Fajah: ‘Ik laat me niet door je te kakken zetten, Tan’

Fajah Lourens is nog steeds zwaar over de zeik over de manier waarop Humberto Tan haar twee weken geleden interviewde in RTL Late Night. Ze heeft de presentator laten weten dat ze zich niet door hem te kakken laat zetten. Dat vertelt de dieetgoeroe aan weekblad Privé. Lourens zat in dezelfde uitzending als trollen-Dotan. Waar híj met fluwelen handschoenen werd aangepakt, moest Lourens het ontgelden. Tan vindt voedingstips voor zwangere vrouwen namelijk niet kunnen.

Het grootste twistpunt was dat Tan meende dat Lourens in haar nieuwe boek dieettips voor zwangere vrouwen heeft staan, maar volgens Lourens heeft ze juist expliciet in het boek gezet dat vrouwen nóóit moeten diëten tijdens de zwangerschap. Wel gaf ze aan voedingstips te geven.  “Volgens mij heb jij het boek helemaal niet gelezen“, zei ze tegen de talkshowhost.

Nog altijd is haar ergernis groot. “Ik heb er geen verklaring voor. Het was erg jammer dat hij zo op mij inhakte. Ik was eerder bij hem te gast en toen was hij een stuk aangenamer. Nu was niets goed. Hij was alles aan het afkraken, terwijl hij een voedingsdeskundige aan tafel had zitten die het wel met mij eens was.

Tan was volgens Lourens erg vooringenomen. “Het leek wel alsof hij mijn boek niet had gelezen. Na afloop liep hij gelijk naar mij toe: ‘Je hebt het goed gedaan, hoor, je was lekker scherp. Het zit er wel weer in dat je honderdduizend boeken gaat verkopen.’”

Ik keek hem verbaasd aan en zei toen zoiets van: Ik laat mij niet te kakken zetten, Humberto. Ik vind het raar dat iemand na afloop van een uitzending dan ineens weer poeslief tegen je kan doen. Doe gewoon normaal, ik houd hier helemaal niet van.

Het Privé-interview met Fajah Lourens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen