Wietze de Jager aast op tijdslot Coen & Sander

Geplaatst op Sun 22 Apr 2018 om 9:30

Radio 538-ster Wietze de Jager zou het leuk vinden om op termijn radio te gaan maken in de middagspits, het tijdstip waarop nu Coen & Sander uitzenden. Dat heeft de presentator vrijdag gezegd in de talkshow 5 Uur Live. De Jager maakte tot vorig jaar dé ochtendspitsshow van Qmusic, maar is nu te horen in het weekend van Radio 538. Dat wordt door dj’s lang niet gezien als het hoogst haalbare en ook De Jager hoopt uiteindelijk te mogen doorgroeien naar een prominenter tijdstip.

De middag lijkt De Jager een mooi uitzendmoment. “Als ik een tijdslot moet noemen: ik zou uiteindelijk heel graag nog een keer een middagshow willen maken. Dat is niet volgende week, niet over twee maanden, maar over jaren zeg maar. Ik zou het heel tof vinden als ik dat nog een keer mag proberen. En als het niet zo is: ik geniet ook van een weekendprogramma op dit moment.”

5 Uur Live-sidekick Hannelore Zwitserlood, tot vorig jaar nog de sidekick van Coen & Sander: “Ik denk dat ik weet wie je weg moet pesten.

De Jager: “Ha ha, ja precies.

Recentelijk kwam ook de ochtendspits-show van Radio 538 vrij: Edwin Evers houdt er immers mee op. “Ik zat heel erg naar mijn telefoon te kijken toen de ochtendshow vrij kwam bij 538, maar ik ben niet gebeld. Ik dacht: hebben ze mijn goede nummer wel?“, zegt hij grappend.

Voorlopig moet De Jager zich tevreden stellen met zijn weekendshow, die hij samen met Chris Bergström maakt. “We zijn lekker in het weekend begonnen om allerlei dingetjes te proberen. Chris is een hartstikke goede vriend van mij. Hij was ook getuige op mijn bruiloft, dus hij staat heel dichtbij. Dus ik dacht: als híj me nou ook nog eens naait, dat gaat in elk geval niet gebeuren“, zegt hij, verwijzend naar radiojudas Mattie Valk.

Foto: RTL, 5 Uur Live
13 Reacties op “Wietze de Jager aast op tijdslot Coen & Sander”


 1. Sjaak

  Zo’n zielige jongen.
  Eigenlijk kan hij niks. Hij werd populair op Q door zijn hele privé leven te delen op de radio en door te pretenderen bevriend te zijn met die andere overbetaalde nietsnut.
  Ze kwamen niet eens op elkaars bruiloft maar pretendeerden enorme vrienden te zijn. Bah. Zo ongelooflijk nep. En hopelijk trapt niemand er nog een keer in. Die verader op Q krijgt waarschijnlijk ook nooit meer een contract zoals hij nu heeft. Die ochtend show van Q is echt niet best op t moment.

 2. Gerard

  Radio is zoooo 1985!

 3. Mug

  “We zijn lekker in het weekend begonnen om allerlei dingetjes te proberen. ” dat soort woorden ga je dan maar als trootst voor deze onbenullige positie gebruiken, want er is helemaal niks lekkers aan natuurlijk.

 4. Ron

  Het is een aardige sidekick maar niet iemand die een hele show kan dragen. Mattie was echt de ‘DJ’ van de twee, dat is hij niet.

 5. KingAlert

  Dat niemand nog heeft onthuld dat Mattie Valk de kwade genius is van het hele Dotan verhaal. Draag toch duidelijk de tekenen van een naaistreek.

 6. DiepeZucht

  Binnengehaald bij Talpa omdat ome John hem zielig vond en hij vriendjes is met ‘producer’ en lekker van de beruchte ‘het was mattie’ email en nu doen alsof hij een radioprogramma kan maken. Nee daar zitten we op te wachten

 7. Me

  Als ik al op een programma zou azen op dat tijdslot dan bij een echt radio station
  en niet bij no radio = 538.
  Ik ben blij met Radio 2 , goede muziek en het draait niet om dj’s.
  Gelukkig gaat die Echtdom binnenkort naar Radio 10 . Zijn we mooi verlost
  van die altijd maar weer dezelfde woordspelingen en grappen.
  Hopelijk komt Timur op dat tijdslot.
  De Mol probeert van Radio 10 een kopie van Radio 2 te maken.
  John moet je niet als eerste de allerslechtste DJ bij Radio 2 wegkopen ,
  want daar knapt Radio 2 van op.
  Ik hoop alleen dat Robbie Stenders niet weg gaat bij Radio 2 want naast een
  goede DJ heeft hij ook nog verstand van muziek.
  Maar ja als je als DJ voor het geld gaat (Beelen +Ekdom+Evers) dan houdt
  alles op. Natuurlijk flink geld verdienen is prachtig , maar als je dan iedere dag
  met tegenzin naar je werk gaat dan is dat wel een aderlating.

 8. Joop55

  Lekker pijpen bij ome John.

 9. BRAAK

  Griezel!

 10. Peter

  Dat programma van hem op NET5 gaat ook lekker.

 11. Sjakie

  De middagshow,dat kan hij niet dragen.

 12. Wietzenee

  Wie kent onze SGP stemmer niet. Niet stemmen voor gelijke rechten van de vrouw, maar wel via commercie een zo dik mogelijk salaris proberen binnen te harken. Erg vroom van ‘m .

 13. Joris Agema

  Nee joh lekker. Eerst NET5 slopen en dan middag slot 538. Tuurlijk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.