkamerraam tikt, als ze gewoon gaat slapen hoort ze er niks meer van hahaha. Wat een wereldproblemen hebben sommige mensen toch.

 2. Saduche

  Zo hebben ze de zondagavond ook om zeep geholpen.

 3. Dirk

  Ik vond het ook altijd wel een leuke zondag avond met Wegmisbruikers , is nou op vrijdag avond gehalveerd.

 4. lkp

  De man uit Hoorn had niet zo goed naar Frank geluisterd; 19 keer het gebiedsverbod overtreden en dat is 19k boete. Frank had overigens een foutje in het vonnis. Meester Misser.

 5. Yves

  Domme zet met Radar dan als regelrechte concurrent..

 6. WtM

  dat word dus….RTL7,met
  wilfred,renee, en johan,

  [altijd fan geweest van frank visser]

 7. Virginia Rens

  Is onze porno-avond.

 8. Meneer Kaktus

  Dan missen we de eerste vijf minuten.

 9. Jo

  Mr. Visser rijdt visite vind ik wel een aardig programma. Niet zo’n overdreven SBS6 sfeertje en soms leer je er nog iets van.
  De versie met Victor is veel te overdreven al is het nog beter dan de versie met John Reed; daar vind ik het onzin dat ze voor rechtspraak weer helemaal naar Zeist moeten komen. Ook mis ik het stuk waarin ze vragen wat ze van het vonnis vinden.

 10. J. Bloemheuvel

  Ik vind het onbegrijpelijk dat men überhaupt naar dit programma kijkt. Zo sympathiek en oprecht als Visser overkwam op de publieke zo belachelijk komt hij nu over als een, m.i. ja-knikker van een presentatoortje van lik-mijn vestje. Dit is de consequent wanneer men, kennelijk(?) voor het geld gaat en niet voor kwaliteit.

 11. Meeswel

  Als ik die Frank Visser zie moet ik altijd denken aan een typetje van Koot en Bie . Die man word toch door niemand serieus genomen.

 12. Albert Einstein

  Programmeer deze show om 11 uur ’s ochtends. Heb je de hele dag hoge kijkcijfers!

 13. Ruud

  Niet slim om juist in de lente/ zomer naar 20.30 uur te gaan. Daar komen ze straks vanzelf wel achter.

 14. Meneer van Beheer

  Ik ben bang dat het thema ook is uitgemolken en elk denkbaar conflict wel eens de revue is gepasseerd!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.