Nico Dijkshoorn wil soloshow voor Hélène Hendriks

Als FOX-ster Hélène Hendriks niet binnen nu en een jaar een eigen sportshow heeft op televisie, dan stopt Nico Dijkshoorn met zijn column in Voetbal International. Dat schrijft hij deze week in zijn column. Dijkshoorn pleit voor promotie voor Hendriks. Hij zegt zijn lot te verbinden aan de blonde presentatrice. “Als zij, binnen een jaar, niet alleen aan tafel zit in haar eigen sportshow, dan schrijf ik geen woord meer“, zegt de sportkenner, die vindt dat ze het erg knap doet. “Zij geeft mij hoop.”

Eerst was ze binnen het mannenbolwerk nog aarzelend, maar nu richt ze ‘een klein monument op voor de nieuwe journalistiek’. “Hoe ze steeds maar weer – week in, week uit – zomaar van alles vindt aan die tafel vol potentaten en hoe met name Kenneth Perez dan kijkt. Prachtig.”

Hendriks heeft een keer in een interview gezegd dat ze Ronald de Boer een fijnere collega vindt dan Perez. “Sinds dat interview wordt er een stille oorlog uitgevochten aan tafel. En die gaat Hélène Hendriks altijd winnen.”

Want het is een verademing, eindelijk eens iemand aan tafel die half gegeneerd naar de grapjes van Jan Joost luistert, gegeneerd het geroffel van Glenn aanhoort en ineenkrimpt als Kenneth zijn waarheden doceert.”

Oftewel: ze moet van Dijkshoorn haar eigen grote sportshow krijgen. En anders stopt hij met zijn columns.

De VI-column ‘Ik verbind mijn lot aan Hélène Hendriks’ kunt u lezen op de VI-site.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen