Barbie roept media op: ‘Bel Jake Hampel niet meer’

Geplaatst op Tue 20 Mar 2018 om 13:15

Samantha ‘Barbie’ de Jong wordt er helemaal schijtziek van dat ze in de media de hele tijd berichten terugziet waarin Jake Hampel zich presenteert als haar woordvoerder en manager. Dat laat ze weten in weekblad Story. Hampel vertelde onlangs in het AD dat Barbie hem heeft gevraagd een terugkeer op televisie voor te bereiden, maar volgens de realityster heeft ze helemaal geen contact meer met hem. Volgens haar is hij een grote fantast en moeten de media hem boycotten.

Barbie begrijpt niet dat alle media achter Hampel aan lopen. “Jake is een leugenaar. Het erge van alles is dat iedereen die man met zijn op hol geslagen fantasieën nog gelooft ook. Ik walg van hem. Ik snap ook niet dat de media hem maar blijven bellen terwijl ze allang weten dat ik september vorig jaar al met hem heb gebroken, nadat hij me jarenlang had besodemieterd. Dat heb ik toen al in Story verteld.

Hampel stelt ook de woordvoerder van haar familie te zijn. “Bezopen. Ik ben de koningin toch niet? Mijn familie kan hun mond heus zelf wel opendoen als dat nodig is. Daar hebben ze die Hampel niet voor nodig!

Mijn moeder zei dat ze hem nooit hebben gevraagd om woordvoerder te worden. Hij was er ineens. Hij manipuleert mijn ouders op dezelfde manier als hij jaren bij mij heeft gedaan. Hij duwt je eerder dieper in de stront dan dat-ie je helpt.

Maar welk belang heeft Hampel daar bij? “Allereerst omdat hij met me wil afrekenen. Hij is nog steeds woest over het feit dat ik vorig jaar in jullie blad eens de waarheid over hem en die hele televisiekliek heb verteld. Sindsdien haat hij me.

Een groot interview met Barbie kunt u lezen in de Story, via Blendle.

Foto: RTL
28 Reacties op “Barbie roept media op: ‘Bel Jake Hampel niet meer’”


 1. jan

  ik ga nu Jake even bellen, jullie horen zo van me.

 2. antipolitiekcorrect

  mens spoort niet,
  in een inrichting onderbrengen,

 3. jroen

  AUB boycot deze dame nou eens.. Weg ermee. Die vrouw heeft een poging gedaan tot zelfmoord. Is haar kinderen kwijt.. Laat haar nu gewoon lekker gaan.

 4. 43

  “Dat heb ik toen al in Story verteld”

  … dat zegt genoeg.

 5. Yes

  Samantha is echt psychologisch ziek. Borderline. Nooit de fout bij zichzelf zoeken, altijd met haar vinger wijzen.
  Ik hoop dat rtl en alle andere media hun handen van haar aftrekt.

 6. Willem

  Stop met publiceren over deze vrouw, gewoon niet doen mc

 7. Hump hum humpel

  Ik ben Jake humpel en ik hump iedereen met mijn grote staaf

 8. Grace321

  Wat een fantast. Weg er mee👎👎👎

 9. Hump hum humpel

  Hump hump hump around

 10. Anouk

  Barbie was toch helemaal ontspoord, depressief, en suïcidaal?
  Inmiddels schreeuwt ze weer behoorlijk van de toren, en als straks het moment van een of andere aandachtstrekkende actie wederom daar is (een suïcidaal poging ofzo) zal iedereen zich weer afvragen waarom niemand haar tegen zichzelf in bescherming heeft genomen.
  Tot dan kijken we er naar en lachen we erom/haar uit.

 11. tim

  ze wilde geen aandacht meervan de media?

 12. SOLANGE

  Altijd de schuld van een ander typisch Borderline ……..gelieve die gestoorde geen platform meer te geven

 13. Jolijn

  Ik geloof Barbie. die vent is zo fout.

 14. de stem

  Barby is een meid die heel graag haar benen spr..d.
  Maar wat haar het meest heeft gespeten
  dat tussen haar benen heeft nooit een echte lul gezeten

 15. Maggoos

  Luister naar wat ze zegt en laat haar met rust. Zoals we dat bij iedereen zouden doen, het rubriek lezen, tot ons innemen en verder gaan. Waarom haar zo bashen?! Wat heeft ze jullie aangedaan? Die Jake is ook niet te vertrouwen zoals ik het hoor. Hij heeft al lang niets meer te maken met Barbie, wanneer dringt dat door tot bepaalde media? Laat Samantha doen wat ze wil doen en zeggen wanneer ze iets wil zeggen. Wie geen interesse heeft moet doorlopen en niet lopen schreeeuwen.

 16. Ron

  Ik vond die z.g.n. manager altijd al een karikatuur van een manager, behoorlijk fout…die speelde gewoon een manager maar was het nooit. Eens met Samantha.

 17. jasper

  Ze heeft echt borderline.
  Terug naar haar “pornoster”.
  Mens spoort echt niet.

 18. anonymous

  Misschien was het beter geweest als haar zelfmoordpoging
  was geslaagd.

 19. jdj2050

  Ondankbaar kreng die Barbie. Jake heeft alles voor haar gedaan en opgelost terwijl zij alleen maar het verwende kind hoefde te zijn en na te denken hoe groot haar tieten moesten worden. Ik ben het eens met degenen die zeggen dat het verstandig is haar geen media aandacht meer te geven.

 20. de stem

  Wie morgen stemt op de VVD stemt voor lastenverzwaring Mark Rutte geeft 1,4 miljard weg maar het moet wel opgebracht worden door de normale burger .

 21. Dinsdag

  Roddels roddels roddels

 22. Is RTL debet aan gedrag Barbie

  Dit meisje heeft snel psychische hulp nodig.

  Compleet de weg kwijt. Het lijkt er zeer op dat de exploitatie van Barbie door RTL, haar dit gebracht heeft.
  Dit beperkte meisje is nu voor haar leven kapot gemaakt.
  Het inmiddels thuis zittende management van RTL telt de miljoenen euro’s , dit meisje de keren dat zij hulp moet krijgen.

 23. Mediaprak

  OK wij bellen Hampel niet meer. Op één voorwaarde. Dat jij nooit meer naar Story en of Privé belt! PS. Is er nu geen één familielid welke haar mobiel vergrendeld?

 24. critikast

  Vanmorgen nog met Jake gesproken. Barbie is woest op hem omdat hij één keer haar hand op haar been heeft gelegd. Toen ze vroeg of hij wat hoger kon gaan met zijn hand, is hij weggelopen…

 25. KingetjeAlert

  Ja Erland, dit heb jij gecreeerd

 26. de stem

  Waarom niet??????????????????

 27. Bram M.

  De gebruinde, geblondeerde dame vertoond abject en infaam gedrag jegens de de heer Hamel op de meest verwerpelijke wijze. Het zal dan ook beter zijn dat de media geen enkele notitie meer neemt van haar uitspraken en gedragingen.

 28. Broekenleverancier

  Als de vaste broekenleverancier van Hamel kan ik jullie mededelen dat in ons atelier in China, twee dames fulltime bezig zijn met het verstellen van zijn broeken. Om van een maat 42 een maat 64 te maken, gebruiken zij doorgaan materiaal van twee extra broeken en heel veel elastiek. Maar dan zitten ze Jake ook als gegoten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.