Nick & Simon verwachten veel van The Wall als lead-in

Nick & Simon hebben goede hoop dat SBS 6 zondagavond torenhoge kijkcijfers gaat neerzetten. Ze denken dat The Wall een sterke lead-in zal zijn voor hun nieuwe programma Sing It. Dat heeft Nick Schilder donderdagavond gezegd in Shownieuws. SBS 6 heeft buitengewoon hoge verwachtingen van The Wall, dat het zondag om half negen opneemt tegen De Reünie op NPO 1 en De Jongens tegen de Meisjes op RTL 4. En na die show met Winston Gerschtanowitz begint dus Sing It.

Sing It zal het op zijn beurt opnemen tegen de geflopte tv-show Als Je Alles Hebt Gehad met Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts op NPO 1 en de succesvolle serie De 12 Van Oldenheim op RTL 4.

Nick Schilder denkt dat het SBS 6 eindelijk gaat lukken om iets succesvols neer te zetten. “We hebben mooie verwachtingen ervan. Op zondagavond staat het grote programma The Wall geprogrammeerd en dit komt erna, dus we zijn heel benieuwd wat het gaat doen.”

Sing It is een feelgood-show waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega’s. Deze productie van Talpa was in 2010 eenmalig te zien op Valentijnsdag bij RTL 4 en trok toen een magere 665.000 kijkers.

Nu blazen Nick & Simon de show nieuw leven in. “Het is heel emotioneel. Ik heb dertig keer een enorme brok in mijn keel gehad. Het is heel dankbaar om te mogen maken. We gaan elke keer ergens naartoe, laten daar iets heel moois achter en gaan weer door naar het volgende verhaal.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen