Özcan vreest dat format DWDD-vervanger rammelt

Özcan Akyol vreest het ergste voor de nieuwe DWDD-vervanger van Margriet van der Linden sinds de makers de oorspronkelijke startdatum niet hebben gehaald. Dat zegt hij in de VARAgids. Tijd voor MAX moet nu niet vier weken, maar zes weken uitzenden om het gat tussen DWDD en Van der Linden op te vangen. “Ik heb begrepen dat de makers telkens om uitstel vragen, wat volgens mij betekent dat het format nog niet helemaal lekker in elkaar steekt, of aan alle kanten rammelt.

Het belooft dus niet veel goeds, aldus Akyol. “Maar we gaan het zien. Ik kijk rond dat tijdstip sowieso nooit naar de televisie, omdat ik dan mijn kindjes in slaap moet lezen of zingen.”

Wat voor verhaaltjes en muziekjes zijn dat dan? “Mia slaapt heel goed op de verhalen van Nijntje. En Baran houdt enorm van Usher en Ne-Yo. Een gratis tip voor uw eigen kleinkinderen.

Op de vraag of hij zelf niet, afgewisseld met Humberto Tan, een DWDD-vervanger wil maken in plaats van Van der Linden ‘met haar uitgestreken gezicht’, antwoordt Akyol: “Nou, zeg, dat is wel erg onvriendelijk, en die arme vrouw en haar gezicht moeten nog beginnen. Kijk het eerst even een poos aan, is mijn advies.

De VARAgids-rubriek van Özcan Akyol kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen