SBS 6 gaat koningsdagfeest Radio 538 uitzenden op tv

SBS 6 gaat vrijdag voor de eerste keer het koningsdagfeest van Radio 538 uitzenden. De zender gaat een uitgebreid liveverslag uitzenden, van 12.00 tot 18.00 uur, gevolgd door een feestelijke editie van Shownieuws. Dat heeft het station laten weten. De vroege editie van Shownieuws begint die dag aansluitend en staat bol van alle 538Koningsdag-ervaringen. Celine Huijsmans, Shelly Sterk, Wietze de Jager en Mark Labrand komen hiervoor live vanuit de 538-studio in Breda.

538 viert dit jaar voor de vijfde keer Koningsdag op het Chasséveld in Breda. Dit jaar zijn weer grote artiesten te zien, waaronder Rita Ora, Armin van Buuren, Hardwell, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Chef’Special, Gerard Joling, Maan en André Hazes.

Naast de artiesten uit de gevarieerde line-up zijn ook alle dj’s van 538 aanwezig en de genoemde SBS6-presentatoren die backstage verslag doen.

538Koningsdag is op vrijdag 27 april van 12.00 tot 18.00 uur te zien bij SBS 6 en gaat daarna nog een paar uur door op het Chasséveld in Breda.

Foto: Radio 538

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen