SBS 6 begint met Topper Gezocht: dit is de opzet

Familiezender SBS 6 lanceert op deze zaterdag weer eens een nieuwe, groots opgezette amusementsshow. Het gaat om het twee uur durende Topper Gezocht, dat van 20.00 tot 22.00 uur op zender is en wordt gepresenteerd door Irene Moors. In deze show gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die een medley mag meezingen tijdens hun Arena-concerten. De serie begint vanavond en bestaat uit in totaal zes afleveringen.

Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit nemen zelf plaats achter de jurydesk. Tijdens vier auditierondes beslissen zij welke twaalf kandidaten doorgaan naar de halve finale. “Worden ze het niet eens, wat nogal eens wil gebeuren bij de heren, dan beslist het publiek.”

In de halve finale worden de kandidaten in drie groepen verdeeld en krijgen ze de opdracht om samen een medley te zingen. Hierna valt in elke groep één talent af en krijgen de twee overgebleven kandidaten uit elke groep de opdracht om een medley met De Toppers te zingen. Per koppel gaat het beste talent door naar de finale.

De uiteindelijke winnaar staat op 25 en 26 mei met De Toppers op het podium én mag samen met hen een medley zingen. Wie kiezen René, Gerard, Jeroen en Jan als Topper en wie gaat er dus dit voorjaar twee avonden voor 65.000 man publiek optreden?

Topper Gezocht! is een productie van Talpa en is vanaf vanavond wekelijks van 20.00 tot 22.00 uur op zender. Op 28 april begint de opvolger van dit programma: So You Think You Can Sing.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen