Albert en Winston ontkennen hereniging op SBS 6

Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz ontkennen dat SBS 6 werkt aan een hereniging van de voormalig Boulevard-sterren. Dat hebben ze woensdagavond laten weten in RTL Boulevard. Mediamiljardair John de Mol is weer met geld aan het strooien en dus draait de geruchtenmachine rondom Talpa TV (voorheen SBS) op volle toeren. Luuk Ikink: “Eén van die geruchten – een groot deel van de tv-wereld praat erover – is een hereniging van Albert Verlinde en Winston.

Het gaat in de tv-wereld al ‘een paar dagen’ over niets anders, meent Ikink. “Zij zouden weer samen op televisie komen bij een Talpa-zender.”

Peter van der Vorst: “Ik heb gisteren tegen Albert gezegd: ‘Goh, wat een leuk nieuws, dat zou wel spraakmakend zijn. Klopt het?’ Hij zei: ‘Ik weet nergens van, x.‘”

Luuk Ikink: “Ik heb het aan Winston voorgelegd en die zei: ‘Absoluut niet.’ Ze waren vrij stellig, maar vandaag hoorden we het verhaal weer een paar keer voorbijkomen.”

Gisteren kreeg Boulevard Gerschtanowitz voor de camera. Toen liet hij weten: “Nee, daar belde Luuk gisteren ook al over. Ik heb hem gelijk gezegd dat het totale onzin is. Ik zou het wel leuk vinden overigens hoor met Albert weer wat doen, maar het is totaal niet aan de orde.”

Luuk Ikink: “Ik kan hem niet peilen!

Het Boulevard-item kunt u hier terugzien.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen