Eddy Keur kreeg erectie van Carlo Boszhard

Eddy Keur heeft met een erectie door Amsterdam gerend, toen Carlo Boszhard hem opbelde als zijnde een stoere heteroman die zin had in een seksdate. Dat heeft de RTL-presentator onthuld in Keurs programma op NH Radio. Boszhard heeft zijn goede vriend een keer behoorlijk te grazen genomen. Hij weet namelijk precies wat de zwakke plek van de voormalig 538-dj is. “Je valt op een type jongen dat onbenaderbaar is en te stoer. Toen heb ik jou eens een keer gebeld“, begon hij.

Eddy Keur: “Ik liep in de Kalverstraat en toen ging mijn telefoon. Die nam ik op. ‘Hallo’, zei ik.”

Carlo met een masculine stem: “‘Ja, met Michael. Mijn vriendin mag niets weten, oké.’ Toen heeft hij gerend in die winkelstraat naar zijn auto toe, mij maar aan de lijn houdend. Toen zei ik: ‘Ik twijfel toch of ik dit wel moet doen.’ ‘Nee nee nee nee! Ik kom onmiddellijk naar de Jaap Edenhal toe’, zei hij. Hij was helemaal buiten adem en ik dacht: o mijn god.

Eddy: “Ja, weet hoe moeilijk het is om te hollen met een erectie!

Carlo: “Hij rende echt door die straat.”

Eddy: “Toen zat ik in de auto op weg naar de Kruislaan.”

Carlo: “Hij was bij het stoplicht, hoefde alleen nog het hoekje om en toen zei ik: ‘Ja, maar, hé Eddy, ik ben het, Carlo!’ Hij heeft me werkelijk een maand lang verrot gescholden. Hij was zo boos!”

Eddy: “Daar hoeven we het nu niet meer over te hebben. Bedankt voor het outen van dit verhaal.”

Foto: NH Radio

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen