‘John de Mol wil ook Martijn Krabbé naar SBS 6’

John de Mol wil niet alleen The Voice of Holland weghalen bij RTL 4, maar ook de presentator ervan: Martijn Krabbé. Dat vertelt een insider aan weekblad Story. Het gerucht dat The Voice naar SBS 6 verhuist gaat nu al een paar weken. Ook De Mol moet er kennelijk niet aan denken dat de tv-hit straks om zeer wordt geholpen door iemand als Kim-Lian van der Meij. “John wil ook graag Martijn Krabbé als presentator daarbij. The Voice en Martijn horen bij elkaar“, zegt de insider in het showblad.

Een probleem met Martijn Krabbé is wel dat hij nog tot de zomer van 2022 onder contract staat bij RTL 4. “John zou RTL 4 dan moeten afkopen.

Krabbé kan volgens deze insider gevoelig zijn voor een eventuele overname van zijn productiebedrijf Wise Monkeys door De Mol. Eerder kocht De Mol ook al het productiebedrijf van Peter van der Vorst, die nu nooit meer financiële zorgen heeft. “Dat trekt Martijn ook aan.”

Een overstap zou voor Krabbé vooral zijn om zijn financiële toekomst veilig te stellen en dat is natuurlijk begrijpelijk. “Zijn jaarsalaris bij RTL4 ligt rond de vier ton. Ooit was dat het dubbele, maar RTL heeft bezuinigd. Dus ook Martijn kan straks bij SBS 6 te zien zijn.”

Wanneer gaat dit allemaal spelen? “De kans is groot dat deze show al komend seizoen bij SBS6 te zien is“, zegt de ingewijde.

Volgens de Story gaan er ook geruchten over de posities van Yvon Jaspers en haar Boer Zoekt Vrouw, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Caroline Tensen. Meer daarover leest u deze week in het showblad of via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen