Özcan vreest dat format DWDD-vervanger rammelt

Geplaatst op do 26 apr 2018 om 15:30

Özcan Akyol vreest het ergste voor de nieuwe DWDD-vervanger van Margriet van der Linden sinds de makers de oorspronkelijke startdatum niet hebben gehaald. Dat zegt hij in de VARAgids. Tijd voor MAX moet nu niet vier weken, maar zes weken uitzenden om het gat tussen DWDD en Van der Linden op te vangen. “Ik heb begrepen dat de makers telkens om uitstel vragen, wat volgens mij betekent dat het format nog niet helemaal lekker in elkaar steekt, of aan alle kanten rammelt.

Het belooft dus niet veel goeds, aldus Akyol. “Maar we gaan het zien. Ik kijk rond dat tijdstip sowieso nooit naar de televisie, omdat ik dan mijn kindjes in slaap moet lezen of zingen.”

Wat voor verhaaltjes en muziekjes zijn dat dan? “Mia slaapt heel goed op de verhalen van Nijntje. En Baran houdt enorm van Usher en Ne-Yo. Een gratis tip voor uw eigen kleinkinderen.

Op de vraag of hij zelf niet, afgewisseld met Humberto Tan, een DWDD-vervanger wil maken in plaats van Van der Linden ‘met haar uitgestreken gezicht’, antwoordt Akyol: “Nou, zeg, dat is wel erg onvriendelijk, en die arme vrouw en haar gezicht moeten nog beginnen. Kijk het eerst even een poos aan, is mijn advies.

De VARAgids-rubriek van Özcan Akyol kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
16 Reacties op “Özcan vreest dat format DWDD-vervanger rammelt”


 1. Wendy's dealertje

  Raar menneke is dat toch die özcan eikel

 2. KingAlert

  Wat belachelijk. Margriet is geweldig En heeft zo veel ervaring met dit soort programma’s. Het duurt langer omdat ze het nog beter wil maken. Ga je zien. Ik ben eenzaam sinds mijn man mij heeft verlaten. Help mij!!!!

 3. Saduche

  FRans Klein is een nitwit.

 4. KingAlert

  Volledig eens met mijn vorige bijdrage.

 5. ano@niem.nl

  Wanneer je een onervaren presentatrice als van der Linden er op zet dan is het vragen om moeilijkheden. Moltalk is al tenenkrommend. Laat staan een echte talkshow dagelijks.

 6. Curryworst

  Afgewisseld met Humberto Tan?!?
  Die enge glijerige glibberige griezel?
  Hij is allang uitgekotst door de tv-kijker.

 7. Johan

  @wendy..klets niet, ben je soms een keer door hem afgewezen soms? Eus is een held

 8. scott_0

  Vrouwen moeten onderdanig zijn en binnenblijven, volgens onze cultuurverrijkers met vieze baardjes

 9. SGPer

  Scott 0.
  Klopt helemaal.
  Vrouwen zijn er om mij te gehoorzamen en mij veel nageslacht te bezorgen.

 10. Lucifera

  @SGPer
  Maar dan wel via kunstmatige inseminatie, want dat plassertje van jou spant zich alleen nog maar als je overtollige Lidl bier eruit moet.

 11. Lucifera

  @SGPer
  Maar dan wel via kunstmatige inseminatie, want dat pl@ssertje van jou spant zich alleen nog maar als je overtollige Lidl bier eruit moet.

 12. Peter

  Schijnt dat Margriet iedere avond rond zeven uur de afwas moet doen met de hand want de vaatwasser is kapot en de nieuwe wil maar niet geleverd worden. Vandaar uitstel nieuwe show op npo1

 13. Me

  Hij mist die 3000 euro die hij krijgt als hij in DWDD komt

 14. Annoniemus

  En dan te bedenken dat , van Nieuwkerk volgend seizoen bij de commerciëlen zit !

 15. robb

  Dit is een miskleun ,dwdd kijker is voor een groot deel afgehaakt en max doet het redelijk goed de dwdd had in deze periode op 1 miljoen gezeten max er 200.000 onder ,straks moet de dwdd kijker terug komen en of dat gaat lukken betwijfel ik.

 16. Japie

  Margriet heeft een uitstraling als een stuk chagrijn en daar proberen ze wat aan te veranderen, wat hun niet lukt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.