RTL Boulevard bezorgde royalty-Marc parkeerstress

De verhuizing van RTL Boulevard van het Media Park in Hilversum naar het Leidseplein in Amsterdam, in de zomer van 2016, was voor royaltykenner Marc van der Linden problematisch. Dat legt hij dit weekend uit in Het Parool. Van der Linden was altijd gewend om zijn auto vlak voor de deur te parkeren, zodat hij nog maar een paar stapjes naar de studio hoefde te zetten. Uiteraard is dat midden in het centrum van onze hoofdstuk een flink stuk lastiger. Daar ging hij heel creatief mee om.

Aanvankelijk ging Van der Linden éxtra vroeg naar de studio, zodat hij – als er dichtbij de studio geen plek was voor zijn auto – gerust even op de stoep kon wachten tot er een plekje vrijkwam.

Nu Van der Linden een stuk is afgevallen, is zijn parkeerprobleem verdwenen. “Nu sta ik op de Prinsengracht. Dan loop ik een stukje. Vroeger was dat een no-go.

Sterker nog: tegenwoordig legt Van der Linden nog veel grotere afstanden af. Zo doet hij binnenkort weer mee aan Koningsdag. “We gaan achthonderd meter lopen. Daar doen we dan twee uur over.

Helaas kan hij niet zijn eigen tempo bepalen. “Wij lopen achter de koninklijke familie. Dat betekent dat als prins Maurits blijft staan en de rest doorloopt, wij achter prins Maurits moeten blijven wachten.”

Het Parool-interview met Marc van der Linden kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen