Het Perfecte Plaatje terug voor derde seizoen

Vier maanden nadat Estelle Cruijff het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje won wordt duidelijk dat het derde seizoen alweer in de startblokken staat op RTL 4. De opnames beginnen in mei. Dat heeft producent Talpa Producties laten weten. BN’er-shows zijn er in overvloed op tv, maar dit door Tijl Beckand aan elkaar geprate programma wist de afgelopen seizoenen toch een hoop positieve reacties los te maken. Bovendien zet het programma prima cijfers neer op de RTL 4-dinsdag.

Het Perfecte Plaatje draait om een fotografiestrijd tussen bekende Nederlanders. Ze halen in het programma alles uit de kast voor de beste foto. Wie is het meest creatief en origineel in de opdrachten? En wie maakt technisch de beste foto’s?

Onder toeziend oog van professionele fotografen en onder leiding van Tijl Beckand laten de kandidaten iedere aflevering hun kunsten achter de camera zien. Elke week komen twee specialisaties aan bod waar de BN’ers hun creativiteit op loslaten.

Estelle Cruijff stapte in december in de voetsporen van de eerste winnaar Humberto Tan. Wie er aan de derde serie meedoen is nog niet duidelijk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen