Humberto na relaxstoel ook met relaxbank en fauteuil

Geplaatst op Tue 17 Apr 2018 om 12:30

RTL 4-presentator Humberto Tan komt na zijn relaxstoel ook met een relaxbank en fauteuil. Deze zullen eveneens worden verkocht als onderdeel van de ‘Humberto Craft’-collectie van Prominent. Dat heeft de stoelenfabrikant laten weten. Volgens Tan wilden veel mensen in Nederland na de Humberto-stoel ook een Humberto-bank. “Ik heb natuurlijk overlegd met Prominent en tijdens die overleggen werd ook gezegd van: ‘Goh, er is best wel behoefte aan meer dan er nu is, bijvoorbeeld een bank.‘”

Tan zei echter niet direct ja tegen een Humberto-bank. “Ik heb wel aangegeven van: ‘Oké, die bank moet dan wel passen bij de stoelen en ik vind dat die bank ook elegant moet zijn.’ Plus het zitcomfort moet lekker zijn, maar je gaat geen bank maken die niet lekker zit.”

De presentator is er serieus mee aan de slag gegaan. “Dan komt er een ontwerper bij, Stefan is dat, en die doet voorstellen en dan kijk je daarnaar. De stoffen waren dit keer minder ingewikkeld omdat je al de stoelen hebt en dit is het verlengde van wat we met de stoelen hebben gedaan.”

Hoe zou Tan de bank, waarover u meer informatie kunt vinden op de Prominent-site, zelf omschrijven? “Een bank die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens heel lekker zit.

Overigens is Tan wel een beetje laat met het uitbrengen van de bank. Hij had er vorig jaar, na het uitlekken van zijn vermeende affaire met Dionne Stax, vermoedelijk meer aan gehad.

Foto: RTL
20 Reacties op “Humberto na relaxstoel ook met relaxbank en fauteuil”


 1. Evelien

  Als hij een relax stiel of bank zou gebruiken bij het presenteren zou het beter passen bij zijn waardeloze en kiritiekloze interview stijl.
  Ofwel relaxen bij RTL late night en schaamteloos cashen.

 2. Japie

  Het enige wat van Humberto is dat is zijn naam!
  Waar zijn naam aan verbonden is koop ik niet!

 3. Joram

  Je op deze leeftijd al verbinden aan een merk als Prominent is toch wel tamelijk kansloos. Het is lekker cashen en zo te lezen heeft Humberto alleen maar een paar keer ja of nee moeten zeggen. Ook hier is enig zelfrespect ver te zoeken.

 4. ME

  Hij kan beter reclame maken voor het type bed twijfelaar .
  Schuinsmarcheerder.
  Ik begrijp niet dat er nog iemand naar deze kwal en bedrieger kijkt

 5. Wie ben ik

  Gelukkig heeft hij straks alle tijd om zijn producten aan een duurzaamheidstest te onderwerpen.

 6. De Leukste Thuis

  Tan loopt lachend ook naar deze bank…

 7. Baron van Boetzelaere

  De hoe r van de commerciële omroep.
  Tan doet alles, écht alles, voor de centen.

 8. SOLANGE

  Krijgt de loser er weer geld voor…..hij hoeft tenminste niet naar de voedselbak….

 9. geen stem

  Wie wil hier nu in zitten.

 10. oijij9opji

  Hij zou beter wat meer aandacht en voorbereiding aan zijn programma kunnen besteden.

 11. Leon

  Hij gaat ook een matras uitbrengen heb ik gehoord , de Stax wipper met extra stevige vering.

 12. Ray

  En bij Prominent is er niemand die zich afvraagt of het misschien beter zou zijn om in zee te gaan met een populaire BN’er?

 13. Papegaaitje leef je nog

  Ik weet niet of iemand de uitzending van Rambam heeft gezien een tijd geleden. Maar dat hele Prominent deugt van geen kant.

 14. Mousy

  Oud nieuws! Al enkele weken zijn er reclamespots op TV te zien, van deze relaxbanken!

 15. Egbert

  Wat een lulbericht.

 16. Charles

  Vreselijk prominent moet toch hebben meegekregen dat hoemberto niet zo goed meer in de markt ligt hahahaha hun rotzooi dus ook niet. Weggegooid geld!

 17. Luuk

  Wat fijn is het toch dat Oembertoh binenkort weg is. Deze man kan ik niet meer zien en daarnaast is hij niet te verstaan.

 18. achtmet

  Probeer straks allemaal een echte OEmbertoh matras met Superlekker liggende Stax binnenvering !!

 19. Mink Vaillant

  Ik heb behoefte aan een Humberto Teiltje…

 20. jeroen

  Commercieel monster – in de tijd dat hij een presentator was voor sport zat hij al in Rabobank commercials – nu die stoelen en banken die echt opeen super commerciële wijze worden verkocht – zie uitzending RAMBAM – ik snap niet dat ze met hem doorgaan want zijn zijn succes is TANende..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.