Jeroen Krabbé blij dat Martijn Krabbé nu bekender is

Jeroen Krabbé was ooit een gevierd acteur en internationaal bekend, maar tegenwoordig is het vooral zijn zoon Martijn Krabbé die de aandacht krijgt op straat. Maar daar zit hij helemaal niet mee. Dat vertelt hij in gesprek met het AD. Jeroen vindt het wel fijn dat Martijn nu de bekendere Krabbé is. “Sta ik met mijn familie op de boot naar Vlieland, komen er veertig kinderen op ons afdraven, helemaal freaking, omdat ze Martijn zien. Daar moeten Herma en ik dan wel om lachen.”

Ze vinden het dan grappig dat niemand Jeroen kent. “Dat die scholieren mij niet eens zien staan. Ik ben voor die generatie niets meer en niets minder dan de-vader-van.”

Overigens is Jeroen erg trots op hoe Martijn omgaat met die aandacht. “Martijn gaat fantastisch om met die belangstelling. Maakt niet uit wie of wanneer: Tijn maakt altijd tijd voor selfies. ‘Moet je niet te moeilijk over doen, Jeroen’, zegt-ie.”

Dus als ik in De Bijenkorf iemand uit de provincie tegenkom die toch met mij op de foto wil, laat ik het maar gebeuren“, zegt hij.

Het steekt hem niet. “Nee, néé. Ik vind het heerlijk. Tijn staat nu in de roddelbladen, niet ik, heer-lijk.”

Het AD-interview met Jeroen Krabbé kunt u lezen via Blendle.

Foto: Anouk van Kalmthout, Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen