Jort Kelder heeft zónder NPO-werk al genoeg geld

Jort Kelder is regelmatig te zien op de tv-zenders van de NPO. Hij maakt er zijn eigen programma’s, maar schnabbelt ook bij met talkshowoptredens. Dat verdient lekker, maar eigenlijk heeft hij zónder dat televisiewerk al een hoog genoeg inkomen. Dat vertelt de presentator in de Privé. Kelder heeft in het verleden verteld ongeveer een half miljoen euro per jaar te verdienen. Nog altijd loopt hij graag met zijn rijkdom te koop. “Ik verdien schandelijk veel geld met heel weinig doen“, zegt hij nu.

Tegenwoordig doet Kelder vrij veel NPO-werk. “Ik maak elke week Dr Kelder en Co op NPO Radio 1 en presenteer De Stelling van Nederland. Daarnaast heb ik net een serie afgerond en ben ik bezig met een documentaire over oud geld.

Het is echter vooral wat Kelder búiten de tv om doet dat hem rijk maakt. “Voor de rest doe ik dagvoorzitterschappen in zaaltjes en breng ik mijn Jort Collection voor Suitsupply op de markt. Alleen al van dat laatste kan ik leven.”

Hoe zit het eigenlijk met zijn privéleven? Slaat hij na Georgina Verbaan en Lauren Verster weer een bekende dame aan de haak? “Ik wil dingen maken, lezen, schrijven. Ik heb helemaal geen zin in relaties.

Het Privé-interview met Jort Kelder kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen