Carlo Boszhard stapt niet over naar SBS 6

Geplaatst op za 28 apr 2018 om 14:00

Carlo Boszhard wordt geen onderdeel van een eventuele sterreninvasie naar het SBS 6 van John de Mol. Hij blijft trouw aan de commercieel marktleider RTL 4. Dat heeft de presentator gezegd in Keur in de Middag op NH Radio. Boszhard zou na een overstap naar SBS 6 herenigd kunnen worden met zijn aldaar werkende tv-vriendin Irene Moors, maar dat zit er dus niet in. “Nee, ik zit bij RTL. Irene is bij SBS, ja. Dat iedereen nu overstapt? Denk ik niet. Heb jij die mensen gesproken dan?

Is het echt uitgesloten dat hij voor het geld van John de Mol gaat? “Ik heb het gewoon heel erg naar mijn zin bij RTL 4. Als RTL wil dat ik blijf, dan blijf ik bij RTL. Er is altijd een tijd dat het medialandschap wordt opgeschud. Dan gaat die daarheen en die daar, maar ik ben al mijn hele leven bij RTL. Ik heb het er heel erg naar mijn zin. Ze zijn heel goed voor mij en ik heb het er echt naar mijn zin.”

Bovendien zijn de kijkcijfers bij RTL beter, aldus Boszhard. “Ja, natuurlijk.”

Toch zit RTL de laatste jaren wel in de hoek waar de klappen vallen. “Er is met de media een soort van zucht naar onrust. Iedereen is zomaar een het lullen en praten dat het heel slecht gaat. We moeten ons concentreren – vooral RTL ook – om de mensen aan het toestel te houden. Daar gaat het om. En ook online kijken hoe je het uitbouwt.”

Ik heb een beetje het gevoel dat we te veel roepen dat niemand meer kijkt en het slecht gaat. Je moet wel zorgen dat de mensen het terug kunnen kijken, want het heeft geen zin om alléén nog maar te kijken naar Stichting KijkOnderzoek.”

RTL 4 hoopt het tij te keren door Humberto Tan te vervangen door Twan Huys. “Hij gaat de kans krijgen om het te doen. Hij gaat een grote stap maken en we gaan kijken hoe het gaat. Dan moeten we ook niet gelijk na aflevering één al met een bijl gaan staan natuurlijk.”

Foto: BNNVARA
15 Reacties op “Carlo Boszhard stapt niet over naar SBS 6”


 1. Rita

  Als RTL zo goed voor hem is, waarom is hij nu dan niet op tv? En waarom zijn ze niet doorgegaan met Carlo’s TV Café. Stoppen met weekend Boulevard en hem weer deze plek geven dacht ik zo.

 2. Julia

  Ik heb het niet gezien of gehoord, maar in bovenstaande quotes staat nergens dat hij niet gaat. Hij blijft als RTL het wil, maw als RTL genoeg betaalt. De rest is geklets. Zo!

 3. KingAlert

  Carlo is zo passer. Niemand weet wie hij is. Zal wel naar rtl gaan straks. Wat een flapuit. Mij niet gezien hoor

 4. ali

  volgens mijn heeft de Mol hem niet een gevraagd, boringggggggggggg.

 5. west

  het zijn ook allemaal proef ballonnetjes die ze oplaten , en alvast zeggen dat je bij RTL is je eigen gewoon indekken ,
  al die bner`s doen dat ze vertolken veel nep nieuws
  want er gaat altijd in hun verhaal iets groots gebeuren ,of ze zijn met iets bezig waar ze niks over mogen vertellen!!

 6. Ron

  Binnen nu en een paar weken volgt het grote nieuws dat hij toch overstapt. Dit ontkennen is verdacht. Mag denk ik alleen nog niet officieel naar buiten of zo.

 7. T

  Al dat gepraatmj van de BNers en omroepbazen over overstappen, kijkcijfers, lineaire TV of niet…

  Steek je energie eens in een programma wat mensen willen zien, waar mensen thuis voor blijven. Het kan echt nog wel; zie De luizenmoeder.

 8. Wollter

  Genoten van Gordon
  Gijp weer tweede
  Johan doet het beter

 9. Freek

  Is dit Carlo Boszhard op de foto? Ik kan Carlo en henny huisman nooit uit elkaar houden

 10. Roobie

  Mensen toch ga eens wat nuttigs doen i.p.v. hier negatief op alles en nog wat te reageren.

 11. Amanda

  Idols op RTL5 tegenover it Takes 2….. op RTL4. Welke idioor zit dat RTL5 te programmeren?

 12. ?

  Heel verstandig. Noem 1 ster die geslaagd is bij SBS?

 13. Peter emmeloord

  Frank visser

 14. Ingrid

  Carlo wil Galjaard opvolgen , dus natuurlijk blijft hij nu bij Rtl zitten.

 15. geen stem

  Hij s ver over de datum .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.