Jeroen Krabbé blij dat Martijn Krabbé nu bekender is

Geplaatst op zo 29 apr 2018 om 13:30

Jeroen Krabbé was ooit een gevierd acteur en internationaal bekend, maar tegenwoordig is het vooral zijn zoon Martijn Krabbé die de aandacht krijgt op straat. Maar daar zit hij helemaal niet mee. Dat vertelt hij in gesprek met het AD. Jeroen vindt het wel fijn dat Martijn nu de bekendere Krabbé is. “Sta ik met mijn familie op de boot naar Vlieland, komen er veertig kinderen op ons afdraven, helemaal freaking, omdat ze Martijn zien. Daar moeten Herma en ik dan wel om lachen.”

Ze vinden het dan grappig dat niemand Jeroen kent. “Dat die scholieren mij niet eens zien staan. Ik ben voor die generatie niets meer en niets minder dan de-vader-van.”

Overigens is Jeroen erg trots op hoe Martijn omgaat met die aandacht. “Martijn gaat fantastisch om met die belangstelling. Maakt niet uit wie of wanneer: Tijn maakt altijd tijd voor selfies. ‘Moet je niet te moeilijk over doen, Jeroen’, zegt-ie.”

Dus als ik in De Bijenkorf iemand uit de provincie tegenkom die toch met mij op de foto wil, laat ik het maar gebeuren“, zegt hij.

Het steekt hem niet. “Nee, néé. Ik vind het heerlijk. Tijn staat nu in de roddelbladen, niet ik, heer-lijk.”

Het AD-interview met Jeroen Krabbé kunt u lezen via Blendle.

Foto: Anouk van Kalmthout, Avrotros
29 Reacties op “Jeroen Krabbé blij dat Martijn Krabbé nu bekender is”


 1. TL

  “Dus als ik in De Bijenkorf iemand uit de provincie tegenkom die toch met mij op de foto wil, laat ik het maar gebeuren“ Klinkt nogal denigrerend over mensen van buiten de randstad, of ligt dat aan mij?

 2. john

  De hele familie Krabbé is vooral enorm blij met de familie Krabbé

 3. Ottelien Bakfiets

  Als ik The kids naar pianoles breng zie ik Jeroen weleens op de gracht lopen, heel gewoon loopt hij dan tussen de mensen in. Zo gewoon gebleven. Soms groet ik weleens vanaf mijn bakfiets en roep, ‘ dag Jeroen’. Ja dat is echt fantastisch dat kan alleen maar bij ons in het middelpunt van het universum, ons Amsterdam. Ga straks weer even met Ro, je weet wel Roderick mijn man met zijn ICT bedrijf, naar de D’66 bijeenkomst van ons grachtenbewoners om Fem, je weet wel Femke te promoten tot burgemeester. We hebben genoeg contacten bij allerlei omroepen en commerciële zendertjes dat het wel goed komt. Maar heel leukmom Jerown weer tegen te komen bij het stoute Mediacourantje.

 4. donia

  Ondergetekende komt uit de provincie en ik wil dood nog niet met hem op foto!!

 5. qr10

  och, INCEST tv, voor 50%,

  de rest homo/ lesbo /en…genderneutraal.

 6. Henkie

  Jeroen Krabbé, die The Living Daylights vakkundig naar de klote heeft geholpen. Wat een bagger acteur is dat zeg. Dankzij veel reetnaaierij komt ie aan zijn rollen.
  Degene die mij tegenspreekt: als je het verschil niet ziet tussen deze debiel en bv Robert de Niro, dan je gezegend.

 7. Hooftstraat

  Wij hier in Amsterdam doen altijd neerbuigend naar het volk uit provincie, ook ik maak me daar schuldig aan, dat is eigenlijk respectloos als ik dit stukje lees… Vanaf morgen kijk ik toch anders naar mensen, wat een vreselijk mens die Jeroen Krabbe…

 8. Henkie

  Wij in de provincie kijken altijd neerbuigend naar islam-reservaten (A’dam, Rdam, DenHaag etc)

 9. Johan

  Henkie..ik woon ook in de provincie en zou het op prijs stellen als je voor jezelf praat en niet namens mij. Ik heb nl geen last van Islamofobie

 10. PIETER

  was laatsT in Italie komt de paus op me af die had me 2 jaar niet gezien
  ja ook ik ben een heel bekende hoor!! heb dat ook ik Duitsland ,komt opeens Merkel op me af , die had me ook al een paar jaar niiet gezien, en in de USA
  kwam TRUMP op me af , hoe het ging met RTL 4 , en in Belgie is het soms een gejkkenhuis daar kwam Pascalleke en Doortje van de fc de kampioenen op me af
  in Kessel … ja ze kennen me overal maar ook in Grollo!!

 11. PIETER

  mensen in grote steden leven ook niet lang maar gaan eerder dood

 12. Hoi

  En dan rising star Bickel!!!

 13. AFAS Forever

  mensen die in de provincie wonen lopen 100 jaar achter met mensen die in de grote stad wonen, wie wil er nu wonen in de provincie, dan spoor je toch niet helemaal

 14. Japie

  @ Henkie
  Sun 29 Apr 2018 om 15:15

  Dat is een goeie, sta ik helemaal achter! ☺☻

 15. age

  Jeroen Krabbe zit vlgs Maarten Spanjer elke middag van 13.00- 17.00 uur in de tuin voor zijn huis te schilderen.
  Dan komen er bussen met mensen langs, die voor een sightseetrip langs huizen van ‘bekende Nederlanders gaan..

 16. Henkie

  Hey Johan, ouwe deugende wegkijker. Alles flex? Blijf lekker links stemmen voor een mooie multiculti samenleving die al erg succesvol is gebleken.
  mvg Henkie

 17. Johan

  Hee Henkie, blijf jij dan lekker rechts stemmen? Bv, de VVD, je weet wel, de partij die al 6 jr achter elkaar de meeste corrupte politici (bron: Vrij Nederland) , maar ik schat jou in als een ietwat naïef PVV-stemmertje die nog steeds Wilders als verlosser ziet, tegen beter weten in. Overigens heb je niks te klagen want we hebben al 12 jr een overwegend rechts kabinet. Ik denk trouwens dat jij heus wel eens stiekem een multicultureel Chineesje, Pizzaatje, broodje shoarma, of broodje döner neemt, zeg eens eerlijk?

 18. Henkie

  Chinees en Pizza wel, ik ben heel blij dat ze er zijn, dat gore terroristen-voer daarentegen, verbranden svp.

 19. critikast

  Jeroen liegt. Natuurlijk vindt hij het verschrikkelijk dat zijn zoon Martijn volkomen mislukt is als presentator, maar op grond van zijn achternaam toch nog wat onbenullige programmaatjes krijgt toebedeeld. Overigens heb ik niets met de Randstad, omdat ik ook voetballiefhebber ben ..haha !

 20. `Flits Bom

  Ouwe achterlader is t.

 21. Annoniemus

  Wat kan die Jeroen liegen hé!

 22. Otto Groeneveld

  Afschuwelijke narcistische lul.

 23. Tijmen

  @Henkie
  Zalige woede van Henkie. Volkomen gefrustreerd in het leven.

 24. Tijmen

  Sowieso wat een verrukkelijke woede hier. Complete jaloersheid op Jeroen Krabbé die in tegenstelling tot de gefrustreerde mensjes hier wél iets bereikt heeft in leven.

  Laat me raden, azijntjes.
  – Baantjes die jullie hebben zijn afschuwelijk
  – Relaties met dezelfde partner die jullie al jaren niet uit kunnen staan
  – Elke dag file rijden: schandalig is dat natuurlijk
  – Belasting betalen is bespottelijk en dat nog wel met jullie gigagrote huizen
  – Meer geld voor jullie, want het is schandalig dat jullie hier niet krijgen
  – Dromen zijn niet uitgekomen en dat is altijd de schuld van de asielzoeker
  – Ergo; schuld van Nederland, vreselijk lijden

 25. PIETER

  @ TIJMEN Het zijn voor 98% die hiet reageren losers hebben niets met het vak tv -radio te maken en weten op de kaart niet eens het mediapark te vinden , of Hilversum Als ze op de kaart moesten aanwijzen dan weten ze het niet!!

 26. Tijmen

  @PIETER
  Klopt. Maar het is zo lekker voor ze dat ze hier geheel anoniem zichzelf lekker kunnen laten gaan. Want o, o, o ze hebben het zo afgrijselijk hier in Nederland.

 27. PIETER

  NOU GA WEER EENS EEN PLAATJE DRAAIEN OP DE RADIO

 28. Karen

  En als mensen uit de ò zo geweldige randstad met je op de foto willen? Laat je het dan ook maar gebeuren of zijn dat juist de mensen die je al niet meer kennen?

 29. BRAAK

  Niet jokken Jeroen, je vind het vreselijk wat die zoon van je doet, afgrijselijk zelfs.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.