Adam Zkt Eva VIPS terug: zes nieuwe naakte BN’ers

RTL 5 heeft weer een aantal sterren zo ver gekregen om op tv te gaan met hun blote voorbips of pielemuis. Er zit een tweede seizoen aan te komen van de naakte BN’er-show Adam Zkt Eva VIPS. Dat heeft de zender laten weten. Aan het eerste seizoen van de VIP-editie deden Tony Wyczynski, Inge de Bruijn, Curt Fortin, Chaira Borderslee, Cassius Verbond en Kasia Dolkowska mee. Buiten dat hun geslachtsdelen nu overal op internet rondslingeren, zijn ze er niet veel mee opgeschoten.

Kennelijk zijn er toch nog sterren met de ambitie om de krochten van Mokkels.nl op te vullen, want RTL heeft opnieuw zes BN’ers bereid gevonden om mee te doen.

De makers van het programma, Warner Bros. TV Nederland, zijn nu hard op zoek naar nieuwe deelnemers die wel geïnteresseerd zijn in een hete date met een naakte BN’er“, aldus de zender.

De opnames beginnen in juni.

Overigens was Inge de Bruijn vorig jaar de naakte ster met de meeste kijkers, namelijk 741.000. Daarna volgen Tony Wyczynski (690.000), Cassius Verbond (453.000), Chaira Borderslee (449.000), Curt Fortin (399.000) en Kasia Dolkowska (371.000).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen