Nick & Simon verwachten veel van The Wall als lead-in

Geplaatst op Fri 20 Apr 2018 om 14:00

Nick & Simon hebben goede hoop dat SBS 6 zondagavond torenhoge kijkcijfers gaat neerzetten. Ze denken dat The Wall een sterke lead-in zal zijn voor hun nieuwe programma Sing It. Dat heeft Nick Schilder donderdagavond gezegd in Shownieuws. SBS 6 heeft buitengewoon hoge verwachtingen van The Wall, dat het zondag om half negen opneemt tegen De Reünie op NPO 1 en De Jongens tegen de Meisjes op RTL 4. En na die show met Winston Gerschtanowitz begint dus Sing It.

Sing It zal het op zijn beurt opnemen tegen de geflopte tv-show Als Je Alles Hebt Gehad met Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts op NPO 1 en de succesvolle serie De 12 Van Oldenheim op RTL 4.

Nick Schilder denkt dat het SBS 6 eindelijk gaat lukken om iets succesvols neer te zetten. “We hebben mooie verwachtingen ervan. Op zondagavond staat het grote programma The Wall geprogrammeerd en dit komt erna, dus we zijn heel benieuwd wat het gaat doen.”

Sing It is een feelgood-show waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega’s. Deze productie van Talpa was in 2010 eenmalig te zien op Valentijnsdag bij RTL 4 en trok toen een magere 665.000 kijkers.

Nu blazen Nick & Simon de show nieuw leven in. “Het is heel emotioneel. Ik heb dertig keer een enorme brok in mijn keel gehad. Het is heel dankbaar om te mogen maken. We gaan elke keer ergens naartoe, laten daar iets heel moois achter en gaan weer door naar het volgende verhaal.”

Foto: SBS
31 Reacties op “Nick & Simon verwachten veel van The Wall als lead-in”


 1. Meneer Kaktus

  Flop (2x).

 2. Ook leuk

  Zal je zien loopt het voetbal uit. Haha

 3. Peter

  Ik verwacht eigenlijk ok cijfers zondag: The Wall 738.000 kijkers en Sing It 610.000 kijkers. Vanaf volgende week The Wall 510.000 kijkers en Sing It 360.000 kijkers

 4. Roobie

  Yeah wright dream on, palinghappers

 5. Windhandelaar

  Kunnen die Simon en Niks niet emigreren naar Zuid Afrika dan is Nederland daar van verlost. Het is trouwens gewoon IN Urk en niet OP Urk NL media, dat die zelfverkozen zonderlingen graag OP gebruiken wil niet zeggen dat het achterlijke NOS Journaal het maar kritiekloos moet overnemen. Slap gedoe allemaal. Net als Simon en Niks. Mannen met knotjes zijn sowieso walgelijk en onbetrouwbaar.

 6. Frank Kjærby Jensen

  @Peter.
  Ben het niet met je eens.
  Mijn verwachtingen zijn
  The Wall 737.000
  Sing It 612.000

  Daarna The Wall 508.000
  Sing it 363.000

 7. KingAlert

  Als ze 30 keer een enorme brok in hun keel hebben gehad is het eigenlijk een godswonder dat ze nog leven.

 8. Peter

  @ Frank Kjærby Jensen

  Geweldig jongen, niks beters te doen zeker dan een beetje over getallen te gaan zitten doorzeiken.

 9. Jantje Beton

  Twee miljoen kijkers.

 10. Ron

  Zeker geen miljoen kijkers, maar behoorlijk voor SBS begrippen. In de weken er na dalende kijkcijfers. Zo moeilijk is dat niet te raden bij hun grote shows, zo gaat het altijd.

 11. Bizqit

  @Windhandelaar. Mensen die ‘op Urk’ zeggen zijn debiel of Urks, als dat al geen synoniemen zijn.

 12. Geertje

  Veel te TVeel van die Nick en Simon op tv. bah

 13. Freek Moraalridder

  Hahshajahahaha een magere 665.000. SBS mocht willen dat ze dat eindelijk eens halen. Ohja, mocht je 1 miljoen halen, zijn er nog steeds 16 miljoen niet geinteresseerd.

 14. Karel

  The Wall is een digitale monster, dus te manipuleren.

 15. critikast

  Nick en Simon, Jan Smit, de 3 J’s……bbbbbrrrrr….verlos ons van het kwade !

 16. Niek

  Vanwege gebrek aan concurrentie zou The Wall wel eens goed kunnen scoren. Tussen de 800.000 en 1.200.000 verwacht ik.

 17. Tim20 MJ

  Ze hebben geluk met ‘t weer. Zondagavond koelt ‘t net flink af. Denk dat ze wel een hoop Miljoenenjacht-kijkers kunnen trekken. Denk voor de première 800.000 voor The Wall, afhankelijk van de mate waarin Winston dit format verstoort met gespeeld enthousiasme kunnen ze dat wel vasthouden, anders vrees ik weer een flop. Begrijp trouwens de keus voor Winston echt niet, maar goed.
  Dat programma van Nick en Simon is een flinterdun format, meer een item in een ander programma. Gaan mensen niet naar kijkers. Misschien de eerste week wel, maar zal wel langzaam weg kabbelen en nooit een tweede seizoen krijgen. Tip voor SBS: probeer ‘t nog eens met Show me the Money, met Eddy Zoey. En zoek eens uit hoe ‘t zit met de welwilligheid van de Lotto om Weekend Miljonairs weer terug te brengen (NIET met Boom!)

 18. Ano Nymous

  Ach jee. Heb je die Volendamse prutsers ook weer…

 19. Volendommer

  Ano Nymous
  is kind van een heroïnehoeř.

 20. Bart

  Deze 2 op televisie is ook gewoon een flop.
  Het zijn geen presentatoren. Je zou toch zeggen dat alle fans van de muziek van Nick en Simon dit wel zouden gaan kijken maar het blijkt toch al jaren niet zo te zijn. Ook nooit een nummer in de TOP40. Je vraagt je dan toch af of die verkoopcijfers van die cd’s wel echt kloppen.

 21. Ano Nymous

  Nick en Simon zijn met name populair in dat incestieuze dorp van ze…

 22. Ex van

  Een dotan verhaal te in volendam

 23. Ex van

  Te in? Jezus, wat ben ik een debiel soms!

 24. Tvjunkie

  Winston is niet zo geliefd bij de kijker…dus dan moet het format sterk genoeg zijn…er zullen naar aflevering 1 misschien wel wat mensen kijken maar daarna……denk dat t snel gaat vervelen…..zon show valt of staat met een goede host en dat is Winsto n helaas nog steeds niet.

 25. Domien flink aan het verzuren

  Het was niks.
  Het is niks.
  Het wordt niks.

 26. Freek

  Lead-in? Dat is een term van tien/vijftien jaar geleden toen lineair tv-kijken nog bestond. Nu ga je dat misschien halen met Linda de Mol. Dan nog is de gemiddelde leeftijd van de kijkers ver boven de 45jr.

 27. Den

  Ja, want nu bestaat liniair niet meer. Wat lopen er toch een domme debielen rond …

 28. Freek

  @Den ben jij zo’n 50 plus tiepetje met rode ANWB-jas. Die trillend naar ‘de koffertjes’ zit te kijken?

 29. anonymous

  The Wall wordt een grote flop.

 30. anonymous

  Misschien moeten we een muur om Volendam bouwen,
  kunnen ze daar allemaal op de regionale tv.

 31. Doe

  The Wall. 538.000
  Sing It 411.000

  Vooral bij de uitleg en spannings opbouw, vrees ik een beetje.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.