Adam Zkt Eva VIPS terug: zes nieuwe naakte BN’ers

Geplaatst op Fri 13 Apr 2018 om 9:15

RTL 5 heeft weer een aantal sterren zo ver gekregen om op tv te gaan met hun blote voorbips of pielemuis. Er zit een tweede seizoen aan te komen van de naakte BN’er-show Adam Zkt Eva VIPS. Dat heeft de zender laten weten. Aan het eerste seizoen van de VIP-editie deden Tony Wyczynski, Inge de Bruijn, Curt Fortin, Chaira Borderslee, Cassius Verbond en Kasia Dolkowska mee. Buiten dat hun geslachtsdelen nu overal op internet rondslingeren, zijn ze er niet veel mee opgeschoten.

Kennelijk zijn er toch nog sterren met de ambitie om de krochten van Mokkels.nl op te vullen, want RTL heeft opnieuw zes BN’ers bereid gevonden om mee te doen.

De makers van het programma, Warner Bros. TV Nederland, zijn nu hard op zoek naar nieuwe deelnemers die wel geïnteresseerd zijn in een hete date met een naakte BN’er“, aldus de zender.

De opnames beginnen in juni.

Overigens was Inge de Bruijn vorig jaar de naakte ster met de meeste kijkers, namelijk 741.000. Daarna volgen Tony Wyczynski (690.000), Cassius Verbond (453.000), Chaira Borderslee (449.000), Curt Fortin (399.000) en Kasia Dolkowska (371.000).

Foto: RTL
38 Reacties op “Adam Zkt Eva VIPS terug: zes nieuwe naakte BN’ers”


 1. Bram Biester

  Creatieve armoede ☹

 2. hij

  Geregisseerd door Job Gosschalk; alleen mannelijke deelnemers.

 3. Didi

  Bonnie St Claire heeft interesse

 4. Luc Troost

  Hoe diep kun je zinken als RTL. Wat een intrieste organisatie zeg.

 5. Yamilah

  Een pareltje uit de Kemna portfolio.

 6. Wollter

  Ik ga zeker weer kijken.

 7. Jantje Beton

  Leuk voor mislukte (lees: alle) deelnemers van the voice

 8. Rukker

  Ik zoek tegwen die tijd de wortel en brievenbus stlls wel na op het web. Voor echt frikandelhappen en gleufjegluren is de donderdagavond van RTL5 geschikt zag ik gisteren. Het engelse datingprogramma ‘Naked Attraction’.

 9. Benny-Bjorn A.

  Wanneer je ‘bekendheid’ op zo een laag punt is geraakt dat je hier vrijwillig aan mee doet. Verdrietig.

 10. Dirk

  Een van de deelnemers is Hennie Huisman.

 11. Henk

  Wil wel eens Linda en Arie zien ketsen.

 12. Arjan

  Denk dat niemand meer op zitten wachten
  Flop

 13. Tijmen

  Afschuwelijk! Waarom moeten wij hier naar kijken? Waarom worden wij door de regering verplicht hier naar te kijken. Wat een ellendig bestaan hebben wij in Nederland toch.

  Nergens ter wereld is het leven zo verschrikkelijk als in Nederland. En dan dit weer. Mijn hart huilt. Vreselijk. Wie redt ons van deze misère?

 14. tammer

  Best een aardige show dit. Al werd niemand echt opgewonden van het kale kutje van Inge De Bruyn. Dan zullen ze iets meer moeten laten zien.

 15. Trui

  Tijmen, aansteller, kijk dan niet naar die rotzooi….gai ets nuttigs doen met je leven

 16. Ron

  Categorie DN’ers natuurlijk…

 17. Pascal

  De eerste zogenaamde bner is Chiel Harten. Wie kent hem niet???Ook al ingehuurd bij Barbie. Heel gay Amsterdam weet toch al hoe dat er uit ziet met of zonder te betalen voor zijn natuurdiensten. Die meid doet alles voor aandacht. Let maar op.

 18. J

  Maar wordt dus opgenomen in juni… In die tijd wordt ook altijd Expeditie Robinson opgenomen. Laat nou net zijn dat Adam zkt Eva door Dennis of Nicolette presenteert wordt/werd en Expeditie Robinson ook. Of zal ER echt naar RTL4 gaan met nieuwe presentatoren?

 19. Pieit

  Vraag me af hoelang het Internet nog blijft bestaan. Heb begrepen dat de Russen alles uit de lucht kunnen halen, tegenwoordig.

 20. Peter weet het Beter

  Chiel Harten Haha dat is een lekker type – OMG en dat naakt ? Puff libido zakt naar een dieptepunt – als ik mijn er.c.t.i.e wil verbergen denk ik aan hem ..

 21. Jordi

  Niemand kent deze lui en toch worden ze bekende nederlanders genoemd. Ze zullen vast een keer in een real life serie hebben gezeten en ineens zijn het bekende nederlanders. Dus daar hebben ze die mensen vast ook op voorbereid. Wil je in een real life programma meedoen. Dan moet je ook straks ja zeggen tegen een ander programma. En even zeggen dat je single bent.

 22. Tijmen

  @Trui
  We worden gedwongen naar deze rommel te kijken. Alles wat er gebeurt in ons leven is de schuld van de regering en de media. Afschuwelijk. Waar hebben we dit aan verdiend. Nergens ter wereld heeft men het zo vreselijk als in Nederland. Huilend lig ik op de bank ervan. Zo erg wat wij moeten meemaken.

 23. Bart

  Tijmen

  Er zit nog altijd een knop op je afstandbediening, waar je een tv mee aan of UIT kan zetten!, Dus niemand dwingt je ergens naar te kijke

 24. Pieter

  @Bart ik denk dat jij de reactie van Tijmen niet goed begrijpt

 25. KingAlert

  op de RTL site staan alle bekende Nederlandse deelnemers al

  Vrouwen:

  1.afl. Susanne Jansen
  3.afl. Tina Hartsuiker
  5.afl. Jantien Westerlaken
  7.afl. Miranda Doruiter

  Mannen:
  2.afl. Paul Goudsmit
  4.afl. Wesley van de Doolaard
  6.afl. Quintin Zijlaard
  8.afl Michel de Rijk

  wordt genieten

 26. Pieter

  @KLINGALERT ken er gen èèn van wie zijn deze lui ? oh wacht het zijn de onbekende Nederlanders zeker??

 27. Ostbit

  Ik zeg het niet vaak, ten 1e omdat ik toch wel aardig wat mensen ken en ten 2e omdat het vaak ontzettend flauw is om te zeggen, maar ik ken werkelijk geen van de 8. En volgens mij ligt dat niet aan mij.

 28. Henk

  Ze bestaan niet!

 29. Britt Scholte Lover

  bn-ers ? zal wel weer allemaal namen zijn uit Temptation island , utopia, oh oh cherso en al die andere series

 30. Britt Scholte Lover

  Ik heb nog wel een paar namen voor bn-ers die mee kunnen doen:
  Robin Martens, Holly Brood, Geraldine kemper, Anna nooshin, Katje schuurman, Verona van de leur en Christina curry

 31. Kevin

  Wat een drama. Meen je nou echt dat televisie producers nog in Chiel zijn verhaaltjes geloven na alle nep onzin? Best friend Barbie op kosten van RTL. Staat nu borden af te wassen en liedjes te playbacken met zijn opgespoten lippen. Doet echt alles voor geld nu. Dat is al een paar weken algemeen bekend in de reguliers van Amsterdam

 32. Pieter

  NOG MEER BNNERS
  Ivonne Egberts
  Rolf von Gend
  Katja Hak
  Silvia op de Been
  De Lola Sisters

  zo!!! wie heeft er nog meer BEKENDE NEDERLANDERS

 33. KingAlert

  Sorry Pieter
  Maar Ivonne Egberts heeft afgehaakt ze zou tijdens de opname 7 maanden zwanger zijn die andere Bner Pieter van Wijk. Ze zijn nu bezig me Carla Vinken.

 34. Bart

  Pieter

  Catherina Geyl
  Daphne Ontbijtkoek
  Loretta Penceel
  Quinty Betrouwbaar
  Barry Rook Em Er In
  Mike Blindkijker
  Everon Hooiberg
  Mattie Vedder

 35. Pieter

  @Bart JA DIE HEBBEN HET ALLEMAAL GEMAAKT HÈ
  Nou ik zelf nog op tv en ik ben ook BNer
  staks hebben we 17 miljoen BNERS in Nederland

 36. KingAlert

  Persoonlijk ben ik benieuwd naar de voorbips van Daphne Ontbijtkoek.

 37. Remi

  VI’s Escha …

 38. Wie ben ik

  Dit programma is gewoon creatieve armoede. Ze hopen alleen kijker te scoren door het feit dat een soort van bekend persoon naakt rondloopt, zodat de kijker verlekkerd kan terugdenken aan de uitzending, wanneer deze persoon in een ander 4e rang programma opduikt. Het is gewoon Playboy-Tv.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.