SBS 6 zet André Hazes jr op nieuwe talentenjacht

SBS 6 gunt André Hazes jr. de presentatie van de nieuwe talentenjacht So You Think You Can Sing. Hij is vanaf 28 april te zien met de zaterdagshow. Dat heeft de zanger donderdagavond bekendgemaakt in Shownieuws. Hazes is er buitengewoon trots op dat SBS hem deze grote televisieklus gunt. “Ik ben natuurlijk heel trots dat ik deze show mag gaan presenteren. Als je 24 bent en je hebt een studioprogramma op je naam én je mag lekker het land door cruisen, dan is dat fantastisch.”

De presentator werkt in de nieuwe zaterdagavondshow samen met juryleden Glennis Grace, Giel Beelen en Tony van de Berkt. “Ik denk dat dat een heel leuke jury gaat zijn.”

Zou hij zelf meedoen aan de show? “Ik zou zelf niet zo heel snel aan een zangprogramma meedoen, omdat ik weet dat er veel betere zijn dan ik. Dan val ik door de mand.”

Al met al is Hazes lekker druk bij SBS. “We zijn ook nog bezig met een reallifesoap. Daarvoor zijn we in het buitenland geweest. Daarnaast doe ik straks Oudje Zkt. Vrouwtje en dus So You Think You Can Sing, dus ik ben een heel gelukkig mens.”

So You Think You Can Sing is een nieuwe talentenjacht waarin kandidaten 100.000 euro kunnen winnen.

Foto: SBS, Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen