Tv-aanbieder Ziggo sluit deal met Max Verstappen

Geplaatst op Sat 17 Mar 2018 om 13:00

Tv-aanbieder Ziggo heeft een driejarige samenwerking met Formule 1-held Max Verstappen afgesproken. Hij zal onder meer voor, tijdens en na Grand Prix-races uitvoerig reageren voor de camera’s van sportzender Ziggo Sport. Dat heeft het bedrijf laten weten. Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt van Ziggo: “Met onze uitzendingen van de Formule1 races en de organisatie van de Ziggo eBattle F1 is de samenwerking met Max een belangrijke toegevoegde waarde voor Ziggo.”

De kijkers van Ziggo Sport, dat gratis voor klanten voor Ziggo, en het betaalkanaal Ziggo Sport Totaal zitten door deze samenwerking ‘op de eerste rij op weg naar zijn hopelijk eerste wereldtitel’, meent De Groot. “Max zal nu nog vaker te zien zijn in diverse programma’s rondom de live Formule 1 races, in het Formule 1 Café, en in Peptalk op maandag. Op die manier kunnen we heel Nederland nog meer laten genieten van Formule 1 en de successen van Max.”

Ook Max Verstappen zelf is daar duidelijk over: “Ik merk dat er in Nederland steeds meer enthousiasme ontstaat rondom autosport en Formule 1. Als ambassadeur van de sport in Nederland, wil ik graag helpen de sport bij nog meer mensen onder de aandacht te brengen. De kanalen en de power die Ziggo daarbij biedt, maakt dat Ziggo daarvoor de ideale partner is.

Commentator Olav Mol is zeer tevreden: “Max is een enorm talentvolle coureur die alle steun verdient. Hoe mooi is het dat de partij die de Formule 1 opnieuw naar de Nederlandse huiskamers heeft gebracht, nu ook Max vaak voor de microfoon heeft. Ik kijk nu al uit naar de vele interviews met Max.

De eerste race van dit seizoen is op zondag 25 maart in Melbourne.

Foto: Ziggo
20 Reacties op “Tv-aanbieder Ziggo sluit deal met Max Verstappen”


 1. MC toch!

  *grand-prixraces

 2. Bart

  Journalistiek is dit natuurlijk wel dramatisch. Een tv zender die een sporter moet beoordelen, met wie men een contract heeft….

  Niet echt onafhankelijk in ieder geval…. Ziggo zal lekker kritisch zijn….

 3. MC toch!

  dat gratis *is voor klanten *van Ziggo

 4. anonymous

  Is het niet heel normaal om als sporter even voor de camera te reageten?
  Daar hoeft toch geen deal voor gesloten te worden?

 5. Ome H

  Geen behoefte aan een pratende Max, racen is wat ik wil zien.

 6. jdj2050

  Ik word al wat langer een beetje moe van Olav Mol. Hij gaat net een beetje teveel in zichzelf geloven. Olav op 80% zou voor mij beter te verteren zijn.

 7. Niek

  Mogen ze nog wel kritisch zijn op Max, of is dat er niet meer bij na deze deal?

 8. Patrick

  Max is gewoon een hele lieve gozer.
  Die toevallig heel goed kan racen.

  En komt toevallig uit Nederland,
  mogen we best trots op zijn!

 9. Joram

  Dan hoop ik niet dat Jack Plooij de interviews doet. Man, wat zijn die ongemakkelijk om naar te kijken.

 10. Diderick

  Het is nu wachten op exclusieve interviewrechten na andere wedstrijden. Wordt nog een dure voor NOS, als ze voor alle atleten, trainers en coaches een aparte deal moeten sluiten voor de interviews.

 11. SOLANGE

  Wat is die man lelijk kan hij niet voor altijd in zn auto blijven??

 12. magere marc

  De pers te woord staan hoort gewoon bij zijn werk. Verder is autosport natuurlijk gewoon pokkesaai en niet om aan te gluren.

 13. Elvis

  Mol wil het allemaal te mooi maken, beetje te hyper.

 14. F

  Net nu ik dacht dat dat Ziggo er niet nog meer een Verstappen-show van kon maken…

  Kan die jack plooij nog meer gesloten vragen stellen die veel te voorspelbare antwoorden geven.

  Om te huilen voor de neutrale fans dit

 15. jan

  F1 is om te huilen, mijn R6 maakt 2x zoveel geluid en revs, als het niet meer is. En zelf word ik altijd zeer agressief van die Mol&Plooij. Dus ik kijk nooit. En die Verstappen familie zijn ook een zootje debielen bij elkaar.

 16. toxilogic

  Een sponsoring contractje hoort erbij en als Max het voorelkaar krijgt wereldkampioen te worden, loopt Ziggo lekker binnen met die exclusieve beelden.

 17. Qwerty

  Geef ze ook geen ongelijk. Max is de hype gedurende het f1 seizoen, dus ik zou die hype ook lekker gaan uitmelken. Er zullen vast mensen zijn die nu een abonnement op Ziggo gaan pakken om al het extra rondom Max te gaan zien.

 18. Elvis

  @Solange, heeft jou uiterst onnozele opmerking ook maar iets met de topic te maken?

 19. Rodrigo

  Elvis

  dr naam is niet voor niets blauw gemarkeerd, MC weet wat voor tokkiewijf die Solange is qua reacties

 20. Mario

  Beetje zoeken op internet kan je gratis F1 kijken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.