RTL 5 onthult ook de andere Foute Vriendinnen

Geplaatst op do 26 apr 2018 om 8:30

Naast Ilse Warringa en Anne-Marie Jung behoren ook Tina de Bruin, Jelka van Houten en Anniek Pheifer tot het team van het RTL 5-programma Foute Vriendinnen, de vrouwelijke versie van Foute Vrienden. Dat heeft de zender laten weten. Van dit gezelschap is Ilse Warringa momenteel veruit de grootste naam, vanwege het megasucces dat ze had met haar NPO 3-serie De Luizenmoeder. RTL 5 zit geramd als ze ook maar een fractie van dat publiek weet te bekoren.

Foute Vriendinnen gaat op donderdag 17 mei in première. In de eerste aflevering krijgt Anne-Marie de opdracht om klanten in hun jas te bijten en worden hondenriemen op een vreemde manier getest door Ilse. “Wie van de Foute Vriendinnen is een daredevil en voert alle opdrachten uit?

Het programma is gelijk aan het populaire format Foute Vrienden, dat wereldwijd te zien is onder de naam Impractical Jokers. Nederland is het eerste land dat met een vrouwenversie komt. “De knettergekke vriendinnen gaan niets uit de weg en zorgen wekelijks voor briljante, komische taferelen.”

Ze worden samen in alledaagse omstandigheden gebracht, waarbij één van hen een oortje in krijgt. Via het oortje fluisteren de anderen haar de gekste dingen in, die zij moet zeggen tegen nietsvermoedende mensen.

Foute Vriendinnen is een productie van BlazHoffski Productions BV.

Lees ook: Anne-Marie Jung voor RTL in vreselijke rodeloper-outfit (18 april)

Foto: RTL
19 Reacties op “RTL 5 onthult ook de andere Foute Vriendinnen”


 1. José V.

  Leuke meiden, afschuwelijk format.

 2. scott_0

  Grappige vrouwen bestaan niet.

 3. Meneer Kaktus

  Ik zou ze allemaal keihard doen.

 4. J

  @scott_0

  Aldus een zuurpruim van een kerel. Nee, met jou zal het lachen wezen.

 5. Jelle

  Volgens mij is dit hartstikke leuk. Als het over jezelf en je eigen vriendinnen gaat en er geen camera op zet. Ik voorspel veel hysterisch gelach in het programma en weinig geamuseerde kijkers thuis.

 6. Mark de Leugenaar Rutten

  ik heb alleen maar foute vrienden en vriendinnen.

 7. Arjan

  Flop, kijkt niemand meer naar rtl5

 8. sharry

  Heel erg leuk! En typisch weer al die “ïk zou haar doen” en vrouwen hebben geen humor reacties. Stelletje walgelijk sneue hazen.

 9. Bart M.

  @Meneer Kaktus • Als je dan maar geen naalden achter laat voor de volgende gast.

 10. Uit het Vak

  Lijkt me een prima keuze

 11. Ron

  Stuk voor stuk talenten die dit kunnen, Anniek Pheifer heeft de Jiskefet school doorstaan dus dat wordt leuk.

 12. Michael

  Vrouwen zijn niet op de wereld gezet om grappig te zijn.

 13. SOLANGE

  Likt me leuk allemaal leuke meiden die wat in hun mars hebben ….beter dan de Nicolettes Angela Groothuisen de liekes de Wendys de Chantals de Estelles enz enz

 14. xander

  De kracht van Foute Vrienden zat hem in het feit dat de jongens meekeken op een scherm en dan gierden van het lachen. Daar moet je als kijker erg om meelachen omdat het ECHT is. Ik zie dit niet gebeuren bij de dames variant.

  En de heren waren erg op elkaar ingespeeld. Het lijkt me onhaalbaar om maar enigszins in de buurt te komen van de mannelijke variant van foute vrienden maar we zullen zien….

 15. sharry

  @Michael, waarom zou je zoiets schrijven? Maar echt? Ik ben zo benieuwd wat voor vent jij bent. Ik denk vrij sneu met weinig vrienden.

 16. Momo

  Xander met zijn glazen bol.

 17. J

  Ze hadden dit beter op RTL4 kunnen zetten zaterdag 20:00 ipv dat Wannabees.
  Is door RTL buiten de promo’s om, nooit naar buiten gebracht dat dit nieuwe programma (wannabees) er komt, wat het inhoud of iets. Zegt genoeg lijkt me.

 18. J

  Dus zo, vanaf zaterdag:
  20:00 Foute vriendinnen (7x)
  21:00 It Takes 2 (2x) / Professor Nicolai & Dr. Beckand (5x)
  22:30 HH Wie Ben Ik?

 19. AygoNL

  Wanneer komt foute vrienden terug

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.