Fajah: ‘Ik laat me niet door je te kakken zetten, Tan’

Geplaatst op ma 30 apr 2018 om 14:00

Fajah Lourens is nog steeds zwaar over de zeik over de manier waarop Humberto Tan haar twee weken geleden interviewde in RTL Late Night. Ze heeft de presentator laten weten dat ze zich niet door hem te kakken laat zetten. Dat vertelt de dieetgoeroe aan weekblad Privé. Lourens zat in dezelfde uitzending als trollen-Dotan. Waar híj met fluwelen handschoenen werd aangepakt, moest Lourens het ontgelden. Tan vindt voedingstips voor zwangere vrouwen namelijk niet kunnen.

Het grootste twistpunt was dat Tan meende dat Lourens in haar nieuwe boek dieettips voor zwangere vrouwen heeft staan, maar volgens Lourens heeft ze juist expliciet in het boek gezet dat vrouwen nóóit moeten diëten tijdens de zwangerschap. Wel gaf ze aan voedingstips te geven.  “Volgens mij heb jij het boek helemaal niet gelezen“, zei ze tegen de talkshowhost.

Nog altijd is haar ergernis groot. “Ik heb er geen verklaring voor. Het was erg jammer dat hij zo op mij inhakte. Ik was eerder bij hem te gast en toen was hij een stuk aangenamer. Nu was niets goed. Hij was alles aan het afkraken, terwijl hij een voedingsdeskundige aan tafel had zitten die het wel met mij eens was.

Tan was volgens Lourens erg vooringenomen. “Het leek wel alsof hij mijn boek niet had gelezen. Na afloop liep hij gelijk naar mij toe: ‘Je hebt het goed gedaan, hoor, je was lekker scherp. Het zit er wel weer in dat je honderdduizend boeken gaat verkopen.’”

Ik keek hem verbaasd aan en zei toen zoiets van: Ik laat mij niet te kakken zetten, Humberto. Ik vind het raar dat iemand na afloop van een uitzending dan ineens weer poeslief tegen je kan doen. Doe gewoon normaal, ik houd hier helemaal niet van.

Het Privé-interview met Fajah Lourens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
27 Reacties op “Fajah: ‘Ik laat me niet door je te kakken zetten, Tan’”


 1. Ron

  Fajah is een eerlijke en verstandige meid. Helemaal mee eens.

 2. SOLANGE

  Ze heeft gelijk laat die Tan eens naar zichzelf kijken……slijkmen met iedereen en Fajah wel de maat nemen!!!

 3. Mattie Valk

  Fajah is een naar wijf, dat jonge meisjes (en in dit geval zwangere vrouwen en foetussen) in gevaar brengt, door ze te doen geloven dat je op een paar calorieën per dag kunt leven. Humberto doet veel fout, maar hier had ie groot gelijk.

 4. Will van Bill

  Voordeel: geen hond heeft de uitzending gezien.

 5. Freek Moraalridder

  Pffff

 6. imade

  Humberto is alleen aardig tegen de mensen die hij als vriend(in) ziet.. ben je dat niet.. dan maakt hij je imago kapot.

 7. anoniem

  Lekker laten gaan Farah, je was vast de dupe omdat het gesprek met Dotan nergens over ging. Het gaat jou veel beter als Tan. Misschien is hij gewoon jaloers en wilde tegenover jou wel scherp zijn… Te laat!

 8. anonymous

  Fajah spoort niet, zet tieners aan tot anorexia.

 9. Hoi

  Ik vond dat ook zo raar ! En indd die Dotan die waar alleen maar aardig tegen werd gedaan.

  Beau, Matthijs, Eva of Pauw hadden hem het onderste van zijn tandvlees laten voelen!!!

 10. Alie

  Nog heel even…..dan is Tan weg,veel en veel te arrogant.

 11. Matty

  Als deze dame geen aandacht genoeg krijgt, gaat ze zeuren! Negatieve aandacht is… ook aandacht! Vervelend meisje!

 12. Jeffrey

  Ze heeft wel een punt.
  Maar kom op Fajah; je hebt je toch ook puur op heel dat killerbody gestort omdat je wist dat hier flink geld mee te verdienen valt.

 13. julske

  Fajah dat weten we al, komt niet met je obsessie over Tan. Hopelijk dat je je boeken als warme broodjes over de toonbank gaat verkopen.A.U.B. niet achter de kudde aanlopen,Anders komen ze weer uit die slangenkuil vandaan, met haatdragende berichtjes op MC. Ben Humberto Tan al moe.Het Wereldje ken je heel goed ook Fajah . Humberto is een voorbeeld.

 14. Enzo Voort

  Fajah is weer zo’n slankheid-fitnessgoeroe; een fajah morgana met alleen geldtekens voor ogen, alles aangrijpen voor meer geld voor het ‘goede’ doel.

 15. Soepkip

  Flikken Maastricht krijgt 13e seizoen.

 16. Mike

  Ze heeft in dit geval gelijk, maar zelf is deze tante ook bepaald geen lieverdje. Een asociale schreeuwlelijk, meid van de straat die geluk heeft gehad.

 17. Henkie

  Wat Mike zegt, viswijf van de straat.

 18. q8 10

  Umberto moet z”n frustraties ook kwijt,
  en bij wie doe je dat ?
  juist ,bij de zwakste, [volgens Surinaamse begrippen]
  volgens Umberto ben jij maar een vrouw, fajah,
  en natuulijk gedacht, die pak ik zo,
  want die krijg ik t nest toch niet in.

 19. julske

  De zwakste denk ik niet.Dione wist waarmee ze bezig was.Q8 10. Ze wilde wel hoor, ze had ontzettend honger. verliefd, en blind, niet gedacht , ik mag niet met een man van een ander, het nest in duiken.Maar ik heb wel begrip voor haar gevoelens, daar zijn we mens voor.Nu weet ze dat ze niet het nest mag induiken met een getrouwde man.Door schade en schande wordt men wijs.Fajah vergist je niet, als Derksen iets van jou hier deponeert,op MC, dan geef ik het aan jou op een briefje, dat je een hoop vuil over je heen krijgt. Want hij wordt de hemel ingeprezen.

 20. Japie

  Fatah akelige aandachttrekker!

 21. ann-Lynn

  Hulde aan Fajah in deze!

 22. Einde van NL

  “Het zou mij niet verbazen als Amerika 9/11 en de aanslag in Parijs zelf heeft geënsceneerd”, aldus Fajah Lourens.

  “Fajah Lourens gelooft niets van aanslag Parijs”

  RTL Bertelsmann group pikt zoiets natuurlijk niet, die willen horige slaven en geen dwarsliggers. Stel je voor zeg als iedereen maar een beetje in het wilde weg gaat lopen nadenken, kritisch is of filosofeert over wat wel of niet waar is.

  Wat heeft RTL met Bertelsmann en Soros? https://opiniez.com/2016/10/27/wat-heeft-rtl-met-bertelsmann-en-soros/

 23. Ferry

  @Einde van NL Mon 30 Apr 2018 om 22:26
  9/11 en de aanslag in Parijs dienden een monetair en geopolitiek doel. Steeds meer mensen beginnen dit in te zien dankzij het internet. Fajah Lourens is moedig om dit publiekelijk te ventileren. Hulde!

 24. willem

  Fajah is behinderd.

  Humberto Tan is een domme witmang kontlikker.

  tan denkt dat hij kindje jezus is. alles wat witman zegt met je en amen beantwoord.

  Tan heeft goede opleiding maar niet kapabel……

  vul in goudenring!

 25. Tinie Parkiet

  In het Hilversumse tv-pretpark zijn de vaten Botox niet meer aan te slepen. De eerste bovenlipontploffingen zijn echter nog niet gemeld.

 26. drupsteen

  Mens, waar maak je je druk over. Het is Tan maar.

 27. BRAAK

  Ach Fajah, het zijn de laatste stuiptekkingen van een meubelverkoper.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.