Het Perfecte Plaatje terug voor derde seizoen

Geplaatst op Fri 13 Apr 2018 om 15:00

Vier maanden nadat Estelle Cruijff het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje won wordt duidelijk dat het derde seizoen alweer in de startblokken staat op RTL 4. De opnames beginnen in mei. Dat heeft producent Talpa Producties laten weten. BN’er-shows zijn er in overvloed op tv, maar dit door Tijl Beckand aan elkaar geprate programma wist de afgelopen seizoenen toch een hoop positieve reacties los te maken. Bovendien zet het programma prima cijfers neer op de RTL 4-dinsdag.

Het Perfecte Plaatje draait om een fotografiestrijd tussen bekende Nederlanders. Ze halen in het programma alles uit de kast voor de beste foto. Wie is het meest creatief en origineel in de opdrachten? En wie maakt technisch de beste foto’s?

Onder toeziend oog van professionele fotografen en onder leiding van Tijl Beckand laten de kandidaten iedere aflevering hun kunsten achter de camera zien. Elke week komen twee specialisaties aan bod waar de BN’ers hun creativiteit op loslaten.

Estelle Cruijff stapte in december in de voetsporen van de eerste winnaar Humberto Tan. Wie er aan de derde serie meedoen is nog niet duidelijk.

Foto: RTL








14 Reacties op “Het Perfecte Plaatje terug voor derde seizoen”


 1. Shakira Pique

  Gaap.

 2. Jeffrey

  Pfff, talentloze mensen als Humberto Tan en Kim Feenstra zijn nu semi professioneel fotograaf door dit programma met eigen exposities. Laat de gewone Nederlander die kans krijgen.

 3. Mike

  Dan kunnen deze ‘topfotografen’ erna vrolijk aan de slag bij de Wendy, zoals Estelle, Kim Feenstra en de topper der toppers, de Herb Ritts van de Lage Landen Marco Borsato. Hou toch op met me.

 4. J

  Slim! Samen met Beau Five Days Inside en MAFS mijn favoriete RTL4 programma’s. Enige formats die ik echt volg.

  Ben benieuwd of dat Superstar Chef wel wat wordt. Talpa is met Superstar Chef televisiebeurs MIP geweest, terwijl het een format van Tin Can is. Ook stond in het AD dat Time To Dance 1 van de Nederlandse blikvangers op de beurs was.
  Wel opvallend dat deze 2 titels nog uitgezonden moet worden bij RTL4 en ik verwacht van beide geen geweldige cijfers. Superstar Chef onder het miljoen en Time To Dance zal tussen de 1 en 1,3 miljoen scoren.

 5. Norvo

  Superstar Chef is grotendeels schaamteloos gekopieerd van Chef In Je Oor. BN’ers die met hulp van een chefkok op afstand tegen elkaar koken is 1-op-1 het format van Klaas van der Eerden. Maar daar hoor je dan weer niemand over…

 6. Ikke

  Hallo RTL wordt eens wakker!! WAAROM programma’s blijven bestellen bij je allergrootste commerciele concurrent Talpa??? Zeker niet als het een inwisselbaar en 13 in dozijn programma is zoals ‘Het Perfecte Plaatje’. Onbegrijpelijk.

 7. Claire

  Estelle Cruijff, Humberto Tan nou dan weet ik genoeg. Bagger dus. Volgende bericht :-)

 8. A.Zijn

  @J De programma’s die jij daar benoemt zitten inderdaad goed in elkaar en behoren ook tot mijn favorieten. Goede (verhaal) opbouw en geen hysterisch schreeuwerig gedoe.

 9. blinde Mol

  @16.21
  Talpa Productions is tegenwoordig onderdeel van ITV.

 10. Pieter

  @BLINDE MOL ja maar dat weten de meeste niet niet op deze site
  ze hebben de kok horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt

 11. Pieter

  By the way Mogelijk gaat ENDEMOL ook naar ITV
  dan wordt Talpa en Endemol produkties samengevoegd

 12. Pieter

  alleen dus de produktie bedrijven wel te verstaan ( niet Talpa netwerk dus!! )

 13. Richard

  Het doorgestoken kaart spel.. Estelle MOEST winnen (zeer goed met William Rutten) veel bijles gehad enz.. ze moest natuurlijk na Badr even een goedmakertje hebben met het Nederlandse kijkcijfer publiek.

 14. Klokkenluider

  @blinde mol @pieter. Hier is voor jullie de klepel… John de Mol koopt SBS zodat hij daar naar hartelust de formats van zijn productiehuis Talpa kan programmeren. Op die manier verzekert hij zich van het binnenhalen van de ITV-bonus. Dat meldt mediadeskundige Mark Koster vandaag op de Quote-site. De Mol verkocht zijn tv-productiebedrijf begin 2015 aan het Britse ITV. Hij kreeg daarvoor 500 miljoen euro, maar afhankelijk van de prestaties in de acht jaar na aankoop kan de aankoopprijs uiteindelijk oplopen tot een bedrag van 1,1 miljard euro.

  Dus hoe meer omzet RTL aan Talpa Productions gunt, hoe meer bonusgeld hun grootste concurrent John de Mol van ITV krijgt.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.