André van Duin in eerste Tijd voor MAX op DWDD-slot

Terwijl Matthijs van Nieuwkerk het komende halfjaar baadt in zijn NPO-miljoenen en zijn nieuwe vervanger Margriet van der Linden zich druk aan het klaarstomen is, mogen Martine van Os en Sybrand Niessen hun programma Tijd voor MAX de komende vier weken tijdelijk op het DWDD-slot maken: om 19.00 uur op NPO 1. De hoofdgast in hun eerste zeven-uurshow is vanavond André van Duin, één van de andere grote televisiesterren van seniorenomroep MAX.

Van Duin krijgt een vaste rubriek in Tijd voor MAX. “Elke dinsdag bespreken we met hem een ander thema. Het eerste thema: school. Want de de achtstegroepers maken zich op voor een overstap naar de middelbare school, terwijl de oudste middelbare scholieren hard aan het leren zijn voor de eindexamens. Wat voor leerling was André zelf eigenlijk?

Verder: Pas over drie maanden gaat de film Redbad in première, maar al vanaf de eerste opnamedag trekt de totstandkoming van deze film de aandacht. Dat komt omdat er héél véél figuranten nodig zijn. “Een megaspektakel van Nederlandse bodem geregisseerd door Roel Reiné en een hoofdrol voor Loes Haverkort.

Er zit ook een maatschappelijk betrokken onderwerpje in. “Het is Autismeweek en daarom verschijnt de documentaire Scenario’s voor een normaal leven die gaat over Jonathan die het autistisch spectrum stoornis heeft en hulp krijgt van robot Kaspar. Bij ons Claire, die de robot programmeert en de vader van Jonathan.

Tijd voor MAX is om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: Roland J Reinders, Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen