Barbie: ‘RTL betaalde Jake om mij zwart te maken’

Samantha de Jong laat al geruime tijd haar ongenoegen blijken over het feit dat Jake Hampel zich voordoet als haar woordvoerder. Twee weken geleden riep ze de media in de Story op om Hampel nu echt niet meer te bellen. Daarop gaf Hampel een interview in De Telegraaf (via Blendle), waarin hij aangaf zijn handen van Barbie af te trekken. “Ik word nu weggezet als een leugenaar die haar bedrogen heeft en die niets voorstelde“, zei hij. “De berichten zijn onjuist en leugenachtig.

Na Barbie’s zelfmoordpoging in januari leek Hampel haar woordvoerder. Hoe zit het dan? Aan De Telegraaf legde hij uit: “Op 16 januari is er overleg geweest met de familie, met Michael en met RTL. Daar is toen besloten dat ik naar buiten zou treden als woordvoerder. En het mag gezegd worden, want dat is heel erg netjes van ze, dat RTL deze kosten op zich genomen heeft. Dat hebben ze zelf aangeboden, ik heb er niet om gevraagd.

Barbie sloeg stijl achterover toen zit dit las, vertelt ze nu weer aan de Story. “Die ratelslang bekende in zo’n krantje ineens ook dat hij al die tijd door RTL was betaald om het woord voor mij te voeren, en dat dit in overleg met mijn ouders was gegaan. Maar mijn ouders hebben hem helemaal nooit gevraagd om het woord te voeren – laat staan dat ze wisten dat hij het op een akkoordje met RTL had gegooid, en betaald werd om ze in de media uit de wind te houden!

Terwijl ik met mijn doorgesneden pols lag bij te komen in het ziekenhuis, hadden RTL en die bloedhond bedisseld dat die viezerik voor een zak duiten het straatje van RTL en hemzelf ging schoonvegen, door mij zo gek mogelijk neer zetten in de media! Ik vind het misdadig dat niemand hem óf RTL daar ook maar één kritische vraag over heeft gesteld!

Het Story-interview met Samantha de Jong, waarin ze op nog véél meer zaken ingaat, kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen