Hart-vrouwen ontdekten geheim Airen Mylene

SBS 6-presentatrice Airen Mylene hield haar zwangerschap maar liefst vijf maanden geheim, omdat ze een aandoening heeft waardoor ze mogelijk minder vruchtbaar is. Toch kwamen haar omroepcollega’s er al wat eerder achter. Dat vertelt de tv-ster in de Privé. De vrouwen van Hart van Nederland laten zich niet voor de gek houden, zo heeft Mylene ontdekt. “Achteraf hoorde ik dat met name de vrouwen van Hart van Nederland wat door hadden“, zegt de presentatrice.

Hoe wisten de Hart-vrouwen er dan van? “Op een gegeven moment droeg ik een gestreept shirt, waarop er schijnt te zijn gefluisterd: ‘Als ze wil dat het geheim blijft, moet ze niet zoiets aantrekken.’”

Maar er waren meer momenten waarop Mylene niet voorzichtig genoeg was. “Als ik me aan het omkleden was in de visagieruimte had ik de deur ook niet altijd dicht. Dus toen is er ook weleens ineens een buikje bij me gespot. Maar ze hebben netjes hun mond gehouden.”

Haar kindje Bodhi werd vorige maand geboren. De vader is Taeke Taekema, die ze kent van Wie is de Mol. Hun kind wordt daarom wel een Mol-baby genoemd.

Een uitgebreid interview met het stel kunt u lezen in de Privé, via Blendle.

Foto: Wessel de Groot, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen