Gordon was tijdens tv-bruiloft al lang met Kevin B.

Gordon was tijdens zijn televisiebruiloft op 22 november al maandenlang met Kevin B., zijn ex-vriend die maandag het kort geding tegen de RTL 4-ster verloor. Dat blijkt uit stukken die zijn ingebracht in de rechtszaak. Het RTL 4-programma Gorden Gaat Trouwen eindigde in misleiding van de kijker: er werd helemaal niet getrouwd, hoewel dat wel tot het einde werd volgehouden. Uit de door de rechter geopenbaarde appgesprekken, blijkt dat de twee op 4 februari zes maanden samen waren.

Gordon appte Kevin B. op die dag: “Vandaag zijn we zes maanden weer in elkaars leven. Iets wat we beiden denk ik niet voor mogelijk hadden gehouden. Voor mij een record sowieso, want niemand en ikzelf ook niet hield het langer met me uit dan jij nu hahahhahaha. Ik was en ben soms nog bang dat het allemaal niet waar is, maar als ik dan weer bij je ben dan voelt alles weer goed.

Hij vervolgde: “Het zijn de mooiste maanden uit mijn liefdesleven en ik geniet van elke seconde dat ik bij je ben. Vooral de vakanties koester ik omdat we daar zo compleet gelukkig zijn. Ook al is het afgelopen weken niet echt makkelijk en met name voor jou weet dat ik niets liever wil dan jou gelukkig te zien want als jij lacht ben ik blij.

Privé-baas Evert Santegoeds begon direct te rekenen. “Het heeft een halfjaar geduurd. Als je dat terugrekent vanaf 4 februari, dan kom je uit op 4 augustus. Dan heeft hij toch al die tijd dat er opnames plaatsvonden voor Gordon Gaat Trouwen met die Kevin gehad. Hij had het zwaar te pakken met Kevin, dus achteraf was de kans dat hij zou gaan trouwen in Zuid-Afrika helemaal nooit zo groot geweest. Het was echt zijn droomman, dat wordt in alles duidelijk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen