Anne-Marie Jung voor RTL in vreselijke rodeloper-outfit

De gênante vertoning van Anne-Marie Jung op de rode loper van de musical The Color Purple, waarbij ook koningin Máxima aanwezig was, was het werk van het RTL 5-programma Foute Vriendinnen. Dat heeft RTL laten weten. Jung behoort naast onder meer Ilse Warringa tot de vijf vrouwen van de realityshow, de vrouwelijke versie van Foute Vrienden. In dit programma dagen drie vriendinnen een vierde uit, door haar en publique met behulp van een oortje gênante taken uit te laten voeren.

Het niet goed uitvoeren van de opdracht betekent ‘duimpjes’ naar beneden met straf tot gevolg. Afgelopen maandag was tijdens de opnames Anne-Marie de pineut. Voorafgaand aan de voorstelling moest zij voor straf de rode loper op in een afschuwelijke, opvallende outfit en bijpassende make-up.

Het gênante tafereel bleef bij de aanwezige pers niet onopgemerkt. Ze werd er onder meer op aangesproken door RTL Boulevard. Zie het fragment daarvan hier.

De opnames voor de female-versie van ‘Foute Vrienden’ zijn in volle gang. In totaal doen vijf vriendinnen mee aan het programma. Het vijftal wisselt elkaar af. Wie de andere drie vrouwen zijn, wordt later bekendgemaakt.

Lees ook: Ilse ‘Juf Ank’ Warringa krijgt realityshow op RTL 5 (vorige maand)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen