Heel Holland Janny haalt uit naar Katja en Jetske

Janny van der Heijden, jurylid in de NPO 1-hit Heel Holland Bakt, deelt een klap uit aan haar publieke collega’s Katja Schuurman en Jetske van den Elsen. Ze is niet van hen onder de indruk. Dat is te lezen in HP/DeTijd. Omroep MAX-baas Jan Slagter vindt het raar dat oudere vrouwen op televisie soms moeten wijken voor een jongere dame, zoals bij Memories is gebeurd. “Memories mag Anita Witzier bijvoorbeeld niet meer doen; dat presenteert Katja nu. Het moet verjongen.

Janny van der Heijden laat daarop inhakend weten dat ze niet onder de indruk is van de prestaties van Katja Schuurman. “Ik vind het geen verbetering.

Vervolgens wijst Jan Slagter erop dat de KRO-NCRV niet alleen Memories, maar ook Spoorloos probeert te verjongen. “Als je kijkt naar Spoorloos, een van mijn favoriete programma’s – Derk Bolt, die jongen doet het zo goed! Maar wie komt daar nu bij?

Janny van der Heijden: “Ja, een nieuw meisje. Heel verbaasd was ik daarover.

Jan Slagter: “Hoe heet ze nou?

Janny van der Heijden: “De naam is niet eens blijven hangen.

Jan Slagter: “Is zij niet ook van De Rijdende Rechter tegenwoordig? Jetske van den Elsen! Die moet er nu ineens bij. Dan denk ik: waarom moet dat?! Is dat omdat er een jong gezicht bij moet zijn?

Het interview met het tweetal kunt u lezen op de website van HP/DeTijd.

Foto: Roland J Reinders / MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen